Primavera galerija |
Odgovori | Stranica <1 1314151617 44> |
Korisnik | |
saara
Mladi grm Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo ja kad stisnem x vidim sliku. Ne znam što se događa
|
|
Sponzorirani linkovi | |
maslina55
Mladi grm Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga,sludila si me ljepotom,ne znam na što da se referiram sve je
l u d i l o !
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja vidim!
|
|
ANĐELKA
|
|
Primavera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobra vam nedjelja, drage moje, nadam se da se negdje dobro zabavljate i da će nas uskoro opet biti više na ovim stranicama....
Danas još malo nakita, tek toliko da osvježim galeriju...
...jednostavna ogrlica nastala od "ostataka" mojih perlica od polimerne gline...osim par drvenih i metalnih kuglica, sve ostalo je produkt vlastite "proizvodnje"
...ista priča, skoro svi elementi ručne izrade, pa i ovaj crni ring, uz dodatak malo sitnih perlica i pokoju drvenu kuglicu....
...i dvije "ciganske" koje su nevjerojatnom brzinom "planule" makar sam mislila da će se načekati kupca...nepredvidljivog li tržišta
---prva uglavnom samo drveni elementi, nešto alkica i u centru 3 drvene velike kugle koje sam presvukla polimernom glinom...
---i druga, uglavnom "indijanske" perlice svih oblika, štos je zapravo u ovim špagicama i trakicama....
...i na kraju, poklon koji sam radila za jednu jako dragu osobu koju sam upoznala na jednom drugom forumu...set koji se sastoji od privjesak-ogrlice, naušnica i prstena...sve radjeno od polimerne gline, tzv. mokume gane tehnikom, u njenim omiljenim bojama...
|
|
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ola la primice,sve je al meni su najljepse prve dvi i ovi zadnji rad tj.komplet. moj naklon majstorice
|
|
Primavera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A šta reči......
|
|
ANĐELKA
|
|
maslina55
Mladi grm Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad god te posjetim,svaki se put još jače oduševim,te smeđe i zeleno-žute krasote su "bolesno"dobre!!!Ak'me kužiš,nemam više drugih normalnih riječi!!!
|
|
Primavera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
more
Odrastao grm Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
eeeeeeeeee pa sad! stvarno nije pošteno! odem na par dana, vratim se i dočeka me eksplozija novih slika! uf! neću ništa posebno pisat jer i sama znaš da bi se samo ponavljala! super! super! super! supeeeeeeerrrrrrrrrrrrr!!!!!!!! juhuuuuuuuuu!
|
|
Tweety
Mladi grm Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fenomenalno.. osobito ona indijanska s trakicama!!!
|
|
Primavera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga primavera! mislim da neću više ništa pisati kad dođem ovdje u tvoje carstvo. šta reći uopće ?
samo ću svaki puta tek toliko da znaš da te gledam.
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Primavera moram ti prvo nešto napisati. Jučer sam malo uspjela pogledati neke od radova, ali tebe sam ostavila s namjerom da si današnji prvi dan počnem sa uživanjem u tvojim radovima. Ali očito nisam imala sreće, jer mi je jutros u 8,01 nestalo struje a došla je tek oko 13,00 a ja sam tada išla doma. Tako da nisam uspjela ništa vidjeti ali evo nisam odolila pa sam sada otvorila tvoje radove. Ostale ću ujutro u miru na poslu i uz kavicu pogledati, ali ipak moram prokomentirati ovu krasnu ogrlicu. Cure mislim da sam ovu vidjela u "živo" i mogu sam reći FANTASTIČNO!!! Primavera je je jednostavno NENADMAŠIVA!!! BRAVO DRAGA... |
|
Primavera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...toliko pohvala i lijepih riječi drage moje Anastazija, Proljeće... dajte najte, već mi je i neugodno...ipak, od srca vam iskrena hvala, ne mogu reći da mi pohvale ne gode, no i ja, jednako kao i vi samo najbolje što znam radim ono što volim....ipak ja čekam i koju konstruktivnu kritiku ( hahaha, vi se ne sjećate takvih vrlih formulacija)...ako nitko drugi, Proljeće drago, daj raspali iz svih oružja...na koju ogrlicu si mislila?
|
|
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma na onu prvu, tirkiznu.
Čini mi se da si ju donosila na kavicu???
A sada sam otvorila tvoju gaaleriju i vidim da je tu bilo još puno više radova, pa idem ja uživati...
A što se tiče kritika od mene ih sigurno nećeš čuti, jer ja obožavam nakit, i meni je sveki komad jednostavno prelijep!!!
Idem sada uživati i početi dan lijepim stvarima, kao što sam sinoć i pisala...
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo ja sve pregledala i svaka mi se stvar posebno svidjela ali kada sam ovo vidjela, znala sam TO JE TO!!!
Znači Primavera, i ja bih ti naručila jedne ovakve naušnice!!!
Mislim da je to dovoljan kompliment tvojim uradcima!!!
I da oduševili su me tvoji svijećnaci na samom početku....prekrasni su...
Od ostalih radova, puno toga sam vidjela u živo i samo mogu reći da su u živo FANTAZIJA!!!
|
|
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako lijepe ogrlice...posebno mi je za oko zapala ova crvenkasta sa vrpcama...tako mije liiijeeeepaaaa
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
Primavera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...a za naušnice, dogovorit ćemo se
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 1314151617 44> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |