Prepoznajte mi ovo |
Odgovori | Stranica <1 143144145146147 243> |
Korisnik | ||
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala zelena
|
||
Rijeka
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
MiraK....tu sam begoniju vidjela uživo i nikako nebih rekla da je dragon wing odnosno zmajevo krilo (puno puno je sitniji list od zmajevog krila, a i struktura lista je drugačija
|
||
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
stefice da je vidjeti cvijet..., zadrži li i zimi listove? i kada cvjeta? možda je pyrostegia venusta, mada vjerojatno i nije, listovi mi se čine drugačiji... |
||
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
||
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
cvijeta od proljeća i sad joj je prepuna cvjetova,zadrži joj listove i zimi a drži je garaži koja joj je dosta topla i svijetla slikat ću njezinu kad odem do nje |
||
rrorion
Upravo klijam Pridružen: 15 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Milica7 neki od kozlaca možda ?
|
||
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
I ja mislim da je kozlac - Arum ? |
||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
||
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Djevojke, hvala vam na pomoći. To je samo izraslo.....
|
||
|
||
rrorion
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ima nas i muških biljkoljubaca
|
||
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
RRorion, hvala i molim oprost što sam muškarčine svrstala u djevojke.......
|
||
|
||
rrorion
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Sve ok, inače kozlaca ima u proljeće puno i to ga često viđam na staništima srijemuša jer pazim da ga ne zamijenim, ako to je kozlac, dobro da znam da ga i u kasno ljeto ima
|
||
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Kozlac ima žile do središta zemlje.Nikada niti jedan nisam iskorijenila.
|
||
Da imam rep mahala bi s njim
|
||
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ljudi,što je ovo?Grmoliko,bode ko vrag,izgleda kao crnogotica.Sada cvjeta.
|
||
|
||
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
kiki, da nije grevilea
|
||
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Grevillea
|
||
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
||
Zuli
Novo sjeme Pridružen: 03 Listopad 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Molim vas pomozite, iz biologije imam znanstveno istraživanje za napravit i za njega sam koristila ovu biljku, tj. cvat nekog stabla. Problem je što ne znam koje je to stablo. Vrlo je nisko ima malene zelene listiće koji u jesen poprime prekrasne crvene, narančaste i žute boje. Deblo mu je vrlo usko... Ovo je njegov cvat, molim vas pomozite.
|
||
trava
Mladi grm Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Gdje si našla tu grevilleu?
|
||
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Zuli.....lići na Lagestremija (Indijska ruža, Kineski jorgovan)
|
||
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
|
||
trava
Mladi grm Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Prošetaću
|
||
Odgovori | Stranica <1 143144145146147 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |