Mali-veliki s(c)vijet |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 27> |
Korisnik | |
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baš dobro pristaje njena boja uz boju saksije,tako se idealno uklapa
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
i kučak i cvijeće su
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ima ovdje svega......... lijepog cvijeća.....puno pozitivne energije i zato volim dolaziti u ovaj kutak!
![]() |
|
![]() |
|
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
super mi je kako slikaš cvijeće... lijevo, desno, pa malo gore, pa još i ova strana
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Puno preljepog cvijeća kod tebe!!!!
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Lavande te očito vole, tako su bujne. Moje su posađene tek ovu godinu, bila bih sretna da budu kao i tvoje.
Znam da imaš brata, zato sam i napisala kći jedinica. |
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Bila ja u inspekciji,zakaj si Esheveriu stavila sa sempićima,ona nemre vani prezimiti,a sempići nemreju nutra prezimiti. Sve ostalo, sjedni,6!
Kaj ti gnojiš Zivine trepavice,još nisam vidla pesicu s tolkim trepavicama.Kaj bi ja nju izgnjavila!!!!! |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Niho, magnolia, misty, antonija, bergenia, lilly - puno vam hvala!!!!
![]() Matilda, malo vas vrtim okolo, znaš to mora biti kao da ste ovdje pa šećete ukrug ![]() ![]() ![]() ![]() Lucy- aaaaaaaaaaaaaaa "KĆI jedinica", baš sam mutava! E to jesam, mislim kći jedinica, ne mutava. Aj dobro malo sam i mutava ![]() ![]() Rain - znam za esheveriu, imala sam ju i prošle godine, nju izvadim pa spremim u kuću na kraju ljeta. Jedino kaj ne znam je gdje točno da ju stavim jer ovu zimu držala sam ju u dnevnom boravku na polici sa drugim kaktusima i preživjela je zimu onda se pred kraj zime počela uzdizat u sredini kao čuvrkuća kad cvjeta i na kraju taman kad sam ju mogla stviti van samo se osušila. Moja buduća svekrva mi je dala ovu mladicu, njezina je preživila zimu ali mislim da ju je ona držala na hladnom i mračnom, nisam sigurna. Imaš li savjet za mene? ![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
predivno a živa posebno neznam samo kako tako mirna i kako pozira, moj hugić neda se slikat to je muka da ga namjestim, ali ja sam tvrdoglavija od njega.
![]() |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Fany54, dobrodošla! Samo mala-malecka ispravka: nije Živa nego Ziva. Dobro, mala je živa, ali se zove Ziva
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pošto sam prešla na 15-tu stranicu, vrijeme je da opet stavim koju sliku jer ovo je foto-tema i mora biti slika na svakoj stranici (uopće se ne uvaljujem adminima koji stavljaju one straaaašne crvene poruke upozorenja onima koji zabušavaju sa slikama
![]() Crvene ruže ponovo bacaju cvjetove... ![]() ![]() ![]() ![]() Alstroemerija s flore je počela cvjetati... ![]() ![]() Fuksija je malo mirovala, no evo je opet... ![]() ![]() Lantana... ![]() ![]() Nisu li preslatki cvjetići ovih žednjaka...?? ![]() ![]() Ovo je cvijeće na balkonu bočno na kući i pogled odozgo na prilaz u dvorište... ![]() ![]() Mrvu promjena u ovom mom zadnjem zgužvancu - mama se sjetila da stavimo i neke kaktuse u tu skupinu i baš mi se tako sviđa... e da, i zamjenila sam onu mahovinicu sa još jednim sempićem... ![]() ![]() Ovo je žica koja nas dijeli od susjedovog vrta i želja mi je cijelu ju obrasti sa raznim penjačicama, već ih puno tu i ima samo su male pa se ovako ne vide. Prije sam tu sadila jednogodišnje, najviše slak, a ove godine sam odlučila poraditi na trajnicama penjačicama. Sad mi je pak žao što ipak nisam uz trajnice posijala i slak, baš mi fali... ![]() Uz onaj novi sempić, ovaj gerber i kaktusić kojem ne znam ime (ako tko zna, molim lijepo...) sam užicala od brata jučer kad smo išli kupiti zemlju za sijanje i bambusove štapove za vezanje gladiola... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pusa svima ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ma nisam ni sumnjala da ću opet uživati kod tebe, sve jedan cvijet ljepši od drugoga
|
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Tak i ja nisam znala kud sa Esheveriama po zimi,imala ih u toplom,izduživale su se i nikad nisu cvale.Sad ih lijepo zimi stavim u negrijanu prostoriju sa puno svjetla i skoro ih niš ne zalijevm.Podnose temperaturu do 5,ali i koji dan im ne bu naškodilo ni 2-3 stupnja.Nakon ledenih svetaca ih presadim ili dodam malo friške zemljice(one za kaktuse)i izbacim van na sunce,postepeno počnem zalijevati,i otkad tak radim redovno mi cvatu i ne izdužuju se.Zimi ih vrlo malo zalijem tek kad se listovi malo smežuraju.
Kak ti bujno cvatu petunije,divne su! |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Hehe opet preskačem preko kaktusa, kao da treniram za olimpijadu, ali moram ako želim izbliza vidjeti tvoju prelijepu lantanu. A vidim da tebi žicanje ide skoro bolje nego meni preskakanje
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Ti stvarno imaš odabrano cviće koje tako lipo posložiš(panoramska slika)i sve ti je tako lipo i uredno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Prekrasno!!!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Lijep pogled s balkona! Sigurna sam da posjetitelji usporavaju korak na prilaznoj stazici kako bi se nauživali mirisa i boja. Sviđa mi se ideja da ozeleniš ogradu trajnicama. Što si uz ogradu posadila? (ne vidi se baš dobro)
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Predivno. Ne mogu sve ni nabrojati što mi se svidjelo. Počam od cvjetova čuvarkuća, preko žednjaka, ruža i bezbrojnog predivnog cvijeća, sukulenata,kaktusa..... Stvarno ti je vrt čarobno šaren i rascvjetan!
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Baš sam uživala u šetnji tvojim rascvjetanim vrtom!
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Malo samo strpljenja, već na godinu ti neće biti žao što si posadila trajne penjačice jer traže malo pažnje a s puno ti veselja uzvraćaju
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |