|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 113> |
Korisnik | |||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
![]() |
||
potpisujem anđelku...po mom ukusu je raspucavanje aman taman...osobno nebih ništa mijenjala, ali naravno, rad je tvoj...
meni se sviđa taman tako...i sama sam na svojim radovima prijmjetila da više volim manja i plića raspucavanja, nježnije mi djeluju...onako mi je malo grubo...posebice na onoj jednoj mojoj das pločici...jako mi grubo djeluje krupno i duboko raspucavanje... odnosno, raspisala se ja, i nitko ne zna što je pjesnik želio reći... jednostavnije rečeno...mnei je rad prekrasan sa tako jedva primejtnim raspucavanjem...ne bih ništa dirala... |
|||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
||
Škrinjica je predobra, a raspucavanje se vidi taman toliko koliko treba. Nije puno, ali dovoljno. Nemaš radi čega biti nezadovoljna.
|
|||
ANĐELKA
|
|||
![]() |
|||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
||
[QUOTE=dada28] Daj molim te napravi nešto ružno, da ne moram pisati samo hvalospjeve...ako ne znaš kako ubrljati rad, pitaj mene...A do tada, nemam drugog izbora nego
![]() Evo draga moja Dada...baš imam jedan takav uradak....tako mi se slabo vidi raspucavanje da mi se čini da ću na kraju morati upotrijebiti crnu uljanu boju.....ovdje sam samo utrljala ulje za patiniranje i niš se ne vidi ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
![]() |
||
Daj molim te napravi nešto ružno, da ne moram pisati samo hvalospjeve...ako ne znaš kako ubrljati rad, pitaj mene...A do tada, nemam drugog izbora nego
![]() ![]() |
|||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|||
![]() |
|||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
![]() |
||
kontala sam odmah da je ogledalo, ali ja ti sve to nazivam okvirom...
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
![]() |
||
Prekrasno, još jednom, ništa se ne može odvojiti.
|
|||
![]() |
|||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
![]() |
||
hippy, hvala na ovim prizorima! opet si pobijedila samu sebe! ti si moj idol! |
|||
![]() |
|||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
||
Hvala ti draga ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
||
Misliš na ovo? ![]() ![]() To je ogledalo ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
||
Tacne sam kupila u Konzumu ne nekoj njihvoj akciji....to ti je iz one njihove serije K -Home......mislim da su bile po 20,00 ili 29,00 kn/ kom ![]() |
|||
![]() |
|||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() |
||
Opet ja o tacnama. Gdje si ih kupila molim te i koliko kunića. Sve ti je prekrasno i tacne a i motiv kameje mi je super. Puno truda i rada i zato si i nagrađena našim pohvalama. Super
|
|||
![]() |
|||
![]() |
||
prekrasan okvir...
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() |
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() |
||
Prekrasno,pogotovo škrinjica!
|
|||
![]() |
|||
![]() |
||
Ma daj molim te...mijenjala bi se odmah s tobom za mjesto stanovanja i zanimanje ![]() Ako hoćeš, ja ti to kupim i pošaljem..nije tak skupo...cca 29 kn ljepilo i toliko folija ( zlatna, srebrna, brončana......ne znam dal imaju još kakvu...ja kupila i neku crnbu baršunastu) ... pa se malo igraj i ti sa tim metalic effectima ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() |
||
hvala što si objasnila..samo ja do toga nemrem do Božića..eto što znači živjeti u metropoli...dostupnost svega...
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
||
Misliš na ove efekte? ![]() ![]() To ti se radi ljepilom " duo efekt " ...koje naneseš tamo dgje želiš naglasiti motiv...kad se ono osuši prekop njega stavljaš foliju ( ima ih u raznim bojama... ) i onda ju prisloniš na ljepilo na kojem ona i ostaje...na taj način dobiješ reljefnost i naglađenost detalja ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
||
Hvala draga..... ![]() ...ovo je rađeno po narudžbi...u biti samo mi je motiv bio zadan...a ja si dala oduška ![]() |
|||
![]() |
|||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
||
škrinjica je prekrasna ..ovo što si radila sa srebrnom folijom 3D..moram priznat da mi ne pada napamet kako si to učinila..ali mi se jakkkoo sviđa
|
|||
![]() |
|||
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
![]() |
||
skrinjica i ogledalce,...definitivno vrhunac....motiv je savrsen i jako si ga lijepo zamislila. cameo i ornamenti u starinskom stihu...mislim da je ovaj tvoj kompletic za sve uzraste, ne bi mu odoljela ni jedna tinejderica kao ni jedna bakica...predivno
|
|||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |