more - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 29> |
Korisnik | |
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sve mi je super...okvirić, iako dječji, jako je lijep i imasvoju draž...posebice za mene...znaš da obožavam das masu...
škrinjice su super...posebice ova morska, a ideja za filc i pokrivanje unutrašnjosti, prvoklasna...svaka čast... |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
škrinjice su mi baš vesele, a one životinjice na okviru sam sve prepoznala što znači: rad uspješan vrlo. bravo! |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Krasno @more,posebno ribice!
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Slikica je tako slatka, baš vesela i vedra! A škrinjice su zakon - ona zelena me asocira na nešto tropsko, ali ova žuto - smeđa mi je posebna baš zbog neobičnih boja koje si odabrala, ali divno iskombinirala sa motivima salvete i filcom! Taj filc je zakon, prije sam "podstavljala" kutijice s njim jer onda ono što je u kutijici ne zvecka, posebice ako je nakit! Super!
![]() Ah, ti i Proljeće bi mogle ujediniti strast prema morskim motivima u jednoj zajedničkoj radionici, svakako! ![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
@ malena:
![]() @ lula, piramida, anastazija, anđelka, maslina: hvala ![]() @ mnataša: ne trebaš ni spominjat da obožavaš das masu. dovoljno je pogledat tvoje radove koji me uvik ostavu bez teksta
![]() @ izzy: hvala
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
skrinjice su mi bas slatke,iako sam cvijetni fan,ovaj put mi je morska posebno interesantna
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
@ kaćo, hvala ti
![]() moram priznat da sam se malo ulijenila. isprike svima što u zadnje vrime baš i ne komentiram radove. nisam puno doma, guštam u litu dok još mogu
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
More, šteta što si se "ulijenila" jer mi nedostaju tvoji radovi.
Ali ne brini da sam na tvom mjestu ja bih bila još gora
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Ma tko se ne bi ulijenio po ovom vremenu
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
ljudi moji u splitu prži za poludit! pravi roštilj! klima radi, i ne mrdam dalje od nje. večeras bježim kod bake na otok i cili vikend samo kupanje, kupanje, kupanje. jedva čekam!
@ proljeće, to ti virujem
![]() @ primavera, hvala na lipim ričima. drago mi je što su ti se svidili moji radovi
![]() |
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
okviric presladak, bas djecji....kutijice odlicne, morska obara s nogu...bravo za ideju sredivanja unutrasnjosti
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
@ goga, hvala |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
simpatičan drveni komplet plijeni pozornost, kao stari pohabani namještaj u novoj ulozi , a naročito mi se sviđaju nježni i suptilni pupoljci.
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
i za kraj jedna slika na drvu (dio od stare bačve). prvo sam cilo drvo obojala bijelom bojom, a nakon toga nalijepila salveticu. nekako sam pokušala spužvicama imitirat more, nebo, pijesak. da budem jasnija, pokušala sam pratit boje koje su bile na salvetici. ne znam koliko sam uspila u tome, samo znam da sam se itekako namučila. s lijeve strane vidite stijene, a to sam "napravila" pomoću kista. sad da čujem vaše mišljenje. što se mene osobno tiče, s obzirom da mi je to bio prvi pokušaj, ja sam zadovoljna.
to bi bilo to. sad radim sa jednom kutijom, rođendanskim poklonom. za dan-2 ću stavit sliku.
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
za koji dan idem kod babe, pa ću opet "njuškat" po kući. možda nađem još koji komad bačve. ma draga mi je ova slika i zbilja sam zadovoljna s njom. drago mi je da ti se sviđa. mogla bi i ti pokušat nešto tako napravit. virujem da bi to dobro napravila. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |