Naše vikendice |
Odgovori | Stranica <1 1314151617 32> |
Korisnik | |
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako ću staviti soma u to malo jezero?
Da se ne naljutiš, slatko je i vjerujem da će biti lijepo, ali ... som ne stane !
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
Sponzorirani linkovi | |
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne jednog Hoja soma već dva -pa sad triša ti kontaj šta smo mi tebi rekle a držimo te u nedoumici --- HOja jeli taj som sebi kupio kostim
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Još tražim - nema broja !
|
|
|
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Može i trenerka ili šorc -samo da triša ne naspe vagon vode pa se jadan uguši---------Triša za tebe
|
|
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lako ćemo mi za soma, samo ti njega donesi, imamo mi ražanj za janjca, biti će dobar i za soma.
Vidimo se brojim dane do petka, ja partenza u petak, Rose dolazi subotu u 4 i pol ujutro, niho i sadik odma iza nje, a vi požurite da nam štogod pomognete - znate ono od ležaljke, na fotelju, pa na kauč, tu pomoć nudim ja, a vi kako znate
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoja još nas nije skužila ali koliko vidim bićemo sine nataknute na ražanj--------bolje da ne idemo |
|
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bas vam zavidim
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moram priznati da me iznenadila ljepota cvijetnjaka i dvorišta u skradniku, nikako da nam uslikaš i to pokažeš
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Često slike puno ljepše prikazuju dvorišta, a kod Triše ti je u živo još ljepše nego na slikama. Ozbiljno, najozbiljnije!
|
|
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas je mm tragao za kamenjem za dovršenjem našeg jezerca - nije našao što je tražio,a li je našao, kaže on foku, a ja kažem morskog psa - no procjenite sami
Jezerce se pomalo puni vodom, a ubacili smo untra i male, male ribice - trebale bi narasti do desetak cm - na žalost još su nevidljive
Foka ili morski pas - pitanje je sad - ovo je s druge strane
Kako ovo do sada nisam imala baš me razveselilo, odmah sam ga posadila - turski karanfil - mislim
Neka mi netko reče što je ovo crveno - ja to posadila na rub vrta, uz noćne frajle i lepe kate
Kad se u subotu društvo razišlo napravila sam reda među biljkama koje su ostale. Sve sam kaktuse i sukulente spremila za Rijeku, jer ne znam dali bi tu neki opstao.
Mislim da ova čuvarkuća nije u opasnosti od zime, dapče izgleda da će me iznenaditi cvijetom
Ove sam tayberije dobila od kat.ree i imat ću nekoliko plodova
U mom vrtu jako me ljute krumpirove zlatice, ali me zato vesele pomidori
Cvjetaju mi oni malecki koje sam dobila od Hoye, a cvjetaju i ukrasne tikvice, koje sam dobila od svih vas
Od četri dana u Skradniku niti jedan nisam mogla u vrt, jer je tri dana bilo kišno i blato do koljena, a prvi dan, koji je bio pravi ljetni smo kosili travnjak.
Dakle svi poslovi čekaju me drugi vikend.
|
|
RIJEKA
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrt ti je krasan
Može se može u vrt po kiši. Ja sam danas cijeli dan bila u kabanici, mokrih nogu. Od blata mi se samo oči vidjele. Moram si kupiti ribičku opremu za vrtlarenje Ne brini za čuvarkuću, ne smeta ni njoj, a ni sedumima minus. |
|
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod mene još nema zlatice ili sam ćorava? Kod tebe ima?
|
|
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma ja kao neću špricati - požderale svu lišće - luda sam od njih, e neće druge godine bez špricanja.
|
|
RIJEKA
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Morski pas ili foka?
A meni liči na goluba
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gledam li s lijeva tad je delfin, a ako pogledm s desne strane tad bik se kladila da je morski pas
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mene krumpirove zlatice ne vole.I prošlu godinu ih nije bilo nešto strašno, a kod susjede parcela na par koraka kao naušnice povješane vise i to se zakači na jednu par komada te sve zajedno vise. Prizor je bio stravičan kod susjede. Ja sam ručno kupila i tamanila i jaja. kad mi je bilo dosadilo uzela sam pepela i poprašila sve, više nije bilo nikakvih problema.
|
|
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme smrcko što to nisi prije rekla. Imam još pepela u šparhetu, zamolit ću susjeda da istrese na krumpir.
|
|
RIJEKA
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uzmi staru najlonku, stavi u nju pepeo. Lagano popraši biljke, ispadat će kroz najlonku.
Nemoj pretjerati sa pepelom, da nebude bilo "Di mi je krumpir, ne vidim ga ". Te je bolje dodati nego pretjerati, i malo prati što se dešava. I bilo bi možda bolje kad kiša prođe, da ga ne ispere. |
|
|
|
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anaida .i ja vidim dupina ,tj.desna strana morskog psa.
U subotu sam prenjuškala cijeli trišin vrt i izgleda super...nema čega nema!
I vidjela ja ribice u jezercu...
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Foka, morski pas................ma što je je -prekrasno je!
Svatko si može zamisliti ono što želi!
Vjerujem da ćete ga lijepo uklopiti u vaše jezerce.
I kod nas dosadna kiša..........blata do koljena,koja fjaka
|
|
Odgovori | Stranica <1 1314151617 32> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |