Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - OTOK- moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

OTOK- moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 374>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2009 u 21:01
 Ova engleska pelargonija je smile227
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 12:37

Hvala puno, ima i novoga, naradila sam se ovaj vikend pošteno, trenutno se traži kabel da skinem nove sličice, valjda smo nešto pobrkali ja i sinovi, jer ovaj koji imam ne paše 

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2009 u 10:28
Stvarno su prekrasne, a i važi ono dobro se dobrim vraća.
život je more
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 09:24
Hvala, baš ti hvala, baš me očarala ta biljka prekrasnih listića, koji malo liče onom šarenom bršljanu - ma super je kao i sve ostalo. Imam još jednu, koju mi moraš identificirati, stavim sliku poslije.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 14:26
smile141 I ja sam si nabavila ganzanije, baš je lijepa.
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2009 u 14:19
ajme koliko ja nisam bila kod tebe u vrtu i od tada je sve procvalo i naraslo Smile super Thumbs%20Up a ona houtuynia je baš simpa..zanimljivi listići
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 12:25
Otok, nije me bilo par dana a kod tebe pravi raj postao!!!
Uživala sam gledajući šta ti je sve naraslo, šta si sve podijelila i šta si dobila.
Točno je ono: dobro se dobrim vraća...

Cvijeće ti je fantazija!!!
Ali moram spomenuti i uskršnja jajca...upravo sam tako nešto od tebe i očekivala...bravo
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 14:32
smile227Što je ovo na zadnjoj slici, drvo sa ljubičastim cvjetićima?
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2009 u 21:46
Otok dali bi mi mogla samo kratko nešto reći o houtuynii, tu si mi poslala, ima prekrasno lišće, ali ništa ne mogu naći o njoj, odnosno ima sve na engleskom, a li to mi baš ne pomaže. Ajde kratko, trajnica ili ne , visina, šitina, cvijet, sunčano, nesunčano, lonac, vrtsmile143
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 13:26
Držim ti fige da ga što prije nađeš i staviš svoje lijepe slike!!!
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 07:56
Houttuynia cordata cameleon -  trajnica je, po zimi nestane, a u proljeće se ponovno pojavi, niska biljčica od oko 20 cm, jako se širi kao pokrivač tla. Treba je saditi na sunce ili u polusjenu, inače gubi tu lijepu boju. Cvjeta malim bijelim cvjetićima, ali je zapravo zanimljiv list. 
Treba dosta vode, ali ja po ljeti sve zalijevam svaki dan, pa i nju
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 14:21
evo ih,

najprije - njegovo veličanstvo puž

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2009 u 09:51
Kao što sam i rekla, došla susjeda i donijela ovo, prekrasne su

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 09:12
pelargonija, kako kaže Frida - engleska pelargonija
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 14:23
đurđice

Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 08:54
Imaš odličnu susjedu.
Kak se zove ovaj cvijet na zadnjoj slici.Ja sam si donojela pelcer od mame,mi to kod nas zovemo aleluja.

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 14:22
i malo cvjetića

gazanija

Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 750
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2009 u 10:29
Prekrasni su ti muskatlovi, a imas i dobru susjedu.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 13:09
smile57
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 14:27

paulovnia

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 374>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.