Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 147148149150151 243> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Auuuuu, kupila si najljepše gazanije, sad mi još reci gdje...ča va MBM ili na place ?
Predzadnja šarena slika mi je najljepša, dobro si to skombinirala, sad se to vidi kad je sve u cvatu
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Slikat ćeš ih kad se rascvatu, baš me zanima koje su boje, trebale bi biti različite |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
kud korjenko okom,tud ja skokom
ma tebi ženska glavo nije dosta toliko šarenila još si kupila i procvjetale gazanije ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
bravo za OTOK,baš je prava kompica
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Gdje čeljad nije bijesna ni kuća nije tjesna
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I ja se pridružujem svim gore navedenim lijepim mislima!!!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ovdje važi ono malo je puno
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Ovaj put izdvajam gazanije kao prave ljepotice
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Gazanije su prelijepe..
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hvala vam što ste više u mom dvorištu od mene, jer sezona je šišanja pasa, pa je gužva kod mene, nemam vremena, jer moram ipak vrijeme provoditi u mom stvarnom vrtu, ali znam da ste mi vi tu i nema veće podrške od vas.
Imala sreće s gazanijama, ovako velike rascvjetane po 9 kn u mbm, bila jučer, ali naravno niti jedne više nema, ali sam zato ulovila dva nevena i dva bijela karanfilčića, pa ne mogu otići praznih ruku.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Triša, draga, stvarno ćemo ti morat nabavit neku letjelicu, već sad se jedva probijaš po dvorištu. Al neka, neka, prekrasno ti je ovakvo kakvo je!
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ajme kakav prekokrasan božur imaš
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma ja ne znam šta ovdje ima prekrasno
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Nije me duže bilo, ne stižem, puno je posla i puno putovanja(kratkih jednodnevnih).Tako i sutra idem u Arboretum kraj LJubljane , uživati u ljepoti prirode ....Biti će i slika tako da ću i vama pokazati dio te ljepote...Tvoje dvorište je puno ko šipak sa prekrasnim biljkama....Kupila si super gazanije baš su lijepe boje,
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
sve nešto novo, lijepo, lijepe kombinacije
![]() ![]() Pripremi heliodrom
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
tvoj božur već cvijeta, a moj još nema ni naznake pupova ...preljep je
a tek gazanije preljepe boje ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ti ostaješ pred vratima
![]() ![]() Sve ostale rado ugošćujem, naravit ćemo i heliodrom ako treba, a oznake nisu potrebne, pa prepoznat ćete dvorište po svojem cvjeću - svi imate ponešto kod mene.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Noćas je kiša dobro zalila, što me razveselilo, no danas se baš i nije moglo u dvorište, ali zato sam malo slikala. Heucere B.B. krase moje dvorište- volim njihovo predivno lišće, iako će mnoge uskoro cvjetati
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ovdje je posijana gonfrena, ali na žalost niti nakon dva mjeseca niti travke, pa su se tu useli bijeli karanfilčići
![]() Plavi irisi u dvije nijanse - možda nije vidljivo, ali velika je razlika u prirodi
![]() ![]() Procvjetao je i pakujac
![]() Ova biljčica iznikla je sama, ali tu se svašta sijalo - veselilo bi me da netko prepozna galiardiu, koju stalno želim imati
![]() Moje dvorište ne može biti bez nevena
![]() Ovo nisko i sitno tražila od B.B. i dobila, ne znam što je
![]() Balončić možda plavi, a možda i bijeli
![]() Hoyina alstromerija sama u svom vrtiću - njoj zbilja ne treba društvo
![]() Weiagela tek što ne cvjeta
![]() Vrtić ograđen Jagodinim kampanulama - čekamo cvijet i boju
![]() Iglica
![]() Konačno izvirile i hoste
![]() Crvene anemone izlaze na nemogućim mjestima i prekrasne su
![]() ![]() ![]() Šumska ivica još svojim plavetnilom pljeni pažnju
![]() Mini ruže, koje i nisu baš mini, s Hoyinom travom u sredini krasile su ulaz u kćerkinu ambulantu - mislim da će i sad, samo nek procvjetaju.
![]() Jasminoides će dobiti penjalicu, već se vidi prvi cvjetak - prezimio vani bez problema
![]() Jagodine perunike traju i traju
![]() Pogled izvana na tegle u kojima su lantane, ali i ceasalpinia, koja je na moje opće čuđenje preživjela i baca listiće. Ispod šeta bršljan, no neću mu dozvoliti širenje.
![]() Tegle na slijedećem zidiću, gledano iznutra - dva krumpirka super živa, gazanije od Otok, mini ružice i ova ljepotica na idućoj slici, ne znam naziv, ali došla je opet od b.b.
![]() ![]() U ovom vrtiću lupinusi rastu super, kotola, houtonija od Otok, saxifraga, ma ima tu još svašta
![]() U cvjetnom stupu roza djetelina, au zalivalniku Smrckine vince ili ?
![]() Ruža penjačica zaklanje pogled prema vrtu, širi se nemoguće na moje veliko zadovoljstvo, a procvjeta mi uvijek na rođendan, tj. za nekih 15 dana
![]() ![]() Sad sam vas baš udavila, ali krivo je ružno vrijeme, pa ne mogu "čačkati" u dvorištu, a i neradna mi je subota.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Čovječe, za nepovjerovati!
Ne samo da ti je vrt krcat, nego rascvjetan na svakom koraku! Prelijepo!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 147148149150151 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |