Ahimenes - Achimenes |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 25> |
Korisnik | |
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Moji su isto počeli dobro cvjetati.....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Saro, predivni su svi! Ali ovaj plavi je..... ajme meni!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Puffy ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 90 |
Joj, tako bih rado nekako došao do Achimenesa, ali sve mi se više čini nemogućim...
Nema ga doslovno nigdje. Gdje ste svoje nabavili i kako se razmnožava? Izgledaju vam prekrasno!!!!
|
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Nisam još vidjela da netko ima žuti ahimenes. Ima ih zapravo u različitim bojama samo se teško nabavljaju.....
|
|
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
makk, imas ahimenese lijepih boja, a sta se tice bujnosti, i to bude brzo. Za cas se umnoze. Najvise ih volim, jer preko zime nemam sa njima brige.
Sara, tvoj crveni je prekrasan.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Carol i meni se sviđa činjenica da im preko zime ne treba nikakva njega, a ni ne zauzimaju puno prostora.
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
krasne biljke, makk tvoji su novi, posebni, jesi ih našla kod sebe ili naručila preko interneta, vidjela sam neke zanimljive stranice na prvim stranicama teme, dibley npr.
|
|
![]() |
|
Hvala Natalija, rizome sam naručila, ali ne od Dibleya.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...oho, novi član u klubu...lijepo
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Jako je lijep Milice.
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Milice, krasan je!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
To sam dobila od drage forumašice i mislila sam da nije preživio ali evo ga , malen je ali cvjeta i jako me veseli......
|
|
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Ooooo, Milice, pa ovaj tvoj je divan.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Achimenesi su vam predivni!!!!!
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Kakva boja Milice... ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Baš sam sretna što imam i ovu boju... a ima ih tako puno boja..... mogu samo sanjati......
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |