Moji vrtovi, moj okoliš |
Odgovori | Stranica <1 1314151617 90> |
Korisnik | |
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bijela idila
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Snijeg, snijeg... Baš nas je sve zabjelio..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I kaj da ja sada radim, em sam uvijek u krivo vrijeme na krivom mjestu!!!! Rođendan imam u siječnju (vodenjak sam), za ispod bora se Jadranka pobrinula da bude prazno, a sada sam se kod tebe poveselila, a ti nedaš važe!! Ok to još mogu podnijeti (tegli barem imam milion, i tak da znaš-skoro sve ih treba napuniti, pa ti sada vidi) ali da čekam do ljeta, pa daj molim te, pa tako dugo se samo beba čeka!!!! Pa i one se u današnje vrijeme rode za dva mjeseca poslije svadbe!!! Ma draga moja, naći će se već i mjesto i prilika, svijet je mali, a i slati se može u današnje vrijeme sve i svašta bez 5 dana jahanja!!! Ma vidi, prilike, šogor mi radi na Krku svake zime, i sada je tamo, mislim oko Njivica, vrača se pred badnjak doma!!! Jel treba kome krovopokrivač??? Da ga zadržim tamo!! A imam i prijevoz do Krka!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i u tebe smrzavac, najneobičnije mi je vidjeti palmu pod snijegom!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anaida, a i ti si mislila pobječ u toplije krajeve, e mala moja, nije more ono kaj je nekad bilo. vidiš i one dočekale snijeg, još malo pa čemo u Rijeku na skijanje, ne mislim na Platak nego ono, skijanje na plaži, klizanje na Bačvicama, a kod nas +22 u hladu!!!!
2022. u SPLITU, MALO MORGEN, ali zato tebi i Miri, velika danas!!!! |
|
|
|
1234DRENOVA
Mladi grm Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
onaj balkon u Njivicama je za 10
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim da je danas i kod vas jako zahladilo a imate svi tako lijepe biljke koje su osjetljive. Nadam se da neće ova zima biti dugo jaka na Primorju. Bilo bi šteta da se sve smrzne.
|
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad sam stavila u svojoj temi sliku prvog snijega ove zime, ostavljale ste mi poruke da je lijepo, ali neka si snijeg zadržim za sebe....A vidiš, ipak je došao i do vas...
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je bijelo, sve je bijelo.....
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo ti uživaj u snježnoj idili, ja sve mislim kako bi se preselila u toplije krajeve.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
53rijeka
Trajnica Pridružen: 16 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 2310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..... evo jos jedne nocneptice ..... isprazni sanducic, as te se ne more contactirati, al
ja san ti stara ovdeka, mojih slika imas sa druzenja, ali malo dalje u proslost ......
Lipi su ti si vrti, uzivaj
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo za snježnu sliku. Ipak je to kod nas rijetkost. Obično svakih nekoliko godina. A evo sada i lani i ove godine nas zabijelilo. Pa uživajmo u rijetkom i neobičnom!
|
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neobično vidjet.ali lijepo,valjda neče naškoditi biljkama
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Siguno si otišla unjivice, misleći na svoje biljke, jer kad sam čula da je Malinska bila - 4, odmah sam se tebe sjetila. Srećom najvaljuju zatopljenje.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Free
Opcije poruke
Hvala(0)
|
od Free
|
|
|
|
maestral
Pustio korijenje Pridružen: 04 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 392 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo sam opet prošetala ovim vrtovima i mogu reći samo svaka čast!
Koliko energije treba da bi se sređivao vrt na tri mjesta i još vikendicu i kuću držati "po špagu"? Idilična mi je ova slika pod snijegom, zima upravo počinje a svi čekamo proljeće... |
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miro, još mi nisu vratili bravu u auto, nisam te zaboravila, nego nisam mobilna!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan Božić
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I tebi draga moja!
|
|
Odgovori | Stranica <1 1314151617 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |