Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 142143144145146 407> |
Korisnik | ||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
super su....ja sam bolesnik..taman mislim da sam prema nečemu karakter ali onda vidim par slika koje me se dojme pa tražim dalje...i kraj je prilično predvidljiv. Mislila sam da sam karakter prema adeniumima i vandama...al čini se da ipak nisam.Moram pod hitno u izvedbu zimskog vrta
![]() ![]() ![]() |
||
"Chi pianta un giardino semina la felicità"
Amelia,It |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Čovjek baš uživa gledajući ih ![]() |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
![]() ![]() Ti kao da si mi u bliskom srodstvu, bar što se karaktera tiće, a ni ideje nam se ne razilaze....moj zimski vrt je spreman
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
|
blago tebi
![]() |
||
"Chi pianta un giardino semina la felicità"
Amelia,It |
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
|
Slažem se ![]() |
||
![]() |
||
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
|
Bebolina,bas ti je divan adenium ,jedan od ljepsih koje sam vidjela!!
|
||
sutnja je zlato....
|
||
![]() |
||
Wolfsbane ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 708 |
|
stvarno je ogroman cvijet!! vidjela sam varijante koje namjerno imaju mali cvijet ali puno mi se vise svidjaju ovakvi, f**kas biljku sitnog cvijeta zivjela megalomanija hahah
![]() |
||
velika gorica
|
||
![]() |
||
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
|
mene je ponavljam cvijet onesvijestio od ljepote.
![]() |
||
belica,zagreb
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
||
![]() |
||
|
Već se popodne počeo otvarati
![]() ![]() Ali nije ni on jedini....evo ih....
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
|
Bolje bi mi bilo da nikada nisam saznala za ovaj forum i ostala mulasta!!!! Sad i meni svašta treba, sve hoću imati... MM će mi dati otkaz!
Bebolina, preeeeeeedivno!!! ![]() |
||
![]() |
||
|
Ova mi je misao poznata
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
|
ha ha i meni će moj dati otkaz- moš si mislit
![]() evo moj jedinac se lijepo prilagodio i veseli me svojim cvijetekima. ![]() ![]() |
||
belica,zagreb
|
||
![]() |
||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
bebolina da li je onaj na prvoj slici tako buckast ili je teglica mala
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 142143144145146 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |