OTOK- moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 1314151617 374> |
Korisnik | |
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ova engleska pelargonija je
|
|
Sponzorirani linkovi | |
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala puno, ima i novoga, naradila sam se ovaj vikend pošteno, trenutno se traži kabel da skinem nove sličice, valjda smo nešto pobrkali ja i sinovi, jer ovaj koji imam ne paše |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno su prekrasne, a i važi ono dobro se dobrim vraća.
|
|
život je more
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, baš ti hvala, baš me očarala ta biljka prekrasnih listića, koji malo liče onom šarenom bršljanu - ma super je kao i sve ostalo. Imam još jednu, koju mi moraš identificirati, stavim sliku poslije.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam si nabavila ganzanije, baš je lijepa.
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajme koliko ja nisam bila kod tebe u vrtu i od tada je sve procvalo i naraslo super a ona houtuynia je baš simpa..zanimljivi listići
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok, nije me bilo par dana a kod tebe pravi raj postao!!!
Uživala sam gledajući šta ti je sve naraslo, šta si sve podijelila i šta si dobila.
Točno je ono: dobro se dobrim vraća...
Cvijeće ti je fantazija!!!
Ali moram spomenuti i uskršnja jajca...upravo sam tako nešto od tebe i očekivala...bravo
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Što je ovo na zadnjoj slici, drvo sa ljubičastim cvjetićima?
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok dali bi mi mogla samo kratko nešto reći o houtuynii, tu si mi poslala, ima prekrasno lišće, ali ništa ne mogu naći o njoj, odnosno ima sve na engleskom, a li to mi baš ne pomaže. Ajde kratko, trajnica ili ne , visina, šitina, cvijet, sunčano, nesunčano, lonac, vrt
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Držim ti fige da ga što prije nađeš i staviš svoje lijepe slike!!!
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Houttuynia cordata cameleon - trajnica je, po zimi nestane, a u proljeće se ponovno pojavi, niska biljčica od oko 20 cm, jako se širi kao pokrivač tla. Treba je saditi na sunce ili u polusjenu, inače gubi tu lijepu boju. Cvjeta malim bijelim cvjetićima, ali je zapravo zanimljiv list.
Treba dosta vode, ali ja po ljeti sve zalijevam svaki dan, pa i nju
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo ih,
najprije - njegovo veličanstvo puž
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kao što sam i rekla, došla susjeda i donijela ovo, prekrasne su
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pelargonija, kako kaže Frida - engleska pelargonija
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
đurđice
|
|
piramida
Odrastao grm Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imaš odličnu susjedu.
Kak se zove ovaj cvijet na zadnjoj slici.Ja sam si donojela pelcer od mame,mi to kod nas zovemo aleluja. |
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i malo cvjetića
gazanija
|
|
fuksija
Mladi grm Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni su ti muskatlovi, a imas i dobru susjedu.
|
|
pozdrav iz Norveske
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
paulovnia
|
|
Odgovori | Stranica <1 1314151617 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |