Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 165> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koja snježina! I koji kontrast - unutra prekrasno šarenilo, vani blještava bjelina.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Ma prekrasan je zaista a i orhideje
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
orhideje su otvorile cvijetiće i ovih dana uživam u njima
![]() ![]() ![]() razlika između mini phala i velikocvijetnog ![]() ![]() ![]() bijeli dendrobium...prelijepo mirišeee ![]() ![]() polako se otvara i ovaj roza ![]() i još mlade noline ![]() ![]() azalea ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Predivni pokloni !
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Orhideje su predivne ali i azalea
![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Koje krasne orhideje ..
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja sam
![]() |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Predivno šarenilo
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Bromi jesi li dobila koji cvijetak za rođendan ?
Da nam pokažeš
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
orhideje su ti predivne , stvarno znaš s njima
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
bravo
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Bromelija, hibiskusi su predivni. Moram priznati da ih u ovim bojama još nisam vidla.
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Orhideje su svakim danom sve ljepše
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala svima na posjeti
![]() anči stavila sam slikice to su azalea, nolina i fikus...evo još jednom skupna ![]() procvijetao još jedan hibi..Jayella ![]() rascvijetala se do kraja i orhideja ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasne orhideje,a vani snježna idila.
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Prekrasno je,baš sam uživala.
Jučer vidjela plavu orhideju što je prekraasna ali 190kn mi bilo previše izdvojit za nju. |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Uživala sam u tvom carstvu orhideja i hibiskusa!
|
|
![]() |
|
orhideje sa pogledom na snijeg
![]() ![]() ovako je to vani...kugla sa kapom ![]() labud nije u jezercu nego snijegu ![]() samo je patuljak na straži ![]() ![]() a hibiskusi neumorno cvijetaju ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
divne se
![]() |
|
![]() |
|
drage moje tako vas je lijepo čitati ![]() blue sky ...uvijek se nađe koji je omiljen tako mi se zbog boje sviđa Black Dragon a ujedno se pokazao kod mene i kao vrlo cvijetan... sviđa mi se Cro Skay jer je stvarno boje neba....Bayron Metz me oduševljava snježnom bjelinom...White Saten je takođe bijeli sa crvenom sredinom lijep velik cvijet i također dosta cvijetan....ma svakom od njih ja nađem prednost i volim ih sve ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |