Lika1-moje cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 25> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Bog zna što sam kliknula!
![]() Dakle, prvo sam se zadivila znalcima za treću kosu crtu. Ja o tome kao krava o latinskom.
Uglavnom konačno vidim sve zadnje slike.
Adam, peperomija,čikašica... i prekrasan zalazak sunca!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Aha,samo ti dođi ali na proljeće ih vraćaš ili ostavljaš kod sebe???
![]() |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Moja peperomija nakon ljeta vratila se u kuću,morala sam je staviti u kuhinju na viseću jer na staro mjesto više ne stane,toliko se produžila i raširila!!
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
E Niho moja će ostati vani kao i sve morske cikasice,nadam se da će preživjeti,a ti svojoj samo loži da se ne smrzne!!!
![]() |
|
![]() |
|
Nisam odolila da vam ne pokažem najljepši zalazak sunca na cijelom Jadranu,malo je slikan iz daleka sa mobitelom,ali se nadam da će vam se svidjeti!!!!
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
---- ma kakvo bolan -zima je ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Niho moja klanjam se i bilježim se sa štovanjem,stvarno je tvoja cikasica prekrasna,samo ti nju čuvaj pa ćemo vidjeti kako će stanje biti na proljeće!!!
![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Lika1 lijepo cvijeće i baš dobro da si stavila nove slike jer po ovoj zimi baš mi dobro dodju slike cvijeća da se bar malo ugrijem...
|
|
![]() |
|
Opet cikasica pogledana razmotrena i moja je ljepša
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Cure hvala na pohvalama,malo sam probala nešto popraviti i sad se nadam da će se slikice moći vidjeti.Što se tiče adama on je meni došao kao poklon iz Zg prije mjesec dana,tamo je stajao cijelo ljeto u hladu,a na zimu ga unesu u kuću i odrežu sve požutjele listove.Na proljeće on opet potjera nove.Nadam se da će tako i kod mene,a možda ima neku ulogu i to što mi ga je poklonila časna sestra,pa je tu malo i Božje pomoći!!!
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Lika, blago tebi, sretna si što imaš tako krasnu cikasicu, a tek adam...
Moj jadničak, isto nikada nema više od dva lista, treći nikne, a jedan se osuši, a kolko čujem nisam jedina kojoj se to događa.
Zato, Lika, uživaj u svojem bilju
![]() |
|
![]() |
|
zagorka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 688 |
ajme kako ti je dobar adam!!!!!!!
![]() moj je svašta prošao al više od dva lista nikad nije imao ![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Cikasica, adam, kopriva...
![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Adam ti je super, moj ima tri lista.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
sve sam pregledala ponovno i naravno sve me odusevilo..al adam
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
sve mi je jako lijepo i adam i ostalo, no posebno me se dojmila boja koprive
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Sad sam krenula na tvoju temu nadajući se da ću vidjeti nove slikice...i vidim ih, jupiiii! Svaka pohvala i za cikasicu i za adama, a i za Fridinu ljepoticu koprivicu!
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Jel adama cijelo ljeto držiš u kući ?
Jako je lijepi ,a i cikasica je za svaku pohvalu,baš lijepo šta pušta listiće ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |