Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori | Stranica <1 143144145146147 203> |
Korisnik | |
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da nebude sve bijelo.... crvene hortenhije su sada najljepše
i budleja ....svaki dan krcata leptirima
Do novih slika sunčani i topli pozdrav
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Sponzorirani linkovi | |
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je bijelo
polje, brijeg...............
Lijep ti je "beli vrt", ali drago mi je da cvijeće i priroda postavlja svoje granice i uneredi nam zamišljeni sklad!
Ove cinije i cosmosi baš su cakani, a nisu bijeli!
Ups, žao mi je što sam upala usred postavljanja slika!
|
|
bleky
Novo sjeme Pridružen: 27 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 24 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
što reći nego-PREKRASNOOO!!!
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bergi...hvala ti na posjeti , ako bolje pogledaš sliku na kojoj je bijela hortenzija primjetit ćeš iza nje tvoj bijeli puzajući aster..... nevjerojatno se brzo i invazivno širi . Na jesen će tu bit pravi bijeli tepih. Moram mu naći malo atraktivnije mjesto jer nisam znala da se tako brzo širi.....
I znaš i meni se sve više sviđa da je dodano malo boje. Na početku sam zamišljala dodati samo par onih šatiranih bijelo-crvenih cinija, ali i ovako je fora
Bleky... hvala na posjeti.... svrati opet
|
|
(zgora Opatije) |
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepe su crvene hortenzije i ljiljani i sve.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasan ti je bijeli vrt mada me i ova hortenzija oduševila. A u bijeli bi se uklopio anthemis (jarmen). |
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Već sam mu našla mjesto
A još malo pa će procvjetati isto tvoja biljka, da me ubiješ ne znam ime (zapisano mi je u bloku), ali znaš ona koja ima sivkaste ko samt špikaste listiće i iste takve nježne bijele cvjetiće, rekla si mi da neka ju stavim više u sjenu a stigla mi je prvim tvojim paketom.
Stvarno znam objašnjavat...
|
|
(zgora Opatije) |
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Milice......
|
|
(zgora Opatije) |
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivan ti je bijeli vrt! sviđaju mi se i greškice u njemu! crvena hortenzija ti je prelijepa, kažeš sada je najljepša, moja crvena nema ni c od crvene boje, već je spaljena od vrućine!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prošetala sam na miru po tvom bijelom vrtu,a baš je zgodno što nije potpuno bijeli
Hortentije su ti velike i prekrasne
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bijeli vrt je fora zamišljen i iznenađujuće brzo se napunio. Ali, ne zamjeri: Meni je ova slika najljepša:
pogotovo jer je list jak i zdrav. Danas prži i ja bi najrađe plakala. Moje budleje su kao vrelom vodom ofurene! |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
osim onoga bijeloga i ovo drugoje prelijepo |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako ti je krenuo bijeli vrt, moglo bi se dogoditi da i ljetni jorgovan bude - plavi umjesto bijeli. Kod mene su svi bijeli, a bio je jedan plavi ali sad ga nema .
Kod tebe je ponovno krasno, sve. |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Antonija, MKaktus, Moon
Otok.....budjela se je počela otvarati iiiiiiii BIJELA JE !!!!!
Hoya...... i moja budleja jako trpi sušu samo ja sam ju ogradila kamenjem i ispod nje su neveni tako da skoro svaki dan dobije vode. Svejedno ima ponekoji žuti list..
Sara.... hvala na simpa Jagodici-bobici
|
|
(zgora Opatije) |
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
meni se kao i misty-da najviše sviđa slika ljiljana pokraj lavande, no bijeli vrt ti je lijpo upio a još bolje ako ima nešto drugih boja između bijelog cvijeća
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bijeli vrt ti se prekrasno popunil, krasan je . |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Monny
Odrastao grm Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
korijenko odusevljava me ovaj tvoj bijeli dio vrta... daje inspiraciju.... oduvijek sam si razmisljala kako zelim imati raznoliko cvijece.... ali obavezno zelim jedan komadic vrta ostaviti i pokusati ga zasaditi samo bijelim cvijecem.... tvoj me odusevio i ostavio bez daha sve pohvale, besprijekorna si
|
|
Silvestra
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Korijenko što reči nego ...prelijepo.
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uvijek je kod tebe lijepo, draga susjedica!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Odgovori | Stranica <1 143144145146147 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |