Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 143144145146147 370>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2010 u 13:25
Lantana, evo i ja sam opet uživala kod tebe. Smile A šta ću kada mi je kod tebe ugodno. A budući da i ti voliš skupljati lijepo se izorganiziraj i dođi u Zagreb i idemo lijepo na Hrelić. Tamo nema čega nema, ti bi se sigurno oduševila!!!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2010 u 13:25
Lantana, evo i ja sam opet uživala kod tebe. Smile A šta ću kada mi je kod tebe ugodno. A budući da i ti voliš skupljati lijepo se izorganiziraj i dođi u Zagreb i idemo lijepo na Hrelić. Tamo nema čega nema, ti bi se sigurno oduševila!!!
P.S. A kašeta je zaista revolucionarna za ono doba, ma lijepa je i danas...
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2010 u 15:20
proljeće je a u meni nemir....... vrt ostavlja bez riječi......smile120
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2010 u 23:19
Evo samo malo navratila da vidim ima li novog cvijeća i gle Lantana stalaaaaaaaa-ma jeli moguće da nema novo ništa smile127-ajde nešto nabaci -draga moja
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2010 u 23:56
prošetati kod tebe uvijek je predivan ugodjaj za oči i odmor za dušuClapClapClapClap

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 00:23
Evo mene na morsko-cvjetnoj terapiji.....gledam samo i uživam smile89....sunce, more, kamenjar, ostići, ruže, kašeta....nemam nekih kvalitetnih riječi osim da sam oduševljena....ali da me pogled kroz cikasicu oborio s nogu.....je.....smile181
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 11:38
Mare istina je da je lijepo imati nešto ovako staro.

Sanja, hvala.

Niho tebi sam donjela jednu sličnu, malo mlađu Wink, ali i ti si mlađa od mene LOL

Triša, zna tvoj muž što je dobro Big%20smile

Lika, ostić je nama više zimski cvijet.

Ivna, nekad su se mnoge stvari čuvale, a danas se samo baca i kupuje, a kvaliteta je sve lošija. Pikam ja, ne brini...

Mari, a što si vidjela unutra LOL?

Maryann, ima ostića, ne brini...

Bigmamma, naša Prva dalmatinska zadruga, sagrađena je 1903. i sad je renoviraju, poslije 107 godina. Našla sam i još neke stvari.

R. Sara, ma ja ti sve čuvam i skupljam, uvijek mi te stare stvari bude neku nostalgiju, na neka davna vremena...

Proljeće, ma da mi je jednom doći kad nebude zima, pa da cijeli dan šetam po Hreliću.

Kontesaa, već sam mislila da napravim jedan pravi mali rasadnik, ovako je to više amaterski, ako se ulovi...

Rose, dobro mi došla, nije te bilo neko vrijeme...

Lora i Flavia, uživajte i odmorite dušu.

Ovo sam još pokupila iz tog starog vinarskog podruma

Demižonka, stakleni dio je dobar, nema više ni njih sve sama plastika...

...ova pirja (ljevak) je ogromna i mislim da će na kraju biti neki pitar, neki viseći..., da onako cvijeće visi kao da se preljeva preko...

život je more
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 11:48
Pa dobro, gdje to sve nađeš???
Prekrasne stvari.

A što se tiče Hrelića, mislim da bi bilo najbolje sada u proljeće, nije niti vruće niti hladno.
Ja sam prošlo ljeto bila sa izzy ( salvetni dio) i skuhale smo se, ali svejedno nismo odustale. Naravno da san nakupovala nekih sitnica...
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 11:50
Pirju čuvaj za burrita.
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 11:51
sada samo vidim kako je demižon prazan
napuni ga i blindiraj pa ču doći u pratnji s niho jer je njoj zima,a meni se fešta
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 12:54
Joj cure, stižem i ja ako može na kuhano crno sa klinčićima......zima je zima....kod mene sad snježi.... odmah sam "dotrčala" do Lantane da se malo ugrijem smile168
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 13:21
Divne stare stvari .
Mislim da bi ti onaj ljevak bio idealan za posaditi neku puzajuću biljku.
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 13:27
Čim vani još jače zahladi, mi odmah navalimo kod tebe u goste LOL.A što ćeš ti si naša sunčana oaza u ovim zimskim danima Wink.
Za ove stare stvari nemam više dovoljno riječi hvale.I ja spadam u "krtice" koje vole starine i skupljaju ih a ako pri tom i saznam povijest pojedinog predmeta,mom oduševljenju nema kraja.
I da, moram napomenuti da ima još kandidata za Hrelju LOL.Moram se ovaj puta ne složiti s proljeće jer bila sam više puta i baš u proljeće je kad otopli i najveća ponuda i gušt hodati sajmom.A da  se može naći svega i svačega ,to stoji, ja dođem s brdom starih knjiga doma,ulov najbolji knjiga M Bogovića iz 1894 i Šenoa Milan iz 1903 sve po 5 kuna!
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 22:12
Znaš šta ni brod me zaustaviti više ne može smile96-samo nastavi a da znaš bome da mi Mirko i nedostaje .a ja volim sve što je straije od mene to si primijetilasmile156-i koliko onom laptopu ima jeli malo bar mlađi od menesmile96-a ona tvoja-stoji ko počasni član 
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 10:16
Proljeće, nadam se jednom s tobom prošetati Hrelićem i naravno nešto kupiti LOL

Otok, pirju dobro čuvam Wink

Mari, Niho ti ne pije alkohol, pa ćeš morat sve sama popiti LOL

Korijenko, evo i kod nas stiže prava zima, kažu bit će i snijega...

Štefice, eto isto mislimo, posaditi u pirju nešto puzajuće...

Ivna to je stvarno bio dobar ulov, uh već zamišljam kako i se lijepo šetali i kupovali...

Niho, da znaš kako sada valja po moru, nisam baš sigurna da bi se ukrcala, ali ljeti je bonaca, mirno, nebi ni osjetila da se voziš...

Danas kiša, a kažu da će i snijeg, pospremila sam neke sukulente, neki cvatu, vrt je pun cvijeća, prekjučer je još bilo sunce i evo malo da vas zgrije...

Krasule u cvatu

Prvi cvjetić phloxa

Gaura je prolistala, baš ima interesantne listove

C. ruber uvijek ima pokoji cvijet

Nije Burrito, ali je njegov prvi rođak LOL

Ostići ipak vode...

Njevica

...i jedan pogled odozdo

život je more
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 10:31
Prvi rođak od burrita (tvoj) - odeee... Spasila sam nekoliko loptica, nadam se da će pustiti korjenčić.
A što ti je ono crveno na ovoj zadnjoj slici na zidu?
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 10:53

Mislim da se taj rođak zove sedum Aurora, dobila sam ga od Dude ali moj je u vazi i sad je u garaži pa mu je super.

Ovo je legendarna padina prekrivena ostićima, tako lijepe i cvjetne sam vidjela samo još kod Dude.

To što pita Hoya da nije to isto onaj pozajući crveni sedum, e sad mu neznam ime -ko bi sve te vrste seduma popamtio Wink
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 11:39
Vidi sad kod nje i listići i sve a kod mene novi snijeg smile180a privikava se na tvome brodiću koji je kod mene za ljeto ne brini -mi svako jutro očitamo bukvicu jedno drugomsmile96-on mora biti miran ili ja napušita
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2010 u 09:45
Dal je tebi jasno što ti nama radiš s ovim rascvjetalim rajem Wink?!Toliko smo se već svi ufurali sijanje,sađenje i čeprkanje po vrtu ali onda nas na brzinu ohladi pogled kroz prozor LOL ,te se spustimo na zemlju.Ma šalim se naravno, samo ti fotkaj,bar da ovako uživamo a zapisujem se i ovim putem za mali picmoljak onog crvenog rođaka burritovog Wink,normalno ako može.Preprekrasan je.
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2010 u 18:32
Ma prava divota,kod tebe se sve dobro drži.Tvoj-moj bliski rođak od buritta se primio i žuta se drži,ali zato je njevica skroz smrzla!!!smile43
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 143144145146147 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.