Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 142143144145146 370> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kamenjar izgleda super, ali tvoj cvjetni raj i dalje zauzima prvo mjesto.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Prekrasnoooooooooooooooo
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kod tebe zastaje dah pred ljepotom i zimi i ljeti. Kako ti je prekrasno!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ma mi smo stvarno mala zemlja velikih mogućnosti - u jednom dijelu snijeg pokrio vrtove, u drugom dijelu sunčano i sve cvjeta.
Još kad bi se svi uhvatili posla ko mi vrtlari i cvjećari - gdje bi nam bio kraj |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Danas šetam samo morskim vrtovima, od juga prema sjeveru, prekrasno. Lantana gdje ti živiš, na južnoj hemisferi? Uostalom znaš kako je na kontinentu. Potpisujem sve izrečeno, Otok...
|
|
![]() |
|
kockavica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 227 |
kod tebe Lantana i zimi je pravi raj na zemlji. super kamenjar kao i ostale slikice.
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
kod tebe je uvijek lijepo i često dođem voajerski baciti oko.........ostići su me oduševili a kamenjar je
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kod mene je i danas bio prekrasan dan u zavjetrini je bilo čak i toplo. Malo sam rezala po vrtu i sve što bi prije bacila sada samo bodem u zemlju, tako da bude i za forumaše do proljeća, ako se zakorijeni
![]() ![]() Pronašla sam originalnu kašeticu u kojoj se prije 100 godina slalo gržđe po svijetu, pa da vidite kako je izgledala... Gornji poklopac ![]() Unutra papirnata čipka u koju se umotavalo gržđe ![]() ![]() Papir je masni, probušene rupice za zrak, a okolo svega papirnata čipka da ljepše izgleda, sve u svemu za ono vrijeme fantastično... ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
lantana ja sam onesvjestita
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sanja30 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2008 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 189 |
ja sam se otopila gledajuči ove slikice
![]() definitivno predivno! svaka čast! ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Draga moja kud nisi je prije pronašla pa mi nju donijela a dr. put je ponesi vratim ti laptop
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lantana, mm razrogačio oči kad je vidi kutijicu, "daj vrati malo-kaže da vidim tu divotu", i ja kažem isto.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Lantana,sve je predivno ovako rascvjetalo ali oni ostići su savršeni!!!!
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Ja ne mogu vjerovati da se tako uspjelo očuvati kroz tolike godine.Izgleda prekrasno! Ma gdje se to skrivalo tolike godine? I mm je isto ostavio oči na njoj kao i Trišin muž
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
zato sam ja primijetila šta je to u kašeti umjesto gožđa ![]() |
|
![]() |
|
maryann ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 246 |
prekrasno je ...i moji ostici su propupali i bas kad su trebali procvitati odnila ih voda...jako mi se svidja ova kaseta
![]() |
|
If tears could build a stairway
And memories were a lane We would walk right up to Heaven And bring you back again... |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Joj, prekrasna je ova kašeta, Lantana! Gdje si to upecala?
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
čuvaj dobro kašeticu Lantana. kamenjar je divan.
Lijepi pozdrav
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Lantana, evo i ja sam opet uživala kod tebe.
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
bolje izgleda ta kutija od onih u kojima se danas transportira grožđe
![]() Lantana, vidim da vrt pretvaraš u rasadnik ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 142143144145146 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |