Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori | Stranica <1 139140141142143 370> |
Korisnik | |
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana, lantana šta nam to radiš?
Samo da si mi vidjela facu dok sam gledala zadnje slike, vjerojatno bi umirala od smijeha...
Kod tebe sve cvjeta kao da je sezona, a kod mene još uvijek vrt sasvim bijeli....
Ah, kad će više to proljeće...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma šta da komentarišem ovo nema se šta reći ja spavam zimski san još i stvarno to sad mene tako strano ja volim snijeg-bem ti kad će otići više
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ej Lantana ja zaboravi pitati preko kojeg si komp. stavljala slike sad kad nemaš laptop-ovaj tvoj samo što ne priča Njemački
|
|
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari, mi stalno gostima govorimo kako je kod nas lijepo i proljeće i zima i jesen, ali oni svi hoće samo ljeti.
Horti draga žao mi je što ti je poruka otišla u vjetar, evo pobrisala sam. Korijenko, vidiš naputovao se Šime i vratija doma. Ne brini za gazanije i žutu kod mene toga uvijek ima. Minimode, pa kod mene i nije bilo neke zime osim što je puhalo naizmjenično jugo i bura, ali stigne još u veljači, meni je to najgori mjesec u godini. Gio, ovih dana sunce stvarno grije, ja imam velika vrat prema terasi s južne strane i po danu nem ne treba grijanje. Ivna mislim da to ipak nije bila aptenia, koliko ja znam nema sa šatiranim listićima. Stefkaja grij se samo na suncu, barem virtualno, da čim prije ozdraviš. Proljeće, znam da vam je iznenađenje, jer sad kad sam bila gore vidila sam kolika je to razlika u svemu, ma brzo će proljeće i kod vas. Niho pa znaš da ja u firmi imam još 10 laptopa na korištenje |
|
život je more
|
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana draga, ti kao da si stvarno na drugom kontinentu....... prvo su me oduševile one prve slike, pogled, more, nebo, nešto prekrasno...... a onda tvoje cvijeće koje neumorno cvate. I ja bih takvu dobrodošlicu, a ne sivilo i snijeg .
|
|
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I mene oduševile slikice tvog cvijeća.
Stvarno neopisivo lijepo |
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odmah mi je toplije(ili zato kaj sjedim do radijatora??!)kad vidim ove rascvale i tople slikice.Tebi i Lantanu(baš mi fora ovo "imenovanje"-Lantan)
|
|
bigmamma
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo sam se došla malo posunčat k tebi...
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kat.re, Štefica, Shasha i Bigmamma samo se vi grijte dok je još ovo malo sunca. Danas je i kod nas zubato i nije previše toplo.
Shasha dobro govoriš baš je fora ono Lantan, ali MM je sam sebe tako prozvao. Jučer sam sređivala biljke, sjemenje i poklone s ovih kavica na koje sam bila. Pa da idem redom prvo sam bila kod Nihe u Bihaću. ovo su njeni pokloni meni... Jedna vrlo interesantna vaza... Ruže u Nihinoj vazi Kaktusi Svi zajedno za sad u mom dnevnom boravku da me malo podsjećaju na Nihu I još sam dobila veliki grčki oleandar i zimsku trešnju... Niho |
|
život je more
|
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivni pokloni Lantana, i vaza i kaktusi su prekrasni.. za tebe i Niho i prekrasno prijateljstvo..
|
|
bigmamma
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divni pokloni, Lantana! Kaktusići su lijepi, a tek vaza...
|
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni darovi Lantana ali ti si svima nama dala puno više (tu ne mislim naravno na ono što je bilo i ispod i iznad stola ),okupila si i trgnula nas kontinentalce i zahvaljujući tebi ja sam upoznala pet (tu ubrajam i g. Lantana ) divnih osoba .Za to ti hvala .
|
|
nichll =)
Mladi grm Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kaktusi su
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došla kući Lantana. Kod tebe cvjetno šarenilo, a kod nas kontinentalno sivilo, jedva čekam proljeće.
Vidim lijepo si se ponovila, ma gdje ti pored ostalog što već imaš to sve stane!? |
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako neće da kaže da je vaznu dobila od mm-a ne od mene -pravi se nevina --.i joj ženo pa ja tebi nisam dala toliko kaktusa ----ko zna šta ste ti i mm radili dok sam ja bila sa tvojim -------Lantana---Lantana
|
|
|
|
lika1
Mladi grm Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepi pokloni,dobro ste se vas dvije" napoklanjale",ne zna se tko je bolje prošao,ali Niho se ipak dočepala laptopa!!!
|
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stefkaja vidiš što nam je donio ovaj forum, da mi je netko prije malo više od godinu dana rekao da ću ići kod nekoga koga sam upoznala na forumu rekla bi da je lud, a sada sam upoznala toliko divnih ljudi.
Bigmamma, ma vražja ti je Niho, ali duša od čovjeka. Ivna hvala i tebi drago mi je da ti se svidjelo na kavici, bit će opet, ali tek slijedeće zime Nichll, Niho je samo trpala, ja kažem ma nemoj više kud ću s tim... Lana draga ma znaš ti iz iskustva da uvijek ima mjesta, ovi sada imaju počasno mjesto. Lika eto vidiš i ko je sada bolje prošao... Niho ma znam ja da nebi ništa bilo bez Sadika, jer si ti vražja ko i gospon Lantan , najljepši kaktus koji sad imam je ovaj, ima puno mladih i sreća da si ga meni dala jer bi ga ti inače cijelog rastranžirala, a kod mene će rasti i imati puno mladih Nihica |
|
život je more
|
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobri pokloni...... svaka čast, a sad je li poklonila Niho ili njen S. manje važno, bitno da su kaktusi tvoji Lantana .
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uvijek imaš lijepe pitare i vaze, i ova od Nihe je baš posebna.
A i ona kašetica u koju si smjestila Nihine kaktuse je baš fora. Samo pazi da gospodin Lantan (baš je fora ime) ne sjedne na njih |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pokloni su divni
|
|
Odgovori | Stranica <1 139140141142143 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |