Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 58> |
Korisnik | |
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pretpostavljala sam da će biti šašavih ličnosti kojima će se svidjeti! (i ja sam u toj grupaciji, da se razumijemo)
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
genijalna i originalna,to je nasa izzy
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
[QUOTE=Izzy]
![]() ![]() Moj grijeh, moj grijeh, moj preveliki grijeh...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Radovi su ti savršeni. Ja sam oduševljena. Gdje si nabavila onu art deco tetu sa sata. Nisam sve čitala pa ako si već odgovorila oprosti
|
|
![]() |
|
Hihi! Kutijice su nam slične po originalnosti - ja sam isto htjela pisati slova, ali nisam imala dovoljno tankog kista pa sam se odlučila na šablonu! Art deco zamišljenica je motiv s neta... Stalno nešto gledam, tražim, pa kad naletim na nešto simpatično onda pohranim u svoju arhivu! Ona mi je bila inspiracija za cijeli sat, a mislim da je s nekog plakata ili naslovnice za neki vintage časopis!
![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Ajme super je. Na čemu si printala? A što se kista tiče ja sam svoj ošišala i ostavila samo par kratkih dlaka. Provaj tako. Kad su duge mislim da ne valja
|
|
![]() |
|
Printala sam ti u kopiraoni na običnom 80g papiru jer mi je printer nešto protestirao, a i bolje je ispalo tako jer su boje življe ispale (premda sam ju još malo obradila u Photoshopu - pojačala boje, bila mi je blijeda)! Bilo mi je žao rezati kist, nemam ih baš viška, premda sam razmišljala! Budem probala u svakom slučaju!
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Preslatka kutijica, odlična ideja, uvijek napraviš nešto originalno!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala, trudim se... Još da imam malo više vremena, uf...
![]() |
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Zakon ti je kutija
![]() ![]() |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Izzy.....a kada ćeš staviti nove radove???
Očekujem opet nešto vrijedno divljenja, a za to si sama kriva, jer si nas navikla na prekrasne radove...
P.S. Kada ćemo na kavicu???
![]() |
|
![]() |
|
Znala sam! Samo sam te čekala! Nezasitna jedna...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ups, tek sada sam vidjela, da bi morala biti prije Uskrsa.
Mi kao da smo se dogovarale i ja sam naručila od Bube jajca, jer su zaista prelijepa.
Onda možemo dogovoriti neku primopredaju ovih dana i kavicu usput!!!
|
|
![]() |
|
handmade ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 32 |
Bok, tvoji radovi su mi stvarno odlični, posebni, predpostavljam jako puno vremena i živaca, ali isplati se... Što se tiče pisanja, palo mi je na pamet, možda tuš i pero, ili štapić za tanja slova. Nisam probala...ali čini se da bi moglo poslužiti...
|
|
![]() |
|
Hvala Handmade (originalan username!)... Trudim se i moram priznati da se isplati na kraju, iako mislim da sam tek na nekakvom početku, treba još puno usavršavanja i eksperimentiranja! Hvala na savjetima, sigurno ću pokušati nešto (ili sve) od toga kad mi zatreba sljedeći put!
![]() |
|
![]() |
|
Dakle, nakon divnog vikenda doma i terapije domaćom kuhinjom, moram se pohvaliti da nisam samo jela i spavala već sam se aktivno odmarala.... Zapravo ne znam ni šta bi to značilo...
![]() No, evo kako je izgledala naša grančica ove godine koju su krasile Bubamarina i neka moja jajca... Bocun sam našla na tavanu, mama je negodovala u početku, ali mislim da sam ga uspjela spasiti od ležanja u prašini... ![]() |
|
![]() |
|
Mami je također bio rođendan, a počastila sam ju škrinjom u njenoj omiljenoj tematici - Afrika. Najprije se zahvaljujem Gogs koja mi je rekla gdje da kupim škrinju, a potom teti u ljekarni za Apaurine jer izrada ovoga je trajala valjda više od 3 tjedna - brušenja, kitanja, bojanja, rezanja, drvofixiranja, stolarskih radova (tu mi je i dragi pomogao), ali mislim da se na kraju isplatilo!
Ovako je škrinja izgledala kad sam ju kupila... (Obožavam ove "potpuna preorazba" iliti "extreme makeover" sličice!) ![]() Ovako nakon skidanja svega sa nje i prije brušenja.... Jadna... ![]() A ovako na kraju... ![]() ![]() ![]() Ovako izgleda unutrašnjost koju sam modificirala... Inače je škrinja bila prazna, ali sam dodala ono što svakoj ženi treba - ladicu i brdoooo pretinaca! ![]() ![]() ![]() ![]() I serviranje... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
U škrinjicu je moralo nešto i staviti pa sam složila ovaj kompletić da se slaže uz tematiku... Mami se sve svidjelo, ja sretna!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
ovo je stvarno super, baš sam zvala i dragog da pogleda kako je rad predivan... ne znam koji bih detalj izdvojila, ma predivno
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |