Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 144145146147148 381>
Korisnik
Poruka
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2013 u 20:13

Da pronašla sam da ljuto nevjerojatno brzo topi salo i smanjuje apetit.. A i zdravo je protiv kojekakvih bakterija, čireva na želucu i još svašta nešto..
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2013 u 20:16
znam da ubija bakterije zato ponekad zaljutim hranu.uh ako topi salo nije dobro za mene hehehehehe.neka meni malo sala to je za vas bucmaste
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2013 u 20:27

Da to je za nas, nije za mršave!
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2013 u 20:28
paaaa nisam ja bas mrsava
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2013 u 20:40
Evo i ovdje mog recepta jednog jednostavnog a ukusnog kolača....

Mućena pita

Potrebno je:   2 jaja
               2dcl šećera
               1 vanilin šećer ( tko voli)
                 4dcl brašna
               2dcl mlijeka
               2dcl ulja
              1 prašak za pecivo

-sve dobro umutiti i podijeliti u dva dijela-
- za pečenje uzeti malo dublju a užu tepsiju,staviti pek papir i podmazati ga malo uljem-
      jedan dio smjese uliti i staviti peći
     kad je napola pečeno ( malo više da je pečeno, nego da nije)
   izvaditi i staviti nadjev..

Ja sam danas odabrala ovaj nadjev:
     50dkg mljevenih rogača
     2 žlice kakaa
   1/4 margarina ( onaj od 250g.)
    1-2 dcl mlijeka ili po potrebi malo više
    mlijeko i maragrin staviti grijati nek se margarin dobro otopi..
    Sad sve izliti i izmješati s rogačima i kakaom
nadjev dobro izmješati, ne smije biti ni pregust, ni prerijedak
   staviti nadjev na ovaj napola pečeni dio kolača i sad zaliti preostalim dijelom umućenog kolača
Poravnati žlicom ako se negdje vidi nadjev i sve staviti peći
   kad kolač gore lagano porumeni, gotov je, ohladiti ga , izrezati na kocke i uživati..

Dobar tek!

Inače za nadjev može ići što god poželite, sir, jabuke, mak, orahi, višnje....
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2013 u 21:52

Evo je, poslužite se!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2013 u 22:34

I gdje si sad Pustolovko?
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2013 u 22:54
evo me odgledala zadnju seriju Asi mrzim serije samo zbog kraja hehe.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2013 u 22:55
kaze moj mali sin hoce d amu napravim takav kolac.eto imas pohvale od malog gospodina Kerima
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2013 u 22:55

Daj nemoj mi sad cmoljiti..... ..primi se kolača, bit će ti bolje!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2013 u 22:56

Kerimu!
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2013 u 22:57

kakva je serija Sila' jesil gledala Asi koja e bolja ?Fiki isto pitanje ?
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2013 u 22:58
i tebi od njega
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2013 u 22:58
Ne znam koja mi je bolja, bila mi i Asi predobra...Sila je isto predobra!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2013 u 22:59

Hvala Kerime!
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2013 u 22:59
volila sam da si rekla da Sila ne valja,sad cu morati i nju poceti gledati
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2013 u 23:01
sta se to Fiki usutario ccc,isto da mu dojadilo na brbljaonici.gdje nam je viz.?
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2013 u 23:01

Ma super je, vjeruj mi, predobra!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2013 u 23:02

Fiki ima tehničkih poteškoća... šalim se...
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2013 u 23:06
nema kod nas jos te Sile tek kad se svugdje zavrsi onda ovdje pocne hehe.ja nemam hrvatski kanal da mogu tu gledati.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 144145146147148 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,500 sekundi.