Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj novi dom
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj novi dom

Odgovori Odgovori Stranica  <1 147148149150151>
Korisnik
Poruka
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2012 u 22:39
predivno,raskošno,ma tako zeleno da ne mogu da vjerujem da to postoji pored ovih vručina,a za sjeme papigica se stavljam u redsmile79
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2012 u 09:44

hoya istina kod mene je sve zeleno, ali najviše ima korova! Od nekih djelova vrta sam digla ruke, jednostavno ne mogu se izboriti s korovom. Te djelove ne fotkam od sramote!

aralija, anđelkad, sarajka bit će sjemenja, pazim da ne prezriju čahure

Time is something you can never get back..
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2012 u 09:45
Čini se da ružama ne smeta previše sunca i vrućina, krenule su ponovo Very%20Happy

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2012 u 09:46
Kadifice mi se nisu baš iskazale Sad

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2012 u 09:47

Od lijepih kata imam samo jednu stabljiku i na njoj 3 cvijeta, svaki različit! Još jednom su pokazale da s pravom nose naziv "lijepe"! Very%20Happy

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2012 u 09:47
U suton zalijem hoste (tada najjače zamirišu!), zavalim se u duboki hlad odrine, zatvorim oči... Razmišljam o tihim sutonima na obali koji su mirisali na more.. Ne, ne mogu uspoređivati te sutone! Ovdje se slatkim mirisima hosta sada pridružio i miris mente, sve je drugačije osim onog spokoja i zahvalnosti koju osjećam u svakom udahu, život je uistinu najljepši kad je ispunjen ovom mirnom, mirisnom tišinom!

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2012 u 10:22
Originalno poslano od člana misty-da misty-da napisao:

Od lijepih kata imam samo jednu stabljiku i na njoj 3 cvijeta, svaki različit! Još jednom su pokazale da s pravom nose naziv "lijepe"! Very%20Happy

draga Misty-da to su ti cinije , puno te pozdravljam i uživaj u mirisu mente ja sam pravila i liker i sok od nje i neznam što mi je bolje smile78
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2012 u 10:30
To su lepe dore
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2012 u 11:49
Slažem se Misty - ispunjen unutarnjim mirom, spokojem - život je najljepši...
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2012 u 14:21
Ostavljam lijepi pozdrav prekrasnom vrtu i vrtlarici!
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2012 u 18:12
Originalno poslano od člana misty-da misty-da napisao:

Veselim se svim idućim sutonima u kojima ću, nakon što ih zalijem, sjesti uz kavicu za stol u dvorištu i uživati u njihovom prekrasnom, opojnom mirisu...

hoste bijeloga cvijeta najjače miriše   
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 841
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2012 u 19:42
Vrt je prkrasan, ja izdvajam onu hostu jer su one moje ljubimice, imam tu istu bijelu i stvarno diiiivno miriši!
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2012 u 21:03
predivnosmile227 i meni je hosta neodoljiva, u ovo doba godine tako krasno izgleda, najljepša koju sam vidjelasmile227
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2012 u 18:28

e.nona hvala ti, upamtit ću da su to cinije i svakako nabaviti sjeme za iduću godinu, lijepe su i zahvalne!

toni, Anaida, dadinica, Mari, mačak, moon i meni su hoste prekrasne, čak i kad još nemaju cvijet, ta tri zbilja raskošna grma daju poseban štih mom dvorištu. Hvala vam na posjeti i pohvalama

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2012 u 18:29
Užas! U dva dana normalni se krastavci pretvaraju u narančasta čudovišta teška 50 - 60 dkg! Evil%20or%20Very%20Mad

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2012 u 18:30
U Slavoniji je teško naći vrt bez suncokreta, a ovao je jedan od divova, umalo je visinom dostigao stablo Shocked

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2012 u 18:30
Na ovom grmu bit će nevjerojatno puno hibića Very%20Happy

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2012 u 18:31
Od proljeća ne prestaju cvjetati! Very%20Happy

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2012 u 18:32
U ovaj rascvjetani bush zalutao je i jedan prkos Very%20Happy

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2012 u 18:33
A ovo je pokušaj da u dvorištu napravim jednu panoramsku Cool Laughing

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 147148149150151>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.