Maredelmare-galerija radova |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 27> |
Korisnik | |
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kose pruge da se vidi ulje,weeeee,to mi se jako sviđa,pogotovo ova vijugava...
I ovo s lavandom mi je divno, jeL to motiv košara s plodovima/listićima lavande? Ne mogu zamisliti da napravim dvije isto posložene stvari, tako da su ti doze kojima nas šopaš slonovske, ali sa stilom ![]() I naravno da pozdravljam foto session s uratcima, ja im i lokaciju promijenim ako stignem, a nisam zadovoljna posnimljenim... Ne znam jeL teže manekenkama ili meni fotografu ![]() Teglica metalna je medena, imam obje salvete i baš si ih zgodno posložila, makar mi je na prvi pogled bilo malo praznjikavo, ali rub sa salvete spašava dojam ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ma ja ti nikad nisam zadovoljna snimljenim...a još kako često slikam uvečer ...
![]() Košarica s listićima lavande je. ...ma vidi šta složih rečenicu ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
mare, mare, lipa mare, cvite moj, kraljica si maslina i boca ti!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
bočice su savršene,motiv masline i lavande....
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
ma sve ti je za svaku pohvalu mare,kantica me posebno raznjezila.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
ova kosa ideja je odlična i izvedba također.
Tko kaže da treba biti sve ravno bitno da služi svrsi. Jednostavno jedna bočica bolja od druge, a kantica je ![]() sva sreća da mi nisi negdje u kvartu da ne ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ja sam postala rasipna u zadnji mjesec dana...nakupovala bočica, pa tako i kantica-bit će njih još Šabice.
One su mi nekako baš "sjele" kad sam ih vidila u dućanu. Hvala mumice (maslina 55 je 55 stepenica iznad mene), al zahvaljujem ti na pohvalama , kao i rosi i sariti...sarita, meni su tvoji radovi...boli glava! Šabicu najčešće vežem uz prekrasne tanjure-prva asocijacija na nju, a tebe...ko zna šta će ovaj put izvuć iz vreće...al, ide te, baš te ide!!!! Svima ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
vania ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
Bočice su odlične, ali sić, ma on me raspametija.. mrak je..
![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Maredm.o bocama je suvišno više pričati,ali o kantici iliti "kovi"pod naški nije,baš je medena.
|
|
![]() |
|
Kika , imam neke planove za idući sić...ako uspiju...nasmijat će te sigurno...al neću trčat pred rudo...prvo napravit pa onda bajat priče.
![]() Biljana, Vania....hvala, hvala! |
|
|
|
![]() |
|
katarina77 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 06 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
ma ja necu vise komentirat te tvoje bocice bas su bezveze
![]() ova sa ljubicastim rubom mi je naj naj ... no koment ![]() |
|
decoupage je čista ovisnost, kada kreneš neznaš stat
|
|
![]() |
|
Uf, Katarina..šta mi je ta s ljubičastim rubom na slici ispala neke...anemične ljubičaste nijanse...bljak, bljak
![]() Obavještavam svekoliko pučanstvo da ovo što slijedi nisu bočice. Teroriziranje bočicama obustavljeno.....al, samo nakratko! ![]() Dakle...oooopet ja škljocam aparatom sa svih strana...al to je zato što sam naviknuta da mi loše ispadnu slike...pa od straha slikam ...i slikam.....evo: Ova prva...ma ne, ne pokrivam ja onom pozadinom iza potpisa nedostatke, tj., ono što nije trebalo bit na slici....ma ja to fore radi, naravno:))) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
tacna i podmetači su fantastični,lipo ih namackala,boja pogođena,super
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Mare, ovo ti je bas dobro ispalo... samo ti škljocaj, zelim vidjeti ovakve krasne radove sa svih strana
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Hala rose i lluvia!
Ja sam lluvia pravi davež kad su moji radovi u pitanju-uvik grintam i nabrajam šta nije dobro, šta je trebalo ovao, šta onako....to su mi "krivi" neki savšeni radovi i po ideji i po izvedbi, koje viđam ovdje. A kad sam ja, teška samokritičarka-opsjednuta urednošću sve više i više, zadovoljna ovim-naročito uživo...eee, dosta ti je-onda stvarno nije loše! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
dobro ti ispala ova "čipka",mogla bi mi malo posuditi tacnu da maja boca dobije sestru!savršeno je a pogmetaći su ludilo!ma kad si samo prije uspjela staviti,ja sam tek stigla i pravac da vidim ima li što novo!odlično je!
![]() |
|
![]() |
|
Stavila prije sastanka Slave
![]() Evo sad malo onih "krasnih" večernjih snimaka....a šta ću kad mi se nije dalo čekat sutra...je da boje baš ne liče na sebe...i sve izgleda malo flekasto....a nestrpljenje je to....a i ko zna, možda se sutra uhvatim bočica pa zaboravim:))) ![]() ![]() ![]() ![]() Ova glitter slova, super idu s maslinom i tovarom, iliti, kenjcem... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
vania ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
Ovaj tovar i sić su pregenijalni.. suuuupeeeeer
![]() |
|
![]() |
|
Ma meni je isto sija, al trebala sam ipak slikat po danu
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |