lukacc- dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ali i ostalo: košara, bačva... općenito mi se jako sviđa način kako "slažeš" biljke po vrtu.
![]() Za lavandu.... ne bih nika povjerovala da raste i na kontinentu! Eto čovjek uči dok je živ!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Samo ti nas davi,ovakva davljenja obozavam
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
drago mi je da uzivate u šetnji mojim vrtom. evo vam jos materijala za šetnju
![]() ![]() jedna panoramska u predvečerje evo konačno se i moja(e) šarenolistna vrba trgnula i odlučila rast. kad vidim kakve su tuđe dođe mi da ih tučem da rastu! evo i druge za ove ljetnice nemam pojma kak su ušle u moj vrt. ako netko zna njihova dragocjena imena nek bude slobodan napisati ih. al neka su one meni došle ![]() karanfili su poceli. a gailardije su zauzele cijeli vrt ![]() malo jednogodišnjig biljaka jos jednogodisnjih, kod nas nazvani smrdljivci glicinija opet cvate i za kraj hortenzije i pozdravljam vas ovim predivnim suncem!!! |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nemoj vrbe tući,nego im lijepo pjevaj i dosta ih zalijevaj,vidjet ćeš da će skoro biti lijepe
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Divna setnja
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Fakat si nam dal štofa za šetnju. Jako lijepo!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Baš lijepa šetnja uz hortenziju, gliciniju, uredno podšišan travnjak..! Prije nego odšetam u suton na zadnjoj slici reci mi kako se zovu ovi cvijetići?
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Joj Lukaccc vjeruj mi da sam uživala u šetnji i sada izgledam ovako
![]() |
|
![]() |
|
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
misty, to su ti gailardije. meni vec kao korov postaju jer sve guše. počupao sam ih vec van i podavao puno no još ih ima puno.
hvala svima na lijepim riječima:D evo mene dugo nije bilo tu, u međuvremenu skoknuo do jadrana, izpržio se i eto. malo slika da dobijete dojam sta se sad događa u ovom vrtu moja oba grma hibiskusa cvatu ko ludi encijan cvate ko lud. 2 grmića cvatu, no 1 još čeka svoje vrijeme dvornici jos uvijek cvatu, kad jedan ocvate, drugi da cvijet i tako redom:D molio bih ako netko zna ime ovih ljepotana koji su me dočekali kad sam se vratio doma:) ščirevi su, mogao bih reći, zauzeli čitav vrt. svugdje ima tih njihovih ''šmrklji'' ![]() poslušnice su mi skoro sve već ocvale, pa i ta na slici za sad je to sve od mene. ima jos toliko toga sto cvate, moram uzet jedan dan vremena pa sve poslikat i stavit slike. da, moram rec da su se moje šarenolisne vrbe konaćno trgnule i jako lijepo napreduju. ![]() svima lijep pozdrav do idućeg puta ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Drago mi je da su ti vrbe krenule,treba slušati Baku Beu koja kaže da za vrt treba imati strpljenja.
Lijepo te je cvijeće dočekalo kad si se vratio s mora,sigurno si imao dobru dušicu koja je to dobro zalijevala
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Oooooo,dok si se ti pržio, tvoj se vrt rascvjetao! Prekrasno!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Prekrasne, tople, sunčane, ljetne slikice! Bravo!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
jako lijepo i uredno održavano dvorište
![]() ono ti je bijeli sobni zvončić koliko znam, ako je puzajući (na slici se ne vidi stabljika) jer i meni će sada procvjetat, obično cvate početkom kolovoza ( za Sniježnu Gospu je najljepši buket) |
|
![]() |
|
na tren sam zavirila u tvoj vrt,nagledala se predivnog cvijeca i sad sam spremna za radove u vrtu
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
E, pa dok si se ti pržio na Jadranu tvom cvijeću nije bilo loše jer jako lijepo izgleda!
Ovaj bijeli zvončić je možda platycodon, ali ne vidim stabljiku pa nisam sigurna. Ima ih nižih i viših vrsta, plavih i bijelih!
|
|
![]() |
|
istina, dok sam se ja pekao na suncu, moj je vrt cvjetao sve u 16.
hvala svima sto svracate i tu i tamo ostavite koju riječ ![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Lukaccc ti si se nama vrnul nazaj :). Ščirevi su super, a zahvaljujuć tebi imam ih i ja i baš mi se dopadaju.
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bravo lukacc, šareno, raznovrsno, krasno
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |