enrikova nona - moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 140141142143144 221> |
Korisnik | |
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nona koliko samo cvijeća imaš sve jedan lijepši od drugoga
|
|
Sponzorirani linkovi | |
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma kakva uvreda tu smo da kažemo svoje mišljenje otvoreno, ja baš i nevolim kad netko hvali a u stvari mu se ne sviđa i meni baš to nije onako po ukusu ali mi se neda još i Yuku presađivati , već mi je toga dosta nešto presađujem zbog sina , nešto zbog Boe i Ree, nešto zbog kokoša a muškatlu sam i kupila zbog lista, crvenih cvjetova već imam nekoliko ... hvala ti na posjeti i komentarima |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kod tebe su čudesa
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno si uredila ulaz.
|
|
život je more
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari,5510 ma kakva čudesa, ja samo volim cvijeće i uživam u njemu
|
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana
|
|
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otkomentirat ću samo ulaz u kuću: nema smisla ulaziti u kuću, treba samo sjesti na neku stepenicu i uživati u pogledu !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
Betty Boop
Odrastao grm Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nono Ti mi lepo sve pojasnila,al' mene nema pa nema,pa evo,tek sad stigoh da te obiđem Hvala ti na iscrpnom odgovoru,pomoći će mi da moje fino oblikujem da izrastu i budu lepi ka' tvoji I za ostalo cveće možeš dobiti samo pohvale...daturored me oduševio (cvetaju li ti još?),pa veranda puna prelepog cveća (možda više i nije,možda si ih unela )... Uživala sam u šetnjici i...doći ću opet
|
|
The impossible is often the untried.
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
samo vi meni dođite
evo danas ponovo krasan sunčan dan , sadim , vadim pa ponovo sadim i uživam u još ponekom cvjetiću , najljepši su neveni ova graničica je čudo jedno, cijelu sezonu cvjeta za razliku od svih drugih vrsta, tko ju nema obavezno da ju nabavi, ja sam ovu dobila od malog kaktusa različak isto preporučujem, uvijek ga negdje ima i cvjeta, jednom kad ga posijete bez brige ste kizanteme su završile u aranžmanima samo ovaj grm je ostao i prepun je pčela |
|
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Takvu krizantemu i ja imam i isto je prepuna pčela i ja sam oduševljena njome.
|
|
|
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nona, prekrasno je kada možeš biti u vrtu tokom dana pogotovo kad je ovako sunčano, ovaj najljepši dio sjedim u uredu a kada dođem doma već se mrači. Neveni su prekrasni, ako ih pustiš mogu do Božića cvjetati ako ne padne snijeg. |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš mi je drago da i nju nisam porezala |
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
potpuno te razumijem, radila sam 24 god. u uredu koji ni prozore nije imao prema van nego prema radioni , stanovala na 3 katu i dok popodne dođem do vrta već je kasno uvijek smo sve radili na ho ruk sistem još se nismo opustili pa ponekad i sad žurimo , mislim da ćemo se potpuno opustiti kad mm ode u mirovinu ali zato ja dopodne uživam i dišem punim plučima |
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovdje sam mnogo toga propustila prelijepo je kod tebe , ali bijeli oliander je moj favorit
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Impresionirao me ovaj ulov u tačkama, moram smisliti kako doći u tvoj rasadnik.
|
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Betty Boop
Odrastao grm Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj,divne li hrizanteme,sukulentića a tek ulov...blago tebi!
|
|
The impossible is often the untried.
|
|
Odgovori | Stranica <1 140141142143144 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |