Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Izzy: Moj kreativni laboratorij
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Izzy: Moj kreativni laboratorij

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 58>
Korisnik
Poruka
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2009 u 21:39
Pretpostavljala sam da će biti šašavih ličnosti kojima će se svidjeti! (i ja sam u toj grupaciji, da se razumijemo) smile42
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2009 u 21:40
genijalna i originalna,to je nasa izzysmile211
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2009 u 21:43
Embarrassed Da, da... Znam da se svima vama zapravo sviđa namjena kutijice! Tko ne bi volio imati nešto profinjeno na stolu u uredu što skriva vaše kofeinske ovisnosti i šmekove tijekom toliko željene pauze! Priznajte (pa vam napravim i napunim jednu)! Wink
Moj blog

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2009 u 08:59
[QUOTE=Izzy]Embarrassed Da, da... Znam da se svima vama zapravo sviđa namjena kutijice! Tko ne bi volio imati nešto profinjeno na stolu u uredu što skriva vaše kofeinske ovisnosti i šmekove tijekom toliko željene pauze! Priznajte (pa vam napravim i napunim jednu)! Wink [/QUOTE
Priznajem!!!

Moj grijeh, moj grijeh, moj preveliki grijeh...LOLLOLLOL
Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 900
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2009 u 18:31
Radovi su ti savršeni. Ja sam oduševljena. Gdje si nabavila onu art deco tetu sa sata. Nisam sve čitala pa ako si već odgovorila oprosti
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2009 u 18:37
Hihi! Kutijice su nam slične po originalnosti - ja sam isto htjela pisati slova, ali nisam imala dovoljno tankog kista pa sam se odlučila na šablonu! Art deco zamišljenica je motiv s neta... Stalno nešto gledam, tražim, pa kad naletim na nešto simpatično onda pohranim u svoju arhivu! Ona mi je bila inspiracija za cijeli sat, a mislim da je s nekog plakata ili naslovnice za neki vintage časopis! Wink
Moj blog

Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 900
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2009 u 01:22
Ajme super je. Na čemu si printala? A što se kista tiče ja sam svoj ošišala i ostavila samo par kratkih dlaka. Provaj tako. Kad su duge mislim da ne valja
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2009 u 14:08
Printala sam ti u kopiraoni na običnom 80g papiru jer mi je printer nešto protestirao, a i bolje je ispalo tako jer su boje življe ispale (premda sam ju još malo obradila u Photoshopu - pojačala boje, bila mi je blijeda)! Bilo mi je žao rezati kist, nemam ih baš viška, premda sam razmišljala! Budem probala u svakom slučaju! Thumbs%20Up
Moj blog

Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2009 u 23:13
Preslatka kutijica, odlična ideja, uvijek napraviš nešto originalno!
smile71
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2009 u 23:19
Hvala, trudim se... Još da imam malo više vremena, uf... Confused
Moj blog

Na vrh
Vilavita View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 537
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Vilavita Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2009 u 22:48
Zakon ti je kutijaClap, baš mi je po mjeri..ha..ha..LOL
Bolje biti vjetar nego list!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 15:11
Izzy.....a kada ćeš staviti nove radove???
Očekujem opet nešto vrijedno divljenja, a za to si sama kriva, jer si nas navikla na prekrasne radove...

P.S. Kada ćemo na kavicu???smile187
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 15:25
Znala sam! Samo sam te čekala! Nezasitna jedna... smile60  Ma radim ja, ali nikako da dovršim, a i zakomplicirala sam stvar u mom stilu! Išla sam kod Bube na štand, kupila njena jajca pa onda se istu večer zainatila i uspjela ih napravit - podijelila danas sve na poslu, ali budem radila nova... Kavica? Pa mora bit još koja prije Uskrsa! smile112
Moj blog

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2009 u 08:56
Ups, tek sada sam vidjela, da bi morala biti prije Uskrsa.
Mi kao da smo se dogovarale i ja sam naručila od Bube jajca, jer su zaista prelijepa.

Onda možemo dogovoriti neku primopredaju ovih dana i kavicu usput!!!
Na vrh
handmade View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 32
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje handmade Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2009 u 18:02
Bok, tvoji radovi su mi stvarno odlični, posebni, predpostavljam jako puno vremena i živaca, ali isplati se... Što se tiče pisanja, palo mi je na pamet, možda tuš i pero, ili štapić za tanja slova. Nisam probala...ali čini se da bi moglo poslužiti...
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2009 u 18:13
Hvala Handmade (originalan username!)... Trudim se i moram priznati da se isplati na kraju, iako mislim da sam tek na nekakvom početku, treba još puno usavršavanja i eksperimentiranja! Hvala na savjetima, sigurno ću pokušati nešto (ili sve) od toga kad mi zatreba sljedeći put! Wink
Moj blog

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2009 u 19:38
Dakle, nakon divnog vikenda doma i terapije domaćom kuhinjom, moram se pohvaliti da nisam samo jela i spavala već sam se aktivno odmarala.... Zapravo ne znam ni šta bi to značilo... Confused
No, evo kako je izgledala naša grančica ove godine koju su krasile Bubamarina i neka moja jajca... Bocun sam našla na tavanu, mama je negodovala u početku, ali mislim da sam ga uspjela spasiti od ležanja u prašini...

Moj blog

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2009 u 19:47
Mami je također bio rođendan, a počastila sam ju škrinjom u njenoj omiljenoj tematici - Afrika. Najprije se zahvaljujem Gogs koja mi je rekla gdje da kupim škrinju, a potom teti u ljekarni za Apaurine jer izrada ovoga je trajala valjda više od 3 tjedna - brušenja, kitanja, bojanja, rezanja, drvofixiranja, stolarskih radova (tu mi je i dragi pomogao), ali mislim da se na kraju isplatilo!
Ovako je škrinja izgledala kad sam ju kupila... (Obožavam ove "potpuna preorazba" iliti "extreme makeover" sličice!)

Ovako nakon skidanja svega sa nje i prije brušenja.... Jadna...

A ovako na kraju...

Ovako izgleda unutrašnjost koju sam modificirala... Inače je škrinja bila prazna, ali sam dodala ono što svakoj ženi treba - ladicu i brdoooo pretinaca!

I serviranje...

Moj blog

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2009 u 19:49
U škrinjicu je moralo nešto i staviti pa sam složila ovaj kompletić da se slaže uz tematiku... Mami se sve svidjelo, ja sretna! Embarrassed

Moj blog

Na vrh
malena malena View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 519
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2009 u 20:03
ovo je stvarno super, baš sam zvala i dragog da pogleda kako je rad predivan... ne znam koji bih detalj izdvojila, ma predivnoClap
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.