Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - enrikova nona - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

enrikova nona - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 140141142143144 221>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2013 u 20:05
nona koliko samo cvijeća imaš  sve jedan lijepši od drugogasmile64
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2013 u 20:19
Originalno poslano od člana Glikica Glikica napisao:

Yuka je prekrasna, ali mi djeluje zarobljeno. I ploče su krasne.....ali, nekako mi to ne paše zajedno.(bez uvrede)

A ova muškatla ima ljepši list nego cvijet, baš je super.

ma kakva uvreda tu smo da kažemo svoje mišljenje otvoreno, ja baš i nevolim kad netko hvali a u stvari mu se ne sviđa i meni baš to nije onako po ukusu ali mi se neda još i Yuku presađivati , već mi je toga dosta nešto presađujem zbog sina , nešto zbog Boe i Ree, nešto zbog kokoša Angry
a muškatlu sam i kupila zbog lista, crvenih cvjetova već imam nekoliko ...
hvala ti na posjeti i komentarima  smile79
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2013 u 20:21
Originalno poslano od člana blue sky blue sky napisao:

nona koliko samo cvijeća imaš  sve jedan lijepši od drugogasmile64

hvala draga Hugevo još jedna slika mog ulaza , šteta što će brzo unutra

<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2013 u 12:06
kod tebe su čudesasmile64
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2013 u 21:52
Krasno si uredila ulaz. Clap
život je more
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2013 u 07:40
Mari,5510 Hugma kakva čudesa, ja samo volim cvijeće i uživam u njemu smile79
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2013 u 07:41
Lantana HugEmbarrassedsmile79
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2013 u 09:40
Otkomentirat ću samo ulaz u kuću: nema smisla ulaziti u kuću, treba samo sjesti na neku stepenicu i uživati u pogledu !
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2013 u 15:16
Originalno poslano od člana enrikova nona enrikova nona napisao:

draga moja samo za tebe slika mog ogromnog mirisnog oleandra

ovako redom : star je oko 10 godina, mm napravio kolica kakva imaju u trgovinama na 2 točka i prevezemo ga, orezujem ga baš sam nekidan orezala sve vrhove grana sa kojih su opali listovi do prvih listova , u proljeće svake godine odrežem jednu ili dvije najstarije grane do dna da previše ne odrveni i bude grmolik
krumpirka moram orezati jer miu grane odrvene i dijelovi su goli pa mi to baš ne izgleda lijepo
nadam se da sam ti odgovorila, narast će tvoji za čas ne brini smile79

Nono Hug
Ti mi lepo sve pojasnila,al' mene nema pa nema,pa evo,tek sad stigoh da te obiđemEmbarrassedWinkLOL Hvala ti na iscrpnom odgovoru,pomoći će mi da moje fino oblikujem da izrastu i budu lepi ka' tvoji Big smile
I za ostalo cveće možeš dobiti samo pohvale...daturored me oduševio (cvetaju li ti još?),pa veranda puna prelepog cveća Clap (možda više i nije,možda si ih unela LOL)...
Uživala sam u šetnjici i...doći ću opet Big smilesmile78
The impossible is often the untried.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2013 u 13:02
samo vi meni dođite Hug
evo danas ponovo krasan sunčan dan , sadim , vadim pa ponovo sadim i uživam u još ponekom cvjetiću , najljepši su neveni

ova graničica je čudo jedno, cijelu sezonu cvjeta za razliku od svih drugih vrsta, tko ju nema obavezno da ju nabavi, ja sam ovu dobila od malog kaktusa smile78

različak isto preporučujem, uvijek ga negdje ima i cvjeta, jednom kad ga posijete bez brige ste

kizanteme su završile u aranžmanima samo ovaj grm je ostao i prepun je pčela

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2013 u 13:16
Takvu krizantemu i ja imam i isto je prepuna pčela i ja sam oduševljena njome.
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2013 u 13:22

Nona, prekrasno je kada možeš biti u vrtu tokom dana pogotovo kad je ovako sunčano, ovaj najljepši dio sjedim u uredu a kada dođem doma već se mrači. Neveni su prekrasni, ako ih pustiš mogu do Božića cvjetati ako ne padne snijeg.Smile

Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2013 u 09:08
Originalno poslano od člana Glikica Glikica napisao:

Takvu krizantemu i ja imam i isto je prepuna pčela i ja sam oduševljena njome.

baš mi je drago da i nju nisam porezala Wink
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2013 u 09:14
Originalno poslano od člana Smail Smail napisao:

Nona, prekrasno je kada možeš biti u vrtu tokom dana pogotovo kad je ovako sunčano, ovaj najljepši dio sjedim u uredu a kada dođem doma već se mrači. Neveni su prekrasni, ako ih pustiš mogu do Božića cvjetati ako ne padne snijeg.Smile

potpuno te razumijem, radila sam 24 god. u uredu koji ni prozore nije imao prema van nego prema radioni , stanovala na 3 katu i dok popodne dođem do vrta već je kasno uvijek smo sve radili na ho ruk sistem još se nismo opustili pa ponekad i sad žurimo , mislim da ćemo se potpuno opustiti kad mm ode u mirovinu ali zato ja dopodne uživam i dišem punim plučima smile78
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2013 u 19:30
da vam pokažem što je mms jučer kupio u rasadniku u našem selu za samo 60,00 kn

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2013 u 20:13
ovdje sam mnogo toga propustila prelijepo je  kod tebe , ali bijeli oliander je moj favoritsmile55
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2013 u 08:22
Impresionirao me ovaj ulov u tačkama, moram smisliti kako doći u tvoj rasadnik.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2013 u 14:08
Fany moja draga dobro mi došla Hug
Glikica moja draga tebe očekujem i fizički , što se tiće rasadnika najbolje planiraj subotom do 14 h
mms još nije sredio ulaz ali me tražio da mu odgojim dvije zimske trešnje , one su za sada ovakve

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2013 u 14:16
prijateljica mi ima rođendan pa sam joj posadila mix sukulenata, da i nju navučem Wink

Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2013 u 18:41
Joj,divne li hrizanteme,sukulentića Clap a tek ulov...blago tebi!Thumbs Up
The impossible is often the untried.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 140141142143144 221>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 2,090 sekundi.