Moj senjski vrt |
Odgovori | Stranica <1 139140141142143 152> |
Korisnik | |
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasni su ti irisi, zanimljiv phlox još neviđen bar meni
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Sponzorirani linkovi | |
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Je li ljepše u senjskom vrtu ili na balkonu? Ne mogu odlučiti.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
toni
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
EN, phlox sam i ja ovoga proljeća prvi puta vidjela pa će biti na probi dok se ne upoznamo! |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Na Lošinju je ipak ljepše, draga Otok! |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav i tebi, dragi Toni! |
|
zagreb |
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zagreb |
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zagreb |
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovaj pakujac izgleda vrlo zanimljivo ovako još nerascvjetan:
Sedum spurium tricolor voli ovo svježe vrijeme: orezani vrh mojeg Aeoniuma dobro se ukorijenio, ali od donjeg dijela nema još znaka života: Poklon drage prijateljice, reznica Aeschianthusa koja je dala dva pupoljka, nažalost jedan je stradao od vrabaca: |
|
zagreb |
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
saro, prekrasan ti je balkon,zdrave i lijepe biljke, puno neobičnih vrsta i prekrasnih boja.
|
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
R.Sara iz svakog cvijetića viri tvoja ljubav i brižnost, balkončoć ti izgleda super.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nema ljepšeg prizora nego kad cvijeće napravi gužvu (na balkonu) .
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
toni
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
saro.okreni se oko sebe.koliko neuređenih,da ne kažem neurednih balkona ima.tvoj sa svojom gužvom može biti ponos svih naših gradova.
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
anđelkad
Trajnica Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gledam ovu prvu "gužvastu" sliku tvog balkona i sve me podsjeća na mbm-ov šator!
A budeš ti opala skupa sa cvićem i balkonom? |
|
Jaca123
Odrastao grm Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad sam gledala slike točno sam pomislila što je Anđelkad napisala.Predivno je
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da, draga ajama, nažalost, dobro si primijetila...još uvijek ima puno v iše neurednih i neuređenih balkona...a tako je malo potrebno. |
|
zagreb |
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ej koka...vjerujem da nebum opala, a ispod nas je samo jedan balkon i to neuredan pa ak i opadnemo nebu previše štete... |
|
zagreb |
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
slažem se Glikica, pa makar bilo mjesta samo za prolaz |
|
zagreb |
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slavujvk, Smail, Toni, Jaca 123 zahvaljujem na lijepim komentarima!
|
|
zagreb |
|
Odgovori | Stranica <1 139140141142143 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |