Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 143144145146147 370> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lantana, evo i ja sam opet uživala kod tebe.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Lantana, evo i ja sam opet uživala kod tebe.
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
proljeće je a u meni nemir....... vrt ostavlja bez riječi......
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Evo samo malo navratila da vidim ima li novog cvijeća i gle Lantana stalaaaaaaaa-ma jeli moguće da nema novo ništa
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
prošetati kod tebe uvijek je predivan ugodjaj za oči i odmor za dušu
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Evo mene na morsko-cvjetnoj terapiji.....gledam samo i uživam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Mare istina je da je lijepo imati nešto ovako staro.
Sanja, hvala. Niho tebi sam donjela jednu sličnu, malo mlađu ![]() ![]() Triša, zna tvoj muž što je dobro ![]() Lika, ostić je nama više zimski cvijet. Ivna, nekad su se mnoge stvari čuvale, a danas se samo baca i kupuje, a kvaliteta je sve lošija. Pikam ja, ne brini... Mari, a što si vidjela unutra ![]() Maryann, ima ostića, ne brini... Bigmamma, naša Prva dalmatinska zadruga, sagrađena je 1903. i sad je renoviraju, poslije 107 godina. Našla sam i još neke stvari. R. Sara, ma ja ti sve čuvam i skupljam, uvijek mi te stare stvari bude neku nostalgiju, na neka davna vremena... Proljeće, ma da mi je jednom doći kad nebude zima, pa da cijeli dan šetam po Hreliću. Kontesaa, već sam mislila da napravim jedan pravi mali rasadnik, ovako je to više amaterski, ako se ulovi... Rose, dobro mi došla, nije te bilo neko vrijeme... Lora i Flavia, uživajte i odmorite dušu. Ovo sam još pokupila iz tog starog vinarskog podruma Demižonka, stakleni dio je dobar, nema više ni njih sve sama plastika... ![]() ...ova pirja (ljevak) je ogromna i mislim da će na kraju biti neki pitar, neki viseći..., da onako cvijeće visi kao da se preljeva preko... ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Pa dobro, gdje to sve nađeš???
Prekrasne stvari.
A što se tiče Hrelića, mislim da bi bilo najbolje sada u proljeće, nije niti vruće niti hladno.
Ja sam prošlo ljeto bila sa izzy ( salvetni dio) i skuhale smo se, ali svejedno nismo odustale. Naravno da san nakupovala nekih sitnica...
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pirju čuvaj za burrita.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
sada samo vidim kako je demižon prazan
![]() napuni ga i blindiraj pa ču doći u pratnji s niho jer je njoj zima,a meni se fešta ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Joj cure, stižem i ja ako može na kuhano crno sa klinčićima......zima je zima....kod mene sad snježi.... odmah sam "dotrčala" do Lantane da se malo ugrijem
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Divne stare stvari
![]() Mislim da bi ti onaj ljevak bio idealan za posaditi neku puzajuću biljku. |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Čim vani još jače zahladi, mi odmah navalimo kod tebe u goste
![]() ![]() Za ove stare stvari nemam više dovoljno riječi hvale.I ja spadam u "krtice" koje vole starine i skupljaju ih a ako pri tom i saznam povijest pojedinog predmeta,mom oduševljenju nema kraja. I da, moram napomenuti da ima još kandidata za Hrelju ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Znaš šta ni brod me zaustaviti više ne može
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Proljeće, nadam se jednom s tobom prošetati Hrelićem i naravno nešto kupiti
![]() Otok, pirju dobro čuvam ![]() Mari, Niho ti ne pije alkohol, pa ćeš morat sve sama popiti ![]() Korijenko, evo i kod nas stiže prava zima, kažu bit će i snijega... Štefice, eto isto mislimo, posaditi u pirju nešto puzajuće... Ivna to je stvarno bio dobar ulov, uh već zamišljam kako i se lijepo šetali i kupovali... Niho, da znaš kako sada valja po moru, nisam baš sigurna da bi se ukrcala, ali ljeti je bonaca, mirno, nebi ni osjetila da se voziš... Danas kiša, a kažu da će i snijeg, pospremila sam neke sukulente, neki cvatu, vrt je pun cvijeća, prekjučer je još bilo sunce i evo malo da vas zgrije... Krasule u cvatu ![]() ![]() Prvi cvjetić phloxa ![]() Gaura je prolistala, baš ima interesantne listove ![]() C. ruber uvijek ima pokoji cvijet ![]() Nije Burrito, ali je njegov prvi rođak ![]() ![]() Ostići ipak vode... ![]() ![]() ![]() Njevica ![]() ...i jedan pogled odozdo ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Prvi rođak od burrita (tvoj) - odeee... Spasila sam nekoliko loptica, nadam se da će pustiti korjenčić.
A što ti je ono crveno na ovoj zadnjoj slici na zidu?
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Mislim da se taj rođak zove sedum Aurora, dobila sam ga od Dude ali moj je u vazi i sad je u garaži pa mu je super. Ovo je legendarna padina prekrivena ostićima, tako lijepe i cvjetne sam vidjela samo još kod Dude. To što pita Hoya da nije to isto onaj pozajući crveni sedum, e sad mu neznam ime -ko bi sve te vrste seduma popamtio
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Vidi sad kod nje i listići i sve a kod mene novi snijeg
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Dal je tebi jasno što ti nama radiš s ovim rascvjetalim rajem
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Ma prava divota,kod tebe se sve dobro drži.Tvoj-moj bliski rođak od buritta se primio i žuta se drži,ali zato je njevica skroz smrzla!!!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 143144145146147 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |