LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 111> |
Korisnik | |
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lora kod tebe prekrasno rascvjetano proljeće
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno
![]() Sva Rijeka je procvjetala ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Mogu se samo ponavljati i reći da je prekrasno, potočnica je dražesno plava, a jastučac će biti fantastičan. Azalea da i ne govorim, divno
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Lora, prekrasno ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Lora... sve za desetku!!!! I ja izdvajam Loropetalum, predivan i tako poseban grmić |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Eto, ja sam uletila sinoć s komentarom i onda vidjela "nastavljam..." pa brzo pristojno zbrisala... Vidim da ostali nisu "šljivili"..
![]() Dakle zadivljena sam tvojim "rožicama", imaš izbor svega i svačega... i krasne slike... umjetničke...
![]() Ali ću se ja popiknuti na photiniu ccc red..., jedva sam zapamtila prvu riječ.Vrlo neobična biljka.Baš krasna.
A božur... ma... nema smisla nabrajati, jer je sve prva liga! Vidi se da ih je znalac birao!
![]() ![]() ![]() Čak ti je i novi kaktusić ljepši od mog.... kad je moj letio pa dobio šakom po sredini...
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lora,prekrasno ti je cvijeće,tvoje je bar mjesec i pol ispred mog,a za neke nisam ni čula.
![]() Baš sam ovih dana kod Bake napisala da nikad nisam vidjela cvijet lovora
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Uvijek rascvjetano i veselo kod Lore. Najviše me dojmio Loropetalum Fire Dance- za mene je to nepoznata biljka. ![]() |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Sve već procvalo, lijepo je kod tebe Lora. Dobro si primijetila, koraljni zvončić je H. sanguinea, a također i iglica Geranium sanguinea nana. Posadila sam je ispod bijele magnolije, lijep pokrivač tla, ali još nema ni pupoljka, a kamoli cvijeta.
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Sve u cvatu i sve krasno, a ovo mi je tako nježnoooo!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Prvi rascvjetani tulipani, ostali će uskoro
![]() ![]() ![]() Miosotis ![]() ![]() Iris Japonica ![]() ![]() Saxifrage ![]() ![]() Aubretia sa prvim cvijetićima, za koji dan bit će pravi jastučić ![]() Triša ipak nije Tiarella, mislim da je Heuchera Sanguinea, no nadam se da će to točno reći Baka Bea ![]() Prvi cvijet jedne od Iglica ![]() Upecano na zadnjoj RI kavi ![]() ![]() ![]() Rascvijetani lovor uz samu kuću u parku ![]() I moja trešnja konačno procvijetala ![]() ![]() ![]() I za kraj Azalea ![]() ![]() I moja ljubimica Iresine ![]() Do novih cvijetića ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Lora obožavam kad ovako "gnjaviš sa slikama". Božutr je predivan, a ova šarenolisna weigela - joj zaljubljena sam u nju, nadam se da ću ju uspjeti negdje kupiti. Sve ti je za čistu desetku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Vau ,predivno!Loropetalum Fire Dance(uredno sam prepisala ime) je predivan grm,predivan
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Lora, predivno, biljke su ti već tako lijepe , a kamenjar širiš- neka, super je , baš mi se sviđa, kamenjar nikad nije prevelik....
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
O Bže kod tebe biljke cvjetaju koje kod mene nisu ni u početku listanja.
Sve ti je prekrasno ![]() Nadam se da će i moj božur, koji sam dobila od tebe, konačno procvjetati, ako mu seljenje nije poremetilo ritam. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Velika
![]() ![]() Danas ću vas ugnjaviti sa malo novosti. Nadam se da neću nešto ponoviti Paeonia pred par dana ![]() i danas ![]() Zeljasta Paeonija puna je pupova. No ona cvate kasnije crvenim cvijetovima ![]() Loropetalum Fire Dance ![]() ![]() Photinia Little Red Robin ![]() Clematisi Clematis Piilu, kojega sam bila već otpisala, polako napreduje ![]() Clematis Montana Grandiflora slikan prošli tjedan, samo što nije procvao ![]() I Weigela variegata će uskoro ![]() Nastavljam........ |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Lorice lijepo si dotjerala vrt, sve je tip top
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Svašta ti lijepoga cvate draga Lorica...kamelije su savršene, i šatirana i ova tamno rozo-crvena...od kad su i kod mene procvale, oduševila sam se njima.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |