Moj novi dom |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 151> |
Korisnik | |
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Tvoj pogled na sve nijanse zzlenog baš je odmor za oči, jer i sama obožavam zelenu boju.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Zbilja iskreno cijenim to što si samnom podijelila svoje karanfiliće, ali mislim da sam se ja već izviještila u krađi ![]() ![]() Dobili su svoju žardinjeru da se ne stiskaju s drugim cvijećem ![]() ![]() Bijeli jednako mirišu, samo im je cvijetić dvostruko krupniji ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() A ovakve ideje je dobro podijeliti, pa kad svatko doda neku vlastitu ideju na onu početnu, možemo dobiti pravi unikat ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Moja gošća donijela mi je desetak reznica različitih ruža, nisam sigurna jesam li trebala još nešto napraviti s njima osim što sam im uglavnom podrezala sve osim vršnih listića i zabola ih u zemlju? Trebam li napraviti još nešto?
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Kiša još pada, ali mislim da prija mom vrtu, a kad već sama ne mogu u vrt, vaše posjete me veselei kiša odmah izgleda drugačije
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Zeleno je boja srčane čakre Triša, smiruje i opušta i svatko tko se okruži zelenim počne intezivnije osjećati ljubav. Pa već i liječnici savjetuju bolesnicima da se rehabilitiraju šetnjama u prirodi, mada neznaju da je to baš zbog djelovanja zelene boje ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Sjećam se takvih naplavina draga, može ih se iskoristiti na puno maštovitih načina, iako su prelijepe i bez da ih se ukrasi ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Što god napravila - podijeli u slikama s nama!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Misty, razmisli o mogućnosti uporabe auto laka u spreju. Ja sam se nekad igrao istim i radio neke slike u toj tehnici. Uglavnom sam radio na tvrdom kartonu, ali sjećam se da sam jednom na faxu radio neku "skulpturu" za scenografiju jedene predstave od tanjeg papira pa sam istu oblikovao, a nakon toga lakirao. Treba mu dan-dva da se dobro posuši, ali onda postaje čvrsto i vodonepropusno. Samo savjet, ako i kreneš u takvu igru, obavezno na usta i nos medicinsku masku, na ruke medicinske rukavice i ispod lakiranog predmeta obilje novinskog papira. Znam da nije ekološki, ali možda je jedno od rješenja pa ti vidi...
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Crvena je boja korijenske (prve) čakre koja označava sve ono u čemu uživamo i/ili ugađamo svom tijelu. Kad se okružujemo tom bojom, pa i tom bojom cvijeća, intenzivnije uživamo u svemu, glazbi, ljepoti, nekim tjelesnim užicima.. Mnogi koji koriste svjetla crvene boje (na pr, vlasnici noćnih barova) možda i neznaju točno kako ta svjetla djeluju, ali sasvim sigurno znaju da njihovi gosti više uživaju, više piju, više troše ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Miris akacije vratio me u djetinjstvo, do moje bake koja je ipred kuće imala puno akacija, mirisala je cijela ulica. A i mi smo se djeca sladila slatkim sokom.
Drago mi je da je pošiljka stigla, a kad bude bijelih karanfilića... tu sam ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Plastificirani papir bi ti možda mogli dati u dućanu (ponegdje na suhomesnatom odjelu imaju takve papire)..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
zadnje vrijeme ne mogu bez zelene boje u bilo kojem obliku, dakle bilo da se radi o kućanskim potrepštinama ili vrtu, u kojem uživam da je u nijansama zelene, to je to! MIsty a što označava lagano crvena?
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
U prirodi se uvijek nađe tako interesantnih komada od kojih se može napraviti ukras, kod mene često more izbaci debla ili komade drva koje je more već uglancalo, a sad čekamo kako ćeš ti oplemeniti ovo drvo
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Snimak u predvečerje odozgo s balkona (bez blica - namjerno), čini mi se da su još ljepši na tamnoj pozadini
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |