Dendrobium |
Odgovori | Stranica <1 1314151617> |
Korisnik | |
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Jaca123
Odrastao grm Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tako nježan, potpuno bijeli
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
Mihi
Upravo klijam Pridružen: 05 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 115 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš je krasan bijeli..ja ag nemam nažalost..ali moram to promijeniti :)
A onaj šareni sam kupila u mbm vž...samo jedan je bil..posađen direkt u ukrasnu teglu..koma :/ korijenje je isto koma ali se nadam da bude on uskoro živnul :) |
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam snimila prekrasne dendice nobile u Kauflandu po normalnoj cijeni. Puni su pupoljaka, ma prekrasni
|
|
|
|
Jaca123
Odrastao grm Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ideš,..a zašto kod mene nema Kaufland
,dali si možda slikala
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajmo curke, pomagajte..
Dendrobium nobile malo cvate, malo raste, malo se razbacao s keikićima, neki imaju korjenčiće a neki ne.
Evo ga.
(Klik na fotku X2)
Znam da ga treba presaditi u novi supstrat, ali odugovlačim jer čekam da ocvate na miru.
Svaki savjet je dobro došao
|
|
|
|
MermaidDreamer
Pustio korijenje Pridružen: 10 Prosinac 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 343 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bebolina, da je to moj noblić ja bih ovako postupila: kada ocvate: keikiće koji imaju žile bih poskidala, one koji nemaju ostavila bih, isto tako i presađivanje nakon cvatnje.
|
|
Nikada ga nije bilo, nikada ga neće biti, a još malo ga ima.
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala M.D na sugestiji.
Pokušat ću nabaviti malo keiki paste za namazati te keikiće bez korijena da se probude
|
|
|
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Divan je bebolina :) Ja imam čisto bijeli,ono s a zalenkastim nijansama i sada sam dobila još jedan mladi,trebao bi biti rozi :) Vidjet cemo..
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
Mihi
Upravo klijam Pridružen: 05 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 115 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo malo mojih ljepotana..Den. Anna Green i ponovo u cvatu Berry Oda :)
|
|
Jaca123
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni su
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
@Mihi, krasni su ti dendrobiumi
|
|
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Fiki
Trajnica Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako su mi zanimljive biljke,,,,ali do sada nijednog dendrobiuma nemam,,!
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dendrobium Berry Oda volim posebno jer ima ime kao što je nadimak moga sina (Beri). Ova cvjetna stapka je na sebi imala preko dvadeset otvorenih cvijetova. Bila je predugačka i teška pa sam ju poslije privezala uz okomiti štap.
|
|
maximilian
Novo sjeme Pridružen: 07 Listopad 2013 Status: Offline Bodovi: 23 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koliko često dendrobiumu nobileu rastu keikiji.Kod mene tjeraju samo iz korijena,a za razmnožavanje je pogodnije kad rastu na stapki.Moje pitanje je rastu li svim nobileima keikiji na stapkama i koliko često,kada(nakon cvatnje ili)?Te koliko mora proć vremena otprilike do nove cvatnje.
|
|
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moj ima keiki na stapki,,,,pojavio se nakon cvatnje ,,,e sad vrijeme cvatnje sve ovisi o čimbenika,,,,,,on spada u hladne deje,,,treba imati razliku u temp.
|
|
Odgovori | Stranica <1 1314151617> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |