Proljeće u mome vrtu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 144145146147148 312> |
Korisnik | |
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bucka, hvala na posjeti. Lijepo je što stavljaš hranu ali kruh nije najbolje rješenje za ptice. Ako im stavljaš nemoj puno staviti odjednom jer kad se kruh navlaži i smrzne nije dobar za njihov želudac. Stavi svaki dan po malo da ga odmah pojedu jer ako ostane za drugi dan to nije dobro.....mogu uginuti....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
U nedostatku aktivnosti oko cvijeća divim ti se kako se brineš o gladnim ptičicam,
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
otkad nisam jela salenjake
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Enrikova nona, volim ove kolače praviti dok je zima... Hvala ti na posjeti....
|
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Ohohoho, lijepo izgleda
|
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Joooj,kako bi ih jela
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Jesu li s pekmezom od crnih šljiva???
Ako jesu, eto mene ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Moon
![]() Vijolica ![]() Dadinica ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
![]() |
|
Betty Boop,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Lijepo ... i hrana za ptice i salenjaci
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Mira K,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Ja tamo imam kod koga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Milice samo sam nečujno prošetala tvojim vrtom....tek da ostavim trag..... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Betty Boop,
![]() Monstera ![]() Drage moje, samo dođite i opet i opet..... |
|
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Milice jel ima još...kasno sam stigla?Prelijepo izgedaju.
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
Arim,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Hej pa i tu si ponudila salenjake! Malo prije sam ih probala negde dalje gdje sam na njih nabasala.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Dijana.
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 144145146147148 312> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |