Moj maleni cvjetnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 20> |
Korisnik | |
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
S R E T A N I V E S E O U S K R S S V I M D R A G I M O S O B A M A |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Hoya ti je prekrasna
![]() |
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Hvala Kamelija,sad je još ljepša jer ima više cvijetova nego na ovoj slici.Kakva bi tek bila da ima uvjeta da je raširim da se penje.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
IVA61 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 164 |
Hoya je prekrasna, a i ostalo!!
Draga Mirjam, nadam se da se ne ljutiš što sam slično (Moj mali cvjetnjak) tebi nazvala svoju temu. Očito nisam dobro pregledala sve Vaše teme i zato je došlo do toga, nenamjerno, naravno.
Pozdravljam tebe i ono dvoje što si šapuću!
|
|
Mučan osjećaj starosti je osjećaj suvišnosti. Čovjek ne postaje suvišan jer je star, nego postaje star jer je suvišan.
|
|
![]() |
|
Draga Iva hvala na posjeti,naravno da se ne ljutim pogotovo kad sam vidjela da smo vršnjakinje i da sam ja starija punih 10 dana.Na ovom forumu nema mjesta ljutnji ni zločestoćama ,vidjet ćeš i sama.Svi smo jedna velika sretna obitelj koja se svakodnevno druži i raduje.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
IVA61 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 164 |
Hvala ti na razumijevanju, draga vršnjakinja Mirjam! Veselim se druženju s vama i šetnjom vašim i mojim vrtom i ostalim temama (jer primjećujem da smo sve širokog spektra interesa)! Drago mi je da sam i ja, ili ću tek postati, dio te velike sretne obitelji!
![]() |
|
Mučan osjećaj starosti je osjećaj suvišnosti. Čovjek ne postaje suvišan jer je star, nego postaje star jer je suvišan.
|
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Sve je superiska i vise od toga a hoya je trenutno mene ostavila bez daha (da bar moja mene nagradi cvjetovima...???)
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Drage moje molim za pomoć: Želim kupiti nekoliko Ruselija ( koralja ) pa me zanima gdje ih mogu nabaviti u Zadru ili kako ih naručiti pouzećem iz nekog drugog mjesta.Hvala!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Moja je želja skromnija...
![]() ![]() Inače za ruselije pogledaj na netu Decora, Buzet. Već sam vidjela da su neki kupovali trajnice i bili zadovoljni a sve preko pošte.
|
|
![]() |
|
]
![]() Na slici je bakin cvjetić KARLA.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Kaktusići su ti prekrasni,a unuka prelijepa
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Sve
![]() |
|
![]() |
|
[QUOTE=baka]Moja je želja skromnija...
![]() ![]() Inače za ruselije pogledaj na netu Decora, Buzet. Već sam vidjela da su neki kupovali trajnice i bili zadovoljni a sve preko pošte. [/QUOTE] Gdje je baka da pogleda milu glavicu sprijeda ? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Ova mala glavica sprijeda je preslatka i kornjačice su slatke
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
preslatka je mala Karla, prava šarmerica
![]() a kornjače su za 10 ![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Gospodin Mrkvić bude dobil vrtoglavicu!!!!!!
![]() Hoya je preprekasna!!!! ![]() Mačak i peso, kornići: nek ljubav živi vječno!!!! KLARA je božanstvena!!!! ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |