Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj senjski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj senjski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 139140141142143 152>
Korisnik
Poruka
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2013 u 10:17
prekrasni su ti irisi, zanimljiv phlox još neviđen bar meni smile57
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2013 u 10:27
Je li ljepše u senjskom vrtu ili na balkonu? Ne mogu odlučiti.
Lošinj

Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna
Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja...
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2013 u 11:41
smile57
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2013 u 17:48
Originalno poslano od člana enrikova nona enrikova nona napisao:

prekrasni su ti irisi, zanimljiv phlox još neviđen bar meni

EN, phlox sam i ja ovoga proljeća prvi puta vidjela pa će biti na probi dok se ne upoznamo!
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2013 u 17:48
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Je li ljepše u senjskom vrtu ili na balkonu? Ne mogu odlučiti.

Na Lošinju je ipak ljepše, draga Otok!
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2013 u 17:49
Originalno poslano od člana toni toni napisao:

smile57

Pozdrav i tebi, dragi Toni!

zagreb
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2013 u 17:53
Na balkonu je već pomalo skučeno:

iskorištavam svaki djelić slobodnog prostora:

zagreb
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2013 u 18:04
Natalija, još uvijek ima žutih tonova kao što je npr.ovaj žuti pakujac:

žuti oxalis ili obični korov?:

mala slatka Ruby:

i ova slatkica, poklon od Otok:

zagreb
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2013 u 18:13
ovaj pakujac izgleda vrlo zanimljivo ovako još nerascvjetan:

Sedum spurium tricolor voli ovo svježe vrijeme:

orezani vrh mojeg Aeoniuma dobro se ukorijenio, ali od donjeg dijela nema još znaka života:

Poklon drage prijateljice, reznica  Aeschianthusa koja je dala dva pupoljka, nažalost jedan je stradao od vrabaca:

zagreb
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2013 u 21:42
saro, prekrasan ti je balkon,zdrave i lijepe biljke, puno neobičnih vrsta i prekrasnih boja.
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2013 u 22:15
R.Sara iz svakog cvijetića viri tvoja ljubav i brižnost, balkončoć ti izgleda super.smile78
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2013 u 23:02
Nema ljepšeg prizora nego kad cvijeće napravi gužvu (na balkonu) Embarrassed.
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2013 u 23:10
smile64
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2013 u 20:48
saro.okreni se oko sebe.koliko neuređenih,da ne kažem neurednih balkona ima.tvoj sa svojom gužvom može biti ponos svih naših gradova.
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2013 u 21:09
Gledam ovu prvu "gužvastu" sliku tvog balkona i sve  me podsjeća na mbm-ov šator!
A budeš ti opala skupa sa cvićem i balkonom?smile96smile96
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1482
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 00:17
Kad sam gledala slike točno sam pomislila što je Anđelkad napisalaLOL.Predivno jeClap
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2013 u 19:25
Originalno poslano od člana ajama ajama napisao:

saro.okreni se oko sebe.koliko neuređenih,da ne kažem neurednih balkona ima.tvoj sa svojom gužvom može biti ponos svih naših gradova.

da,  draga ajama, nažalost, dobro si primijetila...još uvijek ima puno v iše neurednih i neuređenih balkona...a tako je malo potrebnoSmile.

zagreb
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2013 u 19:26
Originalno poslano od člana anđelkad anđelkad napisao:

Gledam ovu prvu "gužvastu" sliku tvog balkona i sve  me podsjeća na mbm-ov šator!
A budeš ti opala skupa sa cvićem i balkonom?smile96smile96

ej koka...vjerujem da nebum opala, a ispod nas je samo jedan balkon i to neuredan pa ak i opadnemo nebu previše šteteWinkLOL...

zagreb
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2013 u 19:28
Originalno poslano od člana Glikica Glikica napisao:

Nema ljepšeg prizora nego kad cvijeće napravi gužvu (na balkonu) Embarrassed.

slažem se Glikica, pa makar bilo mjesta samo za prolazWink

zagreb
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2013 u 19:29
Slavujvk, Smail, Toni, Jaca 123 zahvaljujem na lijepim komentarimaSmile!

zagreb
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 139140141142143 152>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,469 sekundi.