Moj vrt u Norveskoj |
Odgovori | Stranica <1 1314151617 53> |
Korisnik | |
fuksija
Mladi grm Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vinova loza iza kuce, polalo krece sa listanjem. Rostilj, ljiljani, jorgovan. Javor |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
Sponzorirani linkovi | |
fuksija
Mladi grm Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rododendron i turski karanfili u pozadini. Zalosna vrba i kruska. Balkon, rostilj. |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve ti je jako uredno i na svom mjestu. Znači rododendron kod tebe sada cvate. Baš je prekrasan
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
tajčica
Pustio korijenje Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stvarno prekrasan vrt. Vidi se da je mnogo truda uloženo da se to sve postigne. Zato jedno veliko bravo!!! I samo tako naprijed
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj,sve je prelijepo,od cvijeća do rasporeda ,dekoracija...no ovaj grm mi je naj....
|
|
fuksija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo jos nekoliko slikica od caragane.Smrcko, sada cvjeta rododendron kod mene, a imam jos jedan, on cvjeta malo kasnije. Tajcica, Smrcko i Shasha, hvala na posjeti i lijepim rijecima, jer one su uvijek podrska u svemu. Shasha i ja volim ovaj zuti grm, jer i lijepo izgleda i lijepo mirisi. |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
fuksija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Caragana slikana izdaleka i izbliza. |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
fuksija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Srebrno drvo, koje ima sitne zute cvjetice. Jabuka Ponovo crveni javor. |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
fuksija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zuti grm Srebrno drvo Tresnje |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uvijek iznova zadivljena. Sve je predivno, ponavljam od kuće, boja, ograda, vrsta biljki... posebno onaj grm što je istaknula Shasha a crveni javor!!!!
|
|
fuksija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Baka!
Jucer sam kupila 20 saksija karanfila i posadila, pa cu slikati ovih dana. Ma, nikako da mi niknu neke lukovice, vjerovatno su istrunile od hladnoce. Izgleda da cu morati ponovo na plantazu u kupovinu da popunim prazna mjesta u vrtu. |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
domingo
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja moram priznati da je sve uredno.....
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je prekrasno, ali poseban za trešnju, obožavam trešnje.
|
|
|
|
fuksija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Susjedina maca, koja lijepo pozira za vas ispod visnje. A, sada se malo sakrila, dosta joj je slikanja. I na kraju crveni javor. Imam ih 4 i bas su lijepi za slikanje. Hvala Smrcko i Domingo! Smrcko, slikat cu ti tresnje kada budu zrele, da ih makar vidis, kad si tako daleko, pa te ne mogu pozvati da dodjes, na zalost. |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fuksija, konačno i kod tebe sunce sije i vidi se odmah sva ljepota.
Strašno mi je slatko ono "srebrno drvo", ali i crveni javor i ja bih ga stalno slikala da ga imam.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Srebrno drvo i javor
|
|
život je more
|
|
fuksija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Procvjetale djurdjice. Rododendron Jorgovan E, Trisa konacno zasjalo sunce. Sada sve ide jos brze, jer i dani su duzi. Razlika se primjeti kada pogledas u vrt ujutro i navecer. Lantana,crveni javori su mi uvijek lijepi, i u proljece i u jesen, jer im je licce uvijek crveno. Srebrno drvo ima lijep miris. Ne znam latinski naziv, ali ovdje ga Norvezani zovu srebrno drvo. |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
fuksija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fontana. Ovdje su djurdjice preuzele teren, pa ih moram malo razrijediti, jer tu imam dalije, impatiens i jos puno toga sto ce cvjetati kasnije. Jorgovan Rododendron |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno i ukrasi pašu tvom vrteku. Mica maca je baš slatka
|
|
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fuksija opet sam virnula u tvoj vrt i naravno vidijela puno lijepih slikica.Tvoji javori su prekrasni i uvijek mi je žao da nemam dovoljno prostora da zasadim barem jedan....Osim javora imaš još puno prekrasnih biljaka, a tek ona slatka maca,baš se uklapa u zeleni ambijent....
|
|
sutra je novi dan
|
|
Odgovori | Stranica <1 1314151617 53> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |