MIMI 45-moja oaza mira |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 34> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
predivno
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kakva rascvjetana oaza.... prelijepo
![]() ![]() ![]() I stvarno je šteta da su perunike tako "kratke" jer je to predivan cvijet.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
puno cvijetajuće raskoši
![]() ![]() čestitke tvom tati za kalemljenu ukrasnu trešnju ![]() kod mene nije bilo mraza, ipak su tebi ruže prije procvale ![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
![]() |
|
![]() |
|
Sanja123 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Oduševljena sam tvojim vrtom, ostala sam naprosto bez riječi.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
ma prekrasnooooooooo
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Što dugo reći nego predivno!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
kalem ti je za 5!!!!!! klematisi wooooow!
|
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
nanica ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 97 |
Meni se svidja jezerce, a tek stazica, ona je za deset!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krasne perunike, krasno jezerce
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Sve je za 5 a klematisima čista10!
|
|
![]() |
|
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
Jako je kasno,a budući da smo danas imali feštu...kćerkinu krizmu...svi su gosti otišli a ja evo malo da vam se javim prije spavanja. Uza sve pripreme kolača i klope naravno i okućnica se morala srediti.Ispraznili smo vodu iz velikog jezera pa je ovo prilika da vam pokažem kako ono zapravo izgleda
|
|
![]() |
|
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
...i onda je stigla svježa voda ...
|
|
![]() |
|
...nova stazica...nešto se sadilo tu a i kupovalo...
ova prekrasna hortenzija je došla iz kauflanda ...ne znam imali ovaj cvijet ime ...ja ga zovem crveni jasmin |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
weigela se zove...i prekrasan mi je taj grmić...
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Jezerce prekrasno izgleda, a baš takvo je i moje kao da smo imale istog arhitekta
![]() |
|
![]() |
|
Bromelija, arhitekt je uvijek u mojoj glavi samo izvođač radova nisam uvijek sama
![]() |
|
![]() |
|
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Jezerce je odlično. Baš mi se dopada.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Prošetala malo unatrag po već poznatim stazama, ali vrijedi vidjeti opet tvoj krasni vrt.
Super da si nam pokazala kako izgleda jezero na suho....Svaka čast svima vama koji imate jezerca jer to ipak zahtjeva poseban trud.Sviđa mi se jako okolina jezera, što si sve posadila oko njega...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
baš je dobro da si pokazala kako jezero izgleda ispražnjeno i popunjeno - prelijepo je. Hortenzija i weigela su su prekrasne |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |