Prepoznajte mi ovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 147148149150151 243> |
Korisnik | ||
Hawkeye ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 43 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Nema toga što ovaj forum ne zna! ![]() Natalija, puno, puno hvala! |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Hawkeye ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 43 |
|
Nastavljam sa šumskim cvijećem kad vam tako dobro ide!
![]() Ovo je maleni, maleni (stvarno sićušni, iako na fotografiji možda tako ne izgleda) cvijetak na koji sam naišla prilikom šetnje duž poučne staze Leska u Nacionalnom parku Risnjak. |
||
![]() |
||
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
|
Omphalodes verna, mišje uho
|
||
![]() |
||
|
Hvala bako Bea! |
||
![]() |
||
|
Ove cvjetiće sam slikala na putu do izvora rijeke Kupe. Zna li netko kako se zovu? Hvala!
|
||
![]() |
||
rrorion ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 15 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 118 |
|
Natalia i glikica hvala radi se o echinops biljci, globus čičak, izgleda neka posvrsta iz kontinentalnog dijela koja samoniklo raste
|
||
![]() |
||
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
|
Čini mi se da je Isopyrum biternatu, koliko mogu prosuditi po slici. Naš naziv mi nije poznat. |
||
![]() |
||
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
![]() |
||
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Mislim da je tekoma. Malo je drugačija od one crvene, ali rekla bih da je i to tekoma.
|
||
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
||
![]() |
||
|
Da, to bi moglo biti to! Hvala još jednom, bako Bea! |
||
![]() |
||
|
Još jedan cvijet s poučne staze Leska. Znate li mu ime?
|
||
![]() |
||
rrorion ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 15 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 118 |
|
Hawkye moždaje žuta šumarica-anemona ranunculoides ili ranunculus montanus |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
Ovaj cvijet sam slikala u rano proljeće na Medvednici, a tjedan dana kasnije jedan vrlo sličan (ali s malo zaobljenijim laticama) na izvoru rijeke Kupe. Je li to isti cvijet? Prepoznaje li ga netko?
|
||
![]() |
||
|
Hepatica nobilis, jetrenka. Drugi cvijet također.
|
||
![]() |
||
|
Puno hvala, bako Bea! |
||
![]() |
||
|
Na ove "blijedožute zvončiće" sam naišla duboko u šumi prilikom uspona na Risnjak, u rano proljeće. Kako im je pravo ime?
|
||
![]() |
||
|
Dentaria enneaphyllos (syn. Cardamine enneaphyllos), režuha
|
||
![]() |
||
superGec ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 17 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 28 |
|
![]() Jel netko zna kako se zove ovo drvo i nešto o njemu? Hvala unaprijed. ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 147148149150151 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |