Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - proljeće - trenutak inspiracije
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

proljeće - trenutak inspiracije

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 81>
Korisnik
Poruka
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 23:48
super draga,ta salveta mi je prekrasna
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 23:48
Dobra je veličina slike,Proljeće...ok,ok i slika,tj.pločica je dooooobraaaaLOL
Barem tebi ne trebam objašnjavati da se šalim,znaš mesmile61
Krasno je no ona prva je fenomenalnasmile94
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 23:49

Sada definitivno idem spavati...laka vam noć...
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 23:51
pa normalna je veličina,takva i treba biti...da si vidla moje tek na početku kad sam stavljala, prek svega....krasne su pločice...svaka čast!!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 23:51
Originalno poslano od člana shasha shasha napisao:

Dobra je veličina slike,Proljeće...ok,ok i slika,tj.pločica je dooooobraaaaLOL
Barem tebi ne trebam objašnjavati da se šalim,znaš mesmile61
Krasno je no ona prva je fenomenalnasmile94
Hvala ti na komplimentu Shasha...
A za onu prvu pločicu si traži mjesto, tvoja je!!!Wink
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 23:53
Originalno poslano od člana bubamara22 bubamara22 napisao:

pa normalna je veličina,takva i treba biti...da si vidla moje tek na početku kad sam stavljala, prek svega....krasne su pločice...svaka čast!!

Ili sam stvarno preumorna ili mi trebaju nove naočale...ali meni se ta prva učinila kao poster, skoro sam pala sa stoliceLOL
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 23:53
ajme mila predivno je ...ona prva je...predivna jednostavno krasna
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 23:53
he he he, nije nije, taman je kak treba bit....a i da je veća ne bi bila šteta jer su krasni radovi.....
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 23:54
Ljudi pa ovo stvarno nema više smisla, vi čitajte, radite što želite, ali ja idem u krevet, padam u nesvijest od umora...
Laka vam noć do sutra...
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 23:55
hihihi kapitulirala je...hehe bubo ko bu prije ti ili ja se predao..hihihi
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2009 u 00:45
a kam ste prešle, tek sam stigla..??????
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2009 u 00:47
ja sam tu, si mi vidla novu komodicu??
Na vrh
gortyna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 173
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gortyna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2009 u 10:03
volim zute ruze, prekrasne su
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2009 u 10:57
i ja volim zute ruze,prekrasno su ukomponirane sa podlogom..tek sad san vidila da nisam komentirala one zadnje plocice sa zimskim motivima,ne da su mi prekrasne,nego preprepre...smile79
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2009 u 11:52
vidla ali ne i komentirala jer su riječi suvišne, Ne bi htjela ponavljati pohvale da se ne uobraziš pa prestaneš s ovakvim radovima. A što se tiče uređenja stanova, pa to je super, ne znaju mnogi kako to izvesti.Držim ti fige
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2009 u 14:50
fantasticno!smile227
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2009 u 19:44
Drage moje hvala vam na komplimetima.
Od Božića nisam ništa radila jer nisam imala inspiraciju, a onda me jučer primilo pa sam napravila ova dva rada, koja su mi do sada najdraža...
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2009 u 22:19
Evo i nešto kratko i lijepo...
Salvetica je prslatka, bubamara hvala ti...

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2009 u 22:24
predobro ti je uspjelo!!!!! koja je to boja ispod bijele, svijetlo plava!!!! baš si mi sad dala ideje....odlično!!! to je krakle medium??? joj, kolko pitanja Tongue
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2009 u 22:40
Ispod sam smiješala boju točno kako ti izgleda ovaj rub na sloniću, a ova svijetla boja je bijela sa žutom...samo se ne vidi dobro na slici...ali vjeruj mi u živo je fantazija...i Ivan se oduševio da mu je mama "napvaviva svona! (napravila slona)...
Inače na toj saveti je  toliko lijepih motiva, da te jednostavno vuku da ih iskoristiš....tako lijepa i posebna salveta...
Ah da i to je krakle.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 81>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.