Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj senjski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj senjski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 138139140141142 152>
Korisnik
Poruka
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2013 u 19:10
hvala antonija...puno sam čitala, istraživala, čupala i sadila i još uvijek je tako...znaš i sama kakav je to osjećaj... i sama kažeš da čim dojdeš s posla letiš u vrt...
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2013 u 19:27
Originalno poslano od člana dado_84 dado_84 napisao:

Lijepo lijepo. korado me pretekao sa ispravcima :)
Ona bijela biljka bez imena ti je neka Silene.

hvala Dado...ako je Silene, onda može biti samo iz tvoje vrtlarije! Evo izbliza listovi ako je možeš prepoznati:

...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2013 u 19:28
miska, štefica, FannySmile!

zagreb
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2013 u 19:29
Originalno poslano od člana belica belica napisao:

E sad sam konačno ulovila vremena da se pošteno isprešetam tvojim Senjskim vrtom... odlino izgleda, sve se fino drži, raste, na godinu će to biti već pravo carstvo draga.....  još ću ja i tu s tobom kavicu piti kad me put nanese LOL.

kavicu ćemo popiti svakako, aprije toga možemo malo i poljeviti, heheSmileWinkLOL...

zagreb
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2013 u 19:42
ovo je moj najdraži iris u vrtu:

ovu sam fotku već stavila ali nisam napisala da je to autohtoni  iris srednje veličine kojeg je komadić moj muž prije nekoliko godina posudio s jedne strme morske stijene...senjska je okolica rascjetana tisućama primjeraka tog cvijeta:

a ovo je Iris pumila, već pomalo ocvao  kupljen u najmanjoj teglici na sesvetskom sajmu prije tri godine:

Zlatoglavica:

zagreb
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2013 u 19:48
saro bijeli iris je super.moj takav je nestao .ostao mi samo plavi.
zlatoglavicu ovo proljeće prvi put vidim.baš je dobrasmile78
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2013 u 20:10
Draga R.Sara navratila malo da se odmorim kod tebe, nakon naporon dana, irisi i perunike su ti lijepe bez obzira od kud dolaze, važno da nas razveseljavaju svojim cvijetovima.smile79
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2013 u 08:48
Draga Sara, zaista je osvježen tvoj senjski vrt! Baš je svaka biljkica lijepa i posebna.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
dado_84 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1031
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dado_84 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2013 u 10:16
Originalno poslano od člana Retriver Sara Retriver Sara napisao:

Originalno poslano od člana dado_84 dado_84 napisao:

Lijepo lijepo. korado me pretekao sa ispravcima :)
Ona bijela biljka bez imena ti je neka Silene.

hvala Dado...ako je Silene, onda može biti samo iz tvoje vrtlarije! Evo izbliza listovi ako je možeš prepoznati:

Ne uzgajam tu vrstu, inace raste divlja pa se mozda rasijala :)
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2406
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2013 u 11:45
Draga RS, napokon da pregledam zaostatke, a ostala sam smile227.
Tvoji cvjetići u senjskom vrtu baš su se lijepo udomaćili i razbujali. Svaka ti čast.
Balkonsko i kućno, ma nemam riječi, koliko zdravih i bujnih cvjetića imaš. Clap
Puno pozdrava do iduće šetnje. smile57
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1105
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2013 u 11:15
Krasno je u tvom Senjskom vrtu,prekrasan iris imaš a i puno posla.
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2013 u 22:18
Originalno poslano od člana Retriver Sara Retriver Sara napisao:

Originalno poslano od člana muhlenbergia muhlenbergia napisao:

Varjegirana majčina dušica - Glechoma hederacea Variegata
Sitni bijeli cvijet - Arenaria montana ili neka druga sorta Arenarie
Vrlo niska i puzajuće Aubrieta - Mazus reptans

hvala KoradoSmile!

Samo bi dodala - glechoma je dobričica, jako efikasan pokrivač tla
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2013 u 19:10
Na balkonu imam neobičnu pelargoniju...iz korijena izlaze dvije grane i na svakoj je drugačiji cvijet:

zagreb
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2013 u 19:13
Volim pakujce pa ih uzgajam u teglama:

zagreb
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2013 u 19:17
Imam mnogo omiljenih biljaka, a jedna od njih je i  Salvia farinacea:

i još jedna plava ljepotica, Scaevola:

kad smo već kod plavuša i Campanula isophyla  ponovno cvate:

zagreb
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2013 u 19:29
Koje super biljčice imaš.Pa gdje sam ja gledala?Fotke su ti predivne,a volim i plave cvjetove tako da mi je pogled na njih pun pogodak.Da ne znam da to imaš na balkonu,ne bi nikad rekla da nisu posađene vani.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2013 u 19:31
novitet s Flore, varjegirani Phlox:

i jedan novi Sedum:

i nešto nepoznato, "trajnica":

zagreb
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2013 u 23:51
Jako su ti lijepi noviteti, naročito šareni flox. Zanima me kakav bu mu cvijet.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2013 u 09:41
ma ko ne voli pakujce?! tvoji su krasni, a i sedum spathulifolium cape blanco
điran je super, sigurna sam da će još mjenjati nijanse

po zadnjem javljanju, čini mi se da si se malo preorjentirala sa crvenih/žutih/narančastih tonova Wink

da nije ovo sa zadnje slike arabis? Arabis procurrens 'Variegata'
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2013 u 09:42
Ana, on je već ocvao, cvijet je bio jako slatki plaviSmile!

zagreb
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 138139140141142 152>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.