Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - lukacc- dvorišče
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

lukacc- dvorišče

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617>
Korisnik
Poruka
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 08:54
Embarrassed Uopće neću biti originalna!Wink Pridružujem se "vojsci" onih koji se dive tvojim panjevima!ClapClapClap
Ali i ostalo: košara, bačva... općenito mi se jako sviđa način kako "slažeš" biljke po vrtu.Clap
Za lavandu.... ne bih nika povjerovala da raste i na kontinentu! Eto čovjek uči dok je živ!Wink 
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 11:39
Samo ti nas davi,ovakva davljenja obozavam
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 22:55
kratko sam doletjela Wink
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2010 u 06:59
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Oduševljavaju me ovitvoji panjevi

Potpisujem! LOL
Time is something you can never get back..
Na vrh
lukaccc View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 203
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lukaccc Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2010 u 20:36
drago mi je da uzivate u šetnji mojim vrtom. evo vam jos materijala za šetnju

jedna panoramska u predvečerje

evo konačno se i moja(e) šarenolistna vrba trgnula i odlučila rast. kad vidim kakve su tuđe dođe mi da ih tučem da rastu!

evo i druge

za ove ljetnice nemam pojma kak su ušle u moj vrt. ako netko zna njihova dragocjena imena nek bude slobodan napisati ih.
al neka su one meni došle

karanfili su poceli. a gailardije su zauzele cijeli vrt

malo jednogodišnjig biljaka

jos jednogodisnjih, kod nas nazvani smrdljivci

glicinija opet cvate

i za kraj hortenzije

i pozdravljam vas ovim predivnim suncem!!!

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2010 u 20:39
Nemoj vrbe tući,nego im lijepo pjevaj i dosta ih zalijevaj,vidjet ćeš da će skoro biti lijepe
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2010 u 20:46
Divna setnja ,a vrbu mazi i pazi,porast ce ona,meni su ukrali a sad bi skakla od srece da je imam u vrtu
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2010 u 06:02
Fakat si nam dal štofa za šetnju. Jako lijepo!
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2010 u 06:33
Baš lijepa šetnja uz hortenziju, gliciniju, uredno podšišan travnjak..! Prije nego odšetam u suton na zadnjoj slici reci mi kako se zovu ovi cvijetići?

Time is something you can never get back..
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2010 u 15:21
Joj Lukaccc vjeruj mi da sam uživala u šetnji i sada izgledam ovakosmile71
Na vrh
lukaccc View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lukaccc Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2010 u 17:17
misty, to su ti gailardije. meni vec kao korov postaju jer sve guše. počupao sam ih vec van i podavao puno no još ih ima puno.
hvala svima na lijepim riječima:D
evo mene dugo nije bilo tu, u međuvremenu skoknuo do jadrana, izpržio se i eto.
malo slika da dobijete dojam sta se sad događa u ovom vrtu

moja oba grma hibiskusa cvatu ko ludi

encijan cvate ko lud. 2 grmića cvatu, no 1 još čeka svoje vrijeme

dvornici jos uvijek cvatu, kad jedan ocvate, drugi da cvijet i tako redom:D

molio bih ako netko zna ime ovih ljepotana koji su me dočekali kad sam se vratio doma:)

ščirevi su, mogao bih reći, zauzeli čitav vrt. svugdje ima tih njihovih ''šmrklji''Smile

poslušnice su mi skoro sve već ocvale, pa i ta na slici

za sad je to sve od mene.
ima jos toliko toga sto cvate, moram uzet jedan dan vremena pa sve poslikat i stavit slike.
da, moram rec da su se moje šarenolisne vrbe konaćno trgnule i jako lijepo napreduju.Tongue

svima lijep pozdrav do idućeg putaCool
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2010 u 17:30
Drago mi je da su ti vrbe krenule,treba slušati Baku Beu koja kaže da za vrt treba imati strpljenja.
Lijepo te je cvijeće dočekalo kad si se vratio s mora,sigurno si imao dobru dušicu koja je to dobro zalijevalaClap
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2010 u 20:53
Oooooo,dok si se ti pržio, tvoj se vrt rascvjetao! Prekrasno!ClapClap
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2010 u 09:19
Prekrasne, tople, sunčane, ljetne slikice! Bravo!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2010 u 12:54
jako lijepo i uredno održavano dvorište
ono ti je bijeli sobni zvončić koliko znam, ako je puzajući (na slici se ne vidi stabljika) jer i meni će sada procvjetat, obično cvate početkom kolovoza ( za Sniježnu Gospu je najljepši buket)
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2010 u 13:07
na tren sam zavirila u tvoj vrt,nagledala se predivnog cvijeca i sad sam spremna za radove u vrtu
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2010 u 15:11
E, pa dok si se ti pržio na Jadranu tvom cvijeću nije bilo loše jer jako lijepo izgleda!
Ovaj bijeli zvončić je možda platycodon, ali ne vidim stabljiku pa nisam sigurna. Ima ih nižih i viših vrsta, plavih i bijelih!
Na vrh
lukaccc View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lukaccc Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2010 u 20:32
istina, dok sam se ja pekao na suncu, moj je vrt cvjetao sve u 16.

hvala svima sto svracate i tu i tamo ostavite koju riječ Smile
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2010 u 18:19
Lukaccc ti si se nama vrnul nazaj :). Ščirevi su super, a zahvaljujuć tebi imam ih i ja i baš mi se dopadaju.
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2010 u 19:58
Bravo lukacc, šareno, raznovrsno, krasno
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.