Sarita - upoznavanje |
Odgovori | Stranica <1 142143144145146 172> |
Korisnik | |
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala vam cure drage...maslacak,i ja sam u pocetku poklanjala i sada to vrlo ,vrlo cesto radim ali ne mozes vjecno,nije ovo bas jeftin hoby,ulozi se u to dosta love pa kad se prodaje bar da se vrati ono sto se ulozilo...prijateljice me kritikuju da sam jeftina,ma mogu ja bubnuti cijenu koju hocu...ali tko ce to kupiti...treba biti svjestan trenurka u kojem zivimo i tome se prilagoditi.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
Sponzorirani linkovi | |
ElzaBuba
Mladi grm Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve čestitke!!
Bilo je i za očekivati da ćeš sve prodati znajući da su ti radovi stvarno unikatni i maštoviti. Vjerujem da nisu svi tako odlično prošli, ipak ljudi prepoznaju kvalitetu. Sretno u Sarajevu, idući tjedan se vidimo!! |
|
tea_luna
Već proklijao Pridružen: 19 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 182 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je moj prvi post..i gdje ću ga napisati nego u vašoj predivnoj galeriji Sarita...
Danima gledam ovu galeriju jer stvarno se i ima što pogledati i nagledati. Radovi su vam svi divni, maštoviti i želim vam još punooooo takvih radova :) < ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332/netdefender/hui/ndhui.js?0=0&0=0&0=0"> |
|
TaraBraun
Mladi grm Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretno sutra na sajmu
|
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
leptirek
Već proklijao Pridružen: 16 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 209 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme od kud početi.. Ovo je prvi ''kutak'' koji sam doslovno pročitala od riječi do riječi... Saznala sam toooliko korisnih informacija,, a da ne pričam da sam se nagledala prekrasnih čak i najljepših radova ikada!!
Skidam Vam kapu,, ma šta kapu,, klanjam se Vama i Vašim radovima..
Nisam htjela ostaviti komentar prije nego sam sve pročitala i svakom novom slikom, stranicom ostajala sam bez riječi..
Kako ste i drugima, tako ste sada i meni postali neiscrpan izvor informacija i ideja
Svaka Vam čast i samo tako dalje nastavite
|
|
sarita banana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala vam drage moje,velika pusa svima
|
|
|
|
sarita banana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
malo zadnjih radova.
|
|
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Naravno,slatko.
Nisam vjerovala da ću i ja imati jednom plan napraviti korice za moje recepte.Imam ideju i sve potrebno,ali naprosto nemam vremena.Stvarno je istina da kad odeš u mirovinu više nemaš vremena nizašta. |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
salomon
Pustio korijenje Pridružen: 19 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 496 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sarita, ti si meni ista Mia Begović! (neznam kako ćeš ti to shvatit, ali mislila sam to kao kompliment)
I da..radovi su ti diiiiiivniiiiii..... |
|
Neke dane si golub...a neke kip...
|
|
leptirek
Već proklijao Pridružen: 16 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 209 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
S guštom bi ispisivala recepte u ovu bilježnicu
Ja planiram sestri za Božić napraviti jednu
|
|
klara46
Odrastao grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dugo me nije bilo pa mi je malo teže poloviti što sam vidjela na fejsu, a što ovdje... ali - laaaajkaaaaaam... |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
|
|
sarita banana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala vam cure
|
|
|
|
tanja-66
Mladi grm Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lipo!!Jesu ove vitice salveta ili vlastorućni uradak?
|
|
Mamina
Pustio korijenje Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tacna-ka bomboncin:slatko,nježno...
|
|
crvena dalija
Mladi grm Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super ,kao i sve tvoje
|
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uh, ovo mi je zakon!!! cekam odgovor od cega su vitice. Predobro izgleda sve!! A slazem se da nije jeftin "sport" ovo al ja jednostavno neznam koliko bi kad me netko pita trebala naplatiti a da je ok. Morat cu prosurfati da vidim cijene. Kod tebe u galeriji kupim dosta inspiracija samo mi malo vremena fali u zadnje vrijeme. Ima korisnih savjeta pa obicno kad listam zapisujem sta i kako. |
|
sarita banana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cure hvala vam od ,maslacak ,vitice su bile na salveti,samo sto sam ih ja izrezala i redala po svome.
|
|
|
|
Lily54
Pustio korijenje Pridružen: 08 Kolovoz 2012 Status: Offline Bodovi: 404 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno,mene je stid poslije tvojih radova postaviti svoje jer su mi nekako .. uvijek se iznenadim tvoj masti ,volim ruže a ti ih zaista dobro uradiš.
|
|
sarita banana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala draga Lily,svi tako razmisljamo kad pocnemo...samo ti radi,iz rada u rad bit ces sve bolja....sad kad pogledam svoje prve radove upitam se ,kako sam to tako mogla uraditi ?u ovom poslu su stalno neki noviteti...ma tko ce to sve stici savladati?
|
|
|
|
tea_luna
Već proklijao Pridružen: 19 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 182 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna tacna....kao što su cure rekle...nježnaa...
sve je tako dobro ukomponirano..svaka ružica. < ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332/netdefender/hui/ndhui.js?0=0&0=0&0=0"> |
|
Odgovori | Stranica <1 142143144145146 172> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |