JASSI_moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 58> |
Korisnik | |
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ma zena ima energije da potepe tebe, mene i hippy s nama skupa :) covjece, to bi trebalo prodavati na male bocice :) od prevelike doze postanes skakavac :)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
ej ženice, sudbe li klete, zvali su me iz vrtića da idem po Filipa, dobijo je temp. sad smo u istoj kakici ( da budem fina )
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
jao sam da nije kao kod nas, drzim fige
hvala curke, sad sam radila nekaj po drvetu sa salvetom i posto nisam mogla naci spuzvu koju sam htjela sve sam bojala prstima......poslikam pa stavim kad malisan ide spavati
ninochka koka fala lepa, neg sam da ti velim da sam bila tam kam i kralji idu pehe kad si probavala me dobit, a onda nije tebe bilo uz zicu...........
dupim ti placeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
ak bute zdravi vidimo se u petak :) donosim staklene posude, boju, papir i tako to :)
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
juhuuuuuuuuuuuuu
ok a sad kak sa i rekla.....nanosenje boje prsticima nakon salvete-sve je radjeno na drvetu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() htjedoh reci da boje nisu ovako vristece i u ovakvom kontrastu- u biti se lijepo prelijevaju i zagasitije su, puno bolje i zanimljivije u zbilji
|
|
![]() |
|
i zavrsena dva platna..konacno..jadna su se radila tjedan dana
![]() ![]() mali format je ovaj brodek-+ akril
![]() ![]() veliko platno-ovaj put kulturno radila boje s kistom, spuzvom i cetkicom za zubeke
|
|
![]() |
|
i sve si gruntam pa di ste svi i sad shvatim da je skoro ponoc....oooooooooooooooooo joj, odoh i ja nanati
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
meni je NAJljepša ova mala s morskim motivom.....
|
|
![]() |
|
a meni su prozori mrak...vidjeti ces kad dojdes, sve je manje prstavo i puno drugacije uzivo
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
legendooo, prozori su moja opsesija, nisam to ni znala do prije decoupagea, doduše dok sam fotografirala napravila sam jednu jako jako dobru fotku, evo je u mom hodniku uokvirenu, super je. ma gdje samo nađeš tako fora daske, što su i to one kuhinjske???? pa ne mogu vjerovati, ja tražila takvo što ali sve imaju onaj visuljak koji mi se ne sviđa... radovi su legendarni, ali prozori su prozori, ipak! |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ma jassi, šta da izdvajam kada je sve super!!!
Nadam se da je sineku bolje...ja svoga ne dajem već tjedan dana u "vutić" iz straha da ne fasuje gripu, jer je u našem "vutiću" opće rasulo...nema ni djece ni teta....ali dobro sada je gripozno vrijeme...
Nadam se da se uskoro i vidimo!!!
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Draga Jassi.....prozori su MMMMMRAAAAKKKKK
![]() ![]() ma i sve ostalo.....ali prozori..... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljece mi smo fasovalu streptokok u vuticu al sad smo ok, vidimo se kad ozdravimo
hippy hvala dragaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa-javi mi napp jel si kaj novega saznala
hehe nocna smjena je delala
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
I kod mene opet noćna šifta...skoro prešla u jutarnju ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gotovo je...postajemo vampiri
|
|
![]() |
|
vidim da je ona salveta s jedrilicom nasla svoj put do platna :) prekrashno, draga, prstici su dobro izmackali ;)
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
jassi drzim fige da nam sto prije ozdravite
![]() ninochka salvetu sa vilon ces i ti imat za koji dan,to ti je ona salveta sa anđelom,svaka cetvrtina je drugacija slika. ![]() |
|
![]() |
|
nino thx stara moja
kaca -ma brzo smo mi zdravi a onda ja punom parom
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Aaaaaah, baš mi je žao malog mišeka, ali bude to prošlo!!!
|
|
![]() |
|
sve pet. sad mali spava a ja idem jednu dasku zavrsiti sa cvetekom pa vam ju poslikam
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |