Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mali-veliki s(c)vijet
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mali-veliki s(c)vijet

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 27>
Korisnik
Poruka
magnolia View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 426
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2010 u 10:19
Baš dobro pristaje njena boja uz boju saksije,tako se idealno uklapasmile141
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2010 u 20:16
i kučak i cvijeće susmile120
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2010 u 21:35
Ima ovdje svega......... lijepog cvijeća.....puno pozitivne energije i zato volim dolaziti u ovaj kutak!Thumbs%20Up
Na vrh
matilda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 540
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje matilda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2010 u 22:13
super mi je kako slikaš cvijeće... lijevo, desno, pa malo gore, pa još i ova strana LOL LOL LOL , a ziva je već prava profesionalka smile186smile55
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2010 u 22:52
Puno preljepog cvijeća kod tebe!!!!
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2010 u 23:51
Lavande te očito vole, tako su bujne. Moje su posađene tek ovu godinu, bila bih sretna da budu kao i tvoje.
Znam da imaš brata, zato sam i napisala kći jedinica.  
Sutra je novi dan.
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2010 u 23:54
Bila ja u inspekciji,zakaj si Esheveriu stavila sa sempićima,ona nemre vani prezimiti,a sempići nemreju nutra prezimiti. Sve ostalo, sjedni,6!
Kaj ti gnojiš Zivine trepavice,još nisam vidla pesicu s tolkim trepavicama.Kaj bi ja nju izgnjavila!!!!!
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 447
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2010 u 17:14
Niho, magnolia, misty, antonija, bergenia, lilly - puno vam hvala!!!!smile79
Matilda, malo vas vrtim okolo, znaš to mora biti kao da ste ovdje pa šećete ukrug Wink, a i ni sama ne znam koji mi je cvijet draži pa slikam i slikam dok ih sve ne povatam LOL, bojim se da će mi laptop eksplodirati od milijun sličnih slika LOL!smile78
Lucy- aaaaaaaaaaaaaaa "KĆI jedinica", baš sam mutava! E to jesam, mislim kći jedinica, ne mutava. Aj dobro malo sam i mutava LOL! Ako budeš imala problema sa svojom lavandom rado ću ti zapelcat ove svoje luđakinje, s njima nema nikakvih problema, osim s obuzdavanjem.smile78
Rain - znam za esheveriu, imala sam ju i prošle godine, nju izvadim pa spremim u kuću na kraju ljeta. Jedino kaj ne znam je gdje točno da ju stavim jer ovu zimu držala sam ju u dnevnom boravku na polici sa drugim kaktusima i preživjela je zimu onda se pred kraj zime počela uzdizat u sredini kao čuvrkuća kad cvjeta i na kraju taman kad sam ju mogla stviti van samo se osušila. Moja buduća svekrva mi je dala ovu mladicu, njezina je preživila zimu ali mislim da ju je ona držala na hladnom i mračnom, nisam sigurna. Imaš li savjet za mene?smile78
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2010 u 17:24
predivno a živa posebno neznam samo kako tako mirna i kako pozira, moj hugić neda se slikat to je muka da ga namjestim, ali ja sam tvrdoglavija od njega.smile141 za živu
Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2010 u 20:18
Fany54, dobrodošla! Samo mala-malecka ispravka: nije Živa nego Ziva. Dobro, mala je živa, ali se zove Ziva LOL! Jao, nemoj da te zbunim - ime joj je Ziva i prava je mala mudrica pa ju se može uslikat u ovako ozbiljnoj pozi. Nju je pak teže uslikat kad je vesela jer čim uhvatim fotić odmah se umudri. Vjerujem da je i tvoj Hugić toliko sladak da ga se ni ne treba namještat, oni su uvijek slatki, u bilo kakvoj pozi! smile78
Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2010 u 20:55
Pošto sam prešla na 15-tu stranicu, vrijeme je da opet stavim koju sliku jer ovo je foto-tema i mora biti slika na svakoj stranici (uopće se ne uvaljujem adminima koji stavljaju one straaaašne crvene poruke upozorenja onima koji zabušavaju sa slikama LOL)!

Crvene ruže ponovo bacaju cvjetove...

Alstroemerija s flore je počela cvjetati...

Fuksija je malo mirovala, no evo je opet...

Lantana...

Nisu li preslatki cvjetići ovih žednjaka...??

Ovo je cvijeće na balkonu bočno na kući i pogled odozgo na prilaz u dvorište...

Mrvu promjena u ovom mom zadnjem zgužvancu - mama se sjetila da stavimo i neke kaktuse u tu skupinu i baš mi se tako sviđa... e da, i zamjenila sam onu mahovinicu sa još jednim sempićem...

Ovo je žica koja nas dijeli od susjedovog vrta i želja mi je cijelu ju obrasti sa raznim penjačicama, već ih puno tu i ima samo su male pa se ovako ne vide. Prije sam tu sadila jednogodišnje, najviše slak, a ove godine sam odlučila poraditi na trajnicama penjačicama. Sad mi je pak žao što ipak nisam uz trajnice posijala i slak, baš mi fali...

Uz onaj novi sempić, ovaj gerber i kaktusić kojem ne znam ime (ako tko zna, molim lijepo...) sam užicala od brata jučer kad smo išli kupiti zemlju za sijanje i bambusove štapove za vezanje gladiola...

Pusa svima smile79

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2010 u 21:16
Ma nisam ni sumnjala da ću opet uživati kod tebe, sve jedan cvijet ljepši od drugoga
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2010 u 00:42
Tak i ja nisam znala kud sa Esheveriama po zimi,imala ih u toplom,izduživale su se i nikad nisu cvale.Sad ih lijepo zimi stavim u negrijanu prostoriju sa puno svjetla i skoro ih niš ne zalijevm.Podnose temperaturu do 5,ali i koji dan im ne bu naškodilo ni 2-3 stupnja.Nakon ledenih svetaca ih presadim ili dodam malo friške zemljice(one za kaktuse)i izbacim van na sunce,postepeno počnem zalijevati,i otkad tak radim redovno mi cvatu i ne izdužuju se.Zimi ih vrlo malo zalijem tek kad se listovi malo smežuraju.
Kak ti bujno cvatu petunije,divne su!
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2010 u 06:56
Hehe opet preskačem preko kaktusa, kao da treniram za olimpijadu, ali moram ako želim izbliza vidjeti tvoju prelijepu lantanu. A vidim da tebi žicanje ide skoro bolje nego meni preskakanje Tongue

Time is something you can never get back..
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2010 u 11:41
Ti stvarno imaš odabrano cviće koje tako lipo posložiš(panoramska slika)i sve ti je tako lipo i urednosmile161Ti žednjaci su pravi slatkišismile106
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2010 u 21:25
Prekrasno!!!
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2010 u 01:21
Lijep pogled s balkona! Sigurna sam da posjetitelji usporavaju korak na prilaznoj stazici kako bi se nauživali mirisa i boja. Sviđa mi se ideja da ozeleniš ogradu trajnicama. Što si uz ogradu posadila? (ne vidi se baš dobro)

Sutra je novi dan.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2010 u 08:53
Predivno. Ne mogu sve ni nabrojati što mi se svidjelo. Počam od cvjetova čuvarkuća, preko žednjaka, ruža i bezbrojnog predivnog cvijeća, sukulenata,kaktusa..... Stvarno ti je vrt čarobno šaren i rascvjetan!Clap
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2010 u 12:48
Baš sam uživala u šetnji tvojim rascvjetanim vrtom!
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2010 u 15:48
Malo samo strpljenja, već na godinu ti neće biti žao što si posadila trajne penjačice jer traže malo pažnje a s puno ti veselja uzvraćaju Thumbs%20Up
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 27>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.