katarina77 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 19> |
Korisnik | |
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
drago mi je da ti je savjet pomogao. i tako si to brzo odradila! svaka čast! jaja???? već????
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
katarina77 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 06 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
ma da curke moje 200 komada ih imamo a ona bas nema vremena puno jel radi i jos oko cvjeca ima posla pa sam joj ja uletila... ufff i ja se corava posla primila... nejdu mi bas to nije to ...
|
|
decoupage je čista ovisnost, kada kreneš neznaš stat
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
joj Katarina... kakvih si ti krasnih radova naslagala ovdje... gdje zapoceti i kako zavrsiti, pitanje je sad...:) od pozivnica do kutija... uh... jako lijepo i jako raznoliko... i to mi se posebno svidja, imas talent a i maste... a to znaci da granice ne postoje...samo naprijed
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Ponestaje mi riječi da te hvalim,bez brige samo nastavi,zašto mora sve biti zlato i polakirano.
|
|
![]() |
|
katarina77 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 06 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() evo nesto drugacije malo nemreju bit sam kutije ovdje.. evo da se malkice pohvalim ovo su moje ideje i radovi sve komplet je rucno rađeno osim staklenih bocica i epruveta... na sllikama su moje pozivnice za svatove kojima brojim jako sitno,zahvalnice, meni-i, brojevi za stolove, pokloncici za goste te knjiga utisaka za goste... epruvete su punjene sa medom i komadima oraha a zahvalnice su punjene domacim jegerom koji je rađen u australiji i od tam je i doputoval heheh... evo toliko |
|
|
|
![]() |
|
da zaboravih i kitice jedna je veca za bracu i sestre te roditeklje i kumove a ove manje su za ostale goste ...
|
|
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Pa za kakve ti to svatove radis, ja se jos ne udajem, moras malo pricekti.
Leptirici su mi super, i ostalo je lijepo, ali leptirici das mi semu, ja imam nesto drugo. Suoer ti je sve. ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Baš sam htjela pitat šta je u epruvetama,kad ono...vidim da si odgovorila i bez pitanja.
Ovo je sve skupa-jednostavno SAVRŠENO! Ideja, izvaedba,...ma SVE, SVE!!!! ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
bakice pa za moje svatove sam napisala da brojim sitno :))))
nema problema dam ti semu .... |
|
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
ovo mi je jedna drgacija katarina,neka i treba probati i druge stvari,super si ovo odradila,cestitke od mene
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
![]() Vidim da je rađeno promišljeno i s ljubavlju. |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
stolci su odlični,dobili su najbolji makeover!
![]() |
|
![]() |
|
vania ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
prekrasne su stolice, uvik se oduševim kad vidim ovo: prije-posli, čovik inaće uopče ne može zamislit koliko je tu truda uloženo, a i set za vinčanje je super..
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Kato Kot moje zlato, pa ne moras sve prirediti za svatove.Uostalom kad ce taj dan, a i gdje su pozivnice.-
![]() |
|
![]() |
|
![]() tnx curke ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bakice 19.6 su svatovi
![]() ![]() i vec podjeljene pozivnice i potvrđene.. ja sam sve to u naprijed rijesila da ovaj zadnji mjesec ne moram trcat okolo.... |
|
|
|
![]() |
|
e da da napomenem na jednoj slici se vide plavi barski stolci samo donji dio i oni su u planu sam se moram odvazit ih napravit jos za njih nemam nikakvu ideju
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
katarina ,nemam rijeci ,savrseno,bravo majstorice
![]() ![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
draga moja ucim od najboljih
![]() ![]() naravno svih koji su ovdje na forumu ljep pozdrav svima i hvala vam kaj imate volje i zelje da podjelite neke cake sa nama koji smo tek na pocetku ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |