Gioiaa-dnevnik |
Odgovori | Stranica <1 1314151617 39> |
Korisnik | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Klanjam se TKM
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Sponzorirani linkovi | |
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja isto
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prenela sam visak biljki u jednu sobu,nema sanse da sve stane u dnevni boravak i kuhinju...kaktusi su za sad na terasi,sutra i njih unosim u kucune pamtim da su do sad ostali tako dugo.Ako stignem moram i adama presaditi u vecu saksiju.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro da imaš kuda sa svim tim biljkama, jer je to veliki problem. <Kod mene se malo što sprema u kuću pa je puno lakše.
|
|
RIJEKA
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koliko god velik prostor ono opet guzva
neplanirano sam opet radila u vrtu,ma kad bude hladnije i kisno imat cu vremena po kuci raditi do mile volje. Kopala sam,zasadila tulipane,ne veliku kolicinu. |
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ti zbilja ne posustaješ,ovu zadnju sliku si mogla staviti veliku, prekrasna je.
|
|
RIJEKA
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala Trisa...
danas sam posustala,tintara(glava)me boli,smrcem,prehlada mi kuca na vrata,pa sam odustala od rada |
|
mali gogo
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gioiaa ti si zaista neumorna. Sve je prekrasno, ali ove patkice i jezerce su čarobni.
Jedan od razloga što kopam jezerce je upravo tvoje jezerce i patke. Oduševili su me na prvi pogled pa sam istog trena poželio da izradim nešto slično.
Uz jezerce planiram napraviti nešto kao ruševinu kamene kuće s malim "podrumčićem" u kojem bi spavale patke i slobodno išle na jezerce kad im se prohtije. Uvečer bi senzor za svjetlo zatvarao vratašca na kući da ne bi kakva lija došla omastiti brk.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super ti ideja! moje patke su divlje,lete one ponekad al se vrate .Davno smo dobili pacja jaja ,kokoska ih izlegla i tako su se pripitomile.Jednu smo dobili jesenas od jednog lovca,bila je lakse ranjena i oporavila se...ma njima je lepse kod mene nego u prirodi,sigurno.Planiram i ja da uradim kucicu za njih,da ih ne bi zimus zatvarali,mada kad pomislim na sneg i na lisicu,mozda bi ipak bilo bolje da ih zatvaramo na sigurno ...ma bas sam srecna sto si se zbog moje fontane odlucio za jezero .Zaboravih,imam i jednu gusku koja se druzi s patkicama bez ikakvih problema...
|
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jucer nije bilo rada u mom vrtu,vec smo sredjivali ostatak sarovine u njivi,skupljali i palili je...ma uopste nije lak posao,ruke opet bole,danas nastavljamo,napokon da se i to zavrsi.
|
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
buduca klupica,sveze ofarbana
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gio klupica će biti super, sigurno će biti drvo gore za sjediti, jer ja imam cjelu od metala, pa uvijek moram stavljati jastuke, pa ih zaboravim na kiši, onda se nekoliko dana suše - bolja je svakako od drva. Sladak je onaj pleteni vrtić - kao košara. |
|
RIJEKA
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako je sve lijepo i bez puno cvijeća!Dali ove stare cigle ukopavaš malo u zemlju ili ih samo posložiš?
|
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
iz kosare raste rudbekija,leti se bas i ne vidi,sto se tice klupice najverovatnije da cemo staviti drvene daske.
monna-1 malo samo ukopam cigle svratila sam da popijem kavicu,odoh nesto jos da uradim,dan je lep,valja iskoristiti dok ne pocnu kise... |
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
napokon sam pronasla mesto za moja tri mala shimshira,pored toga kopala a zemlja tvrda kao da je preko nje prosao valjak nekoliko puta.Dovukle MKM i ja djubrivo,polako sredjujemo...imam u planu da presadim dve grmaste ruze na malo vidnije mesto,ma planova imam puno ali malo me otac sputava,ovih dana kopaju za plin a on je rad da se i mi grejemo na gas,sasvim neplaniramo,nisam bas raspolozena za takve izdatke
|
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sredile terasu,suvog lisca vagon,zalila,unela preostale biljke,zastitili stiroporom i sad mogu biti mirna.
|
|
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Spas u zadnji čas.
Za kraj tjedna najavili su snijeg Glavno da su tvoje biljke sada na sigurnom.Čekaj,a kad si ih ono počela spremati? Još prošlo ljeto? |
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 1314151617 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |