Mali bilogorski vrt |
Odgovori | Stranica <1 139140141142143 165> |
Korisnik | |
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvoji hibiskusi obaraju s nogu, ne mogu reći koji su ljepši , tropski ili močvarni. Zatim leptirići, pa tibuhinia, vigna itd ... itd. Sve je prelijepo, ..ne znam zašto sam uopće išta izdvajala.
Ponavljam Bakine riječi: "Kapa dolje" i dodajem " do poda" |
|
Sponzorirani linkovi | |
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja bi ponovila sve što je tikvić napisala. Ali bijeli i crveni močvarko su mi nešto što ti zaista moram posebno pohvaliti. Tvoj vrt je lijek za dušu nas za kompom. Mogu misliti kako je tebi!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
Monny
Odrastao grm Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bromelija lista ja ponovno stranice tvoga vrta i pitam se zasto naziv "Mali bilogorski vrt" nezamilsivo mi je toliko cvijeca na malom prostoru... kako god ti se genijalka za SVE a hibice posebno ;))
|
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma bez riječi sam kad vidim tvoj vrt a hibiskusi... svi predivni...
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uvijek ponovo uživam gledajući ove prekrasne biljke. Vigna, močvarci....zapravo ne bih ništa stavljala na prvo i drugo mjesto.....svi su na mjestu broj 1 .....prekrasni.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje zahvaljujem na lijepim riječima i šaljem vam jednu vruću vjerujte mi moj vrt je mali ali ipak stane dovoljno cvijeća što ne u zemlju to pikam u teglice....vrućine su nesnosne i već lagano dišemo na škrge kako cvijeće tako i ja ali je zato uvečer gušt sjesti na klupicu ili još bolje leći i uživati u miru i mirisu procvijetalih burgmansija, hosti, vignee....
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koji je to lijepi cvijet " na etaže" ?Baš je zanimljiv.
|
|
|
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odavno su te proglasili za kraljicu hibiskusa, a uvijek se iznova uvjeravam koliko je to točno!
A ovo je jednostavno čudesno!
Koliko je trebalo da postane stabalce?
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije me bilo 2-3 dana kod kuće i čim sam došla morala sam te posjetiti.
Moj smrdljivko je zakazao ovu godinu zato je tvoj prelijep
Twedia je nešto posebno
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
misty lantana nema još tri godine a dobila sam je odmah kako sam došla na forum jer ranije nisam ni znala da postoje lantane...to je čar druženja i razmijene biljaka među nama cvijetoljubcima
evo još nekoliko slikica biljaka koje jedva odoljevaju ovim vručinama, nažalost cvijet traje samo jedan dan orhideji ne smeta sunce jer je na terasi, svakim danom sve ljepša ova ljepotica bi trebala biti dupla jako sam nestrpljiva da procvijeta papiga je neumorna slak se je pomiješao sa armandijem..alisa hvala |
|
alad
Mladi grm Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve je predivno .izdvajam papige i prelijepu boju orhideje
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Došla sam ujutro da se prošetam po tvom vrtu,kasnije će biti prevruće,hibići svakim danom sve ljepši,a orhideja posebna
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i mene k tebi po lijepe cvjetne motive!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jooj
samo to ću reći |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koji je to cvijet "na etaže" crveni, slika stavljena 21. u 8,28?
|
|
|
|
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Milice izvini što nisam odmah odgovorila ali sam bila u gužvi ovih dana...cvijet na etaže je leonotis leonurus...kupljen je prošle godine u Ludbregu trajnica je ali ga još nisam probala zapelcati budem ovih dana...evo ga još jednom sve je rascvijetaniji.....
clerodendrum thomsoniae tibouchina vigna caracala stigli novi hibići..draga moja od srca hvala korišten je i alat za novo zakorijenjivanje i to sad izgleda ovako nadam se da će nas ove biljke veseliti dogodine |
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bromelija, uživala sam gledajući tvoje cvijetiće. Ništa novo neću reći što nije već rečeno. Zaista su svi divni. Oduševljava me vigna sa tim lijepim uvojcima. Moja će, nadam se, cvjetati na proljeće, a i ovaj, na katove, lavlji rep, tako sam našla da se još zove. Zaista zanimljiv cvijet.Ovaj mali pribor za presadnju sam isto kupila, čini mi se dosta praktično.Za taj lavlji rep sam pročitala da se može razmnožavati sjemenom, reznicama ili u proljeće dijeljenjem.Možda bude sjemena.Želim ti uspjeh u razmnožavanju biljčica, vidim da si ih podosta stavila na zakorijenjivanje.
|
|
|
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bromi
jako mi se sviđa ovo zakorjenjivanje i sve ovo šta radiš predivno ne sumnjam ja uopće da će nas veseliti, bit će prekrasne...kad je prava ruka u pitanju...bravo bromi |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
Odgovori | Stranica <1 139140141142143 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |