nada-m nova galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 33> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bravo i za mamu i za kćer! Prave ste umjetnice!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...slažem se s Maredelmare...živjela ovakva privatizacija |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kasnim, kasnim, ali moram pohvaliti vrijedne i kreativne ruke i mame i kćeri
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Nakon podosta dana vratila sam se na forum i ugodno iznenadila podršci našem radu prije Uskrsa.Hvala vam za lijepe rijeći i komentare. Večeras ću se više družiti sa svima vama pogledati vaše galerije , ostaviti poruke i komentare.
Večeras radim jedan svileni šal sa posebnom pažnjom , "upregla "sam sve svoje kreativne potencijale, naime šal je namijenjen jednoj isto tako posebnoj osobi , časnoj sestri. |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Stvarno sam znatiželjna. Stavljaš ju večeras ili se može ranije ići spavati.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Felina , ugodan san i laku noć.Sutra čemo vidjeti kako je ispalo.
|
|
![]() |
|
Ne sviđa mi se sutra radim novi
|
|
![]() |
|
[URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/decoupage/moje_slike/8254.aspx]
sat, koji još nema kazaljke ,ali ga više neče biti kod mene pa ga moram pokazati bez njih |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Nada, jako je zanimljiv oblik sata i ne sumnjam da će bit savršen kad kazaljke dođu na njega.Sviđa mi se ovakav raspored motiva.
Sjenilo lampe je prekrasno, baš po mom ukusu napravljeno. Uz lijepe motive, naročito mi se sviđa podloga, ovako šarenkasta...a ipak, s ukusom -sve pohvale! Vi ih svakako zaslužujete! Pa onda ove tri slike..ne znam koju bi izdvojila, zaista. Prva i druga su kao sestre, samo je jedna plavuša a druga brineta ![]() Treća je dojmljiva zbog neke svoje mističnosti-kad je čovjek gleda, kao da ulazi u nju! Barem tako na mene djeluje..uff, sorry, sad ću izić! ![]() Bravo Nada! Vi ste zaista prava umjetnica! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Nado,sve je divno,kao i sve do sada .tvoj prepoznatljivi stil!predivno!
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
vau baš je dobar sat s tom salvetom, je je imam i nisam baš imala ideju šta bih s njom ,a sad je vidim u kraljevskom izdanju.
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Sve je super,malo neobičnije,ali zadnja sl.mi je prekokrasna.
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
sat me oduševio
![]() ![]() ![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
Molim moderatorice da me upute kako da prekinem ispis svih komentara koji se odnose na cvijetni forum na email, jer klikom na link koji je ispod svake poruke to nisam postigla.
Oprostite što sam za svoj problem iskoristila ovaj prostor. Hvala nada-m |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |