Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moji vrtovi, moj okoliš
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moji vrtovi, moj okoliš

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 90>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2010 u 15:58
Bijela idilaClap
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2010 u 15:59
Snijeg, snijeg... Baš nas je sve zabjelio..
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2010 u 16:06
Originalno poslano od člana Mira K Mira K napisao:

freeland44 , draga, hvala što si navratila! Eh, ovo ti može biti poklon  za rođendan ako ga imaš u ljeto! sada ili na proljeće možeš dobiti reznice ako želiš ali bez važa Wink

I kaj da ja sada radim, em sam uvijek u krivo vrijeme na krivom mjestu!!!!  Rođendan imam u siječnju (vodenjak sam), za ispod bora se Jadranka pobrinula da bude prazno, a sada sam se kod tebe poveselila, a ti nedaš važe!!  Ok to još mogu podnijeti (tegli barem imam milion, i tak da znaš-skoro sve ih treba napuniti, pa ti sada vidi) ali da čekam do ljeta, pa daj molim te, pa tako dugo se samo beba čeka!!!!   Pa i one se u današnje vrijeme rode za dva mjeseca poslije svadbe!!!

Ma draga moja, naći će se već i mjesto i prilika, svijet je mali, a i slati se može u današnje vrijeme sve i svašta bez 5 dana jahanja!!!   Ma vidi, prilike, šogor mi radi na Krku svake zime, i sada je tamo, mislim oko Njivica, vrača se pred badnjak doma!!!   Jel treba kome krovopokrivač???  Da ga zadržim tamo!!
A imam i prijevoz do Krka!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2010 u 16:10
i u tebe smrzavac, najneobičnije mi je vidjeti palmu pod snijegom!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2010 u 16:12
Anaida, a i ti si mislila pobječ u toplije krajeve, e mala moja, nije more ono kaj je nekad bilo. vidiš i one dočekale snijeg, još malo pa čemo u Rijeku na skijanje, ne mislim na Platak nego ono, skijanje na plaži, klizanje na Bačvicama, a kod nas +22 u hladu!!!!   

2022. u SPLITU, MALO MORGEN, ali zato tebi i Miri, velika  smile78  danas!!!!

Na vrh
1234DRENOVA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 535
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 1234DRENOVA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2010 u 19:37
onaj balkon u Njivicama je za 10
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2010 u 21:47
Vidim da je danas i kod vas jako zahladilo a imate svi tako lijepe biljke koje su  osjetljive. Nadam se da neće ova zima biti dugo jaka  na  Primorju. Bilo bi šteta da se sve smrzne.
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2010 u 21:52
  Kad sam stavila u svojoj temi sliku prvog snijega ove zime, ostavljale ste mi poruke da je lijepo, ali neka si snijeg zadržim za sebe....A vidiš, ipak je došao i do vas... smile66
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2010 u 22:13
Sve je bijelo, sve je bijelo.....
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2010 u 22:46
Samo ti uživaj u snježnoj idili, ja sve mislim kako bi se preselila u toplije krajeve.
smile79
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
53rijeka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 53rijeka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2010 u 02:42
..... evo jos jedne nocneptice Wink..... isprazni sanducic, as te se ne more contactirati, al
ja san ti stara ovdeka, mojih slika imas sa druzenja, ali malo dalje u proslost ......Wacko

Lipi su ti si vrti, uzivaj
ex rijeka53
mojblog
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2010 u 08:18
Bravo za snježnu sliku. Ipak je to kod nas rijetkost. Obično svakih nekoliko godina. A evo sada i lani i ove godine nas zabijelilo. Pa uživajmo u rijetkom i neobičnom!Big%20smile
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2010 u 12:44
Neobično vidjet.ali lijepo,valjda neče naškoditi biljkama
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2010 u 13:33
Siguno si otišla unjivice, misleći na svoje biljke, jer kad sam čula da je Malinska bila - 4, odmah sam se tebe sjetila. Srećom najvaljuju zatopljenje.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2010 u 13:52
smile117       smile78  od  Free

Na vrh
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 392
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2010 u 20:29
Evo sam opet prošetala ovim vrtovima i mogu reći samo svaka čast!
Koliko energije treba da bi se sređivao vrt na tri mjesta i još vikendicu i kuću držati "po špagu"? Thumbs%20Up
Idilična mi je ova slika pod snijegom, zima upravo počinje a svi čekamo proljeće...
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2010 u 06:40
Miro, još mi nisu vratili bravu u auto, nisam te zaboravila, nego nisam mobilna!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2010 u 09:57
Originalno poslano od člana Mira K Mira K napisao:

Moj dio vrta - calestemon roza, ruže, palma ...u današnjem izdanju Cry

Divila sam se tvom vrtu, terasi, pogledu s nje i naravno cvijeću, pa razumijem da se bojiš kako će preživjeti ovaj snijeg. Već sam naučila da mnoge biljke snijeg upravo štiti od preniskih temperatura, a nadam se da će sve preživjeti. Ova je slika prelijepa! LOL
Time is something you can never get back..
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Prosinac 2010 u 23:39
Sretan Božić
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2010 u 03:08
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

Sretan Božić

I tebi draga moja!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 90>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.