Vrtna bajka |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 69> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Štefice i od mene čestitke z tvoj imendan -----------
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Otok,Bromelija,Stefkaja,Bergenia,Baka hvala vam na čestitanju za moj imendan.
Evo jedno pivce za živce za sve nas ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Štefice sretan imendan!
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Štefice, pridružujem se i ja čestitkama za tvoj imendan! Da si mi bliže počupala bih te za uho, a ovako ti mogu samo reći nek ti je sretno i veselo!
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Štefice sretan ti imendan..
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Štefice sretan imendan puno zdravlja, novaca i naravno cvijetića....vesela mi bila i još dugo se družila....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Evo i mene u tvom vrtu - da ti još jednom pohvalim prelijepo cvijeće i da ti čestitam imendan. Želim ti svako dobro i da još dugo uživamo u tvojim cvjetićima.
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Hvala curke moje na obilasku mog vrta i hvala na čestitkama za imendan
![]() Anaida,tak se i kod nas govorilo,da se mora vezati u jutro ko ima imendan.Ja isto ne znam zašto.Hvala na čestitanju. Flavia,hvala i tebi na čestitanju .Samo nek bude zdravlja i novčekov ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Ja sam isto navratila malo u čestitare! Daj ti Bog zdravlja, sreću i novaca punu vreću! Sretan ti imendan, draga Štefek!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Štefi - ja te došla "vezati"! (Kod nas u Međimurju bila je izreka da se "godovnjaka" ide vezati. Godovnjak je onaj tko ima imendan, a vezati bi bnilo čestitati mu. Zašto se veli vezati - ne znam, nisam nikada starije pitala.. Sretan imendan!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno cvijeće i pjesmica
![]() Posebno mi se sviđa dio " snijegovi bijeli( ![]() ![]() Sretan Božić! ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepu pjesmicu si nam ispjevala, azaleja i zvijezda su prekrasan par
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Sretan ti Božić, a božična zvijezda ti je predivna.
|
|
![]() |
|
kockavica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 227 |
liijepa božićna zvijezda i azaleja ćini mi se...sretan Božić
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Božićna zvijezda je baš lijepa, još jednom sretan Božić..
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Božićna zvjezda je baš lijepa i tebi sretan Božić.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Lijepo, hvala
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Prvo predivne boje, onda prekrasne sniježne slike,....prava bajka!
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Nemoj da te koji vrag natijera da mi ga više šalješ
![]() ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |