Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori | Stranica <1 144145146147148 203> |
Korisnik | |
ovcica
Mladi grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: okolica Zagreba Status: Offline Bodovi: 543 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
PONOVNO......
|
|
Život je more...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hortenzija jako lijepa boja i ljetnji jorgovan baš jeljepo kada ga leptiri posjećuju
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kod tebe je uvjek
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..samo uletila pogazala i idem polako..
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Helou... vani ljeva ko iz kabla, savršeno vrijeme za spavanje ili druženje na forumu. Ovo prvo mi baš ne leži pa ću staviti malo vedrih i sunčanih slikica od pred nekoliko dana......
Za početak cosmosi.....predivni ...narančasti i jedan žuti, naprosto ih obožavam je su puno niži i puno ljepši od oni klasičnih roza,lila,bijelih visokih. |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prošli sam put zaboravila staviti par slika iz bijelog vrta....
Bacimo pogled... Niske debeljuškaste kadifice, boja vanilije... Nepeta...... Ovo je isto iz bijelog vrta.... Zebra |
|
(zgora Opatije) |
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovogodišnja postava u vrtiću kod ulaznih stepenica
Celosia |
|
(zgora Opatije) |
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iza kuće kod ljuljačke....
slike u dva različita dana |
|
(zgora Opatije) |
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Križanka u bačvi
|
|
(zgora Opatije) |
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prozor sa bočne strane kuće
|
|
(zgora Opatije) |
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pogled na vrt
|
|
(zgora Opatije) |
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Poziv na kafjeto u VIP ložu......
Tu su i moji agapantusi, ove godine tri cvjeta |
|
(zgora Opatije) |
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I za kraj... moj prijatelj Pedro
Helou.... prvi put sam se javio pred 3 godine. Puno se toga izmjenilo od onda. Napunio sam 40 godina...... starim,starim..... ko i moja frendica Korijenko. Danas sam bio na "sistematskom pregledu", mjerili su mi visinu. 2008 godine imao sam 214 cm sa vazom a danas sam visok čak 227 cm. U tri godine "dobio" sam 13 centimetara. Nisam stao na vagu ali su mi izmjerili obim struka na mom najdebljem dijelu...... punih 60 cm, sa godinama počeo sam dobivati i trbuščić . Evo me to sam ja PEDRO Ove godine imam čak 15 cvjetova.... ali to nije gotovo bt će ih još Pozdrave vam šalju Pedro i Korijenko |
|
(zgora Opatije) |
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prima se na znanje prekrasno je kod tebe na hacijendi
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Korjenčice,kako je tvoj prijatelj Pedro lijep,visok i debeljuškast,a i puno mašneka na glavici ima.
Nisam ni znala da ima žutih cosmosa,posebni su,a vidim da se i bijeli vrt malo zašarenio.
Ja bi rado došla na kavicu u VIP ložu,ali si mi nažalost ipak malo predaleko.
Mila,bila sam na kavici kod Free,i dobila iznenađenje s duuuuugiiiiim bodljikama,hvala ti,poseban je
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga, bijeli je vrt predivan, ali kako kaže Bergenija, baš je zgodno kad majčica priroda umješa svoje prste, pa nešto što bi trebalo biti bijelo ispadne neke druge boje.
Pedro je baš sada u najboljim godinama, kao i ti uostalom.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Za Pedra. Naravski i za sve ostalo. Boja cosmosa je diiivna!
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pedro, dugo nam poživio, baš si krasan. Valjda zato što živiš u tako krasnom vrtu.
Korijenko, ako se sjetiš, sačuvaj sjeme od tih kremastih kadifica |
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za Pedra, drago mi je da sam ga vidjela i uživo. Nisam niti znala da postoje kremaste kadifice, ako bude viška sjemena...... |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vrt izgleda savršeno...
|
|
Odgovori | Stranica <1 144145146147148 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |