proljeće - trenutak inspiracije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 81> |
Korisnik | |
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
super draga,ta salveta mi je prekrasna
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Dobra je veličina slike,Proljeće...ok,ok i slika,tj.pločica je dooooobraaaa
![]() Barem tebi ne trebam objašnjavati da se šalim,znaš me
![]() Krasno je no ona prva je fenomenalna
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() Sada definitivno idem spavati...laka vam noć...
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
pa normalna je veličina,takva i treba biti...da si vidla moje tek na početku kad sam stavljala, prek svega....krasne su pločice...svaka čast!!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Hvala ti na komplimentu Shasha...
A za onu prvu pločicu si traži mjesto, tvoja je!!!
![]() |
|
![]() |
|
Ili sam stvarno preumorna ili mi trebaju nove naočale...ali meni se ta prva učinila kao poster, skoro sam pala sa stolice
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
ajme mila predivno je ...ona prva je...predivna jednostavno krasna
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
he he he, nije nije, taman je kak treba bit....a i da je veća ne bi bila šteta jer su krasni radovi.....
|
|
![]() |
|
Ljudi pa ovo stvarno nema više smisla, vi čitajte, radite što želite, ali ja idem u krevet, padam u nesvijest od umora...
Laka vam noć do sutra...
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
hihihi kapitulirala je...hehe bubo ko bu prije ti ili ja se predao..hihihi
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
a kam ste prešle, tek sam stigla..??????
|
|
![]() |
|
ja sam tu, si mi vidla novu komodicu??
|
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
volim zute ruze, prekrasne su
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
i ja volim zute ruze,prekrasno su ukomponirane sa podlogom..tek sad san vidila da nisam komentirala one zadnje plocice sa zimskim motivima,ne da su mi prekrasne,nego preprepre...
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
vidla ali ne i komentirala jer su riječi suvišne, Ne bi htjela ponavljati pohvale da se ne uobraziš pa prestaneš s ovakvim radovima. A što se tiče uređenja stanova, pa to je super, ne znaju mnogi kako to izvesti.Držim ti fige
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
fantasticno!
![]() |
|
![]() |
|
Drage moje hvala vam na komplimetima.
Od Božića nisam ništa radila jer nisam imala inspiraciju, a onda me jučer primilo pa sam napravila ova dva rada, koja su mi do sada najdraža...
|
|
![]() |
|
Evo i nešto kratko i lijepo...
Salvetica je prslatka, bubamara hvala ti...
![]() |
|
![]() |
|
predobro ti je uspjelo!!!!! koja je to boja ispod bijele, svijetlo plava!!!! baš si mi sad dala ideje....odlično!!! to je krakle medium??? joj, kolko pitanja
![]() |
|
![]() |
|
Ispod sam smiješala boju točno kako ti izgleda ovaj rub na sloniću, a ova svijetla boja je bijela sa žutom...samo se ne vidi dobro na slici...ali vjeruj mi u živo je fantazija...i Ivan se oduševio da mu je mama "napvaviva svona! (napravila slona)...
Inače na toj saveti je toliko lijepih motiva, da te jednostavno vuku da ih iskoristiš....tako lijepa i posebna salveta...
Ah da i to je krakle.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 81> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |