Moj senjski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 138139140141142 152> |
Korisnik | ||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hvala antonija...puno sam čitala, istraživala, čupala i sadila i još uvijek je tako...znaš i sama kakav je to osjećaj... i sama kažeš da čim dojdeš s posla letiš u vrt...
|
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
![]() |
||
|
miska, štefica, Fanny
![]() |
||
zagreb |
||
![]() |
||
|
kavicu ćemo popiti svakako, aprije toga možemo malo i poljeviti, hehe ![]() ![]() ![]() |
||
zagreb |
||
![]() |
||
|
ovo je moj najdraži iris u vrtu:
![]() ![]() ovu sam fotku već stavila ali nisam napisala da je to autohtoni iris srednje veličine kojeg je komadić moj muž prije nekoliko godina posudio s jedne strme morske stijene...senjska je okolica rascjetana tisućama primjeraka tog cvijeta: ![]() a ovo je Iris pumila, već pomalo ocvao kupljen u najmanjoj teglici na sesvetskom sajmu prije tri godine: ![]() Zlatoglavica: ![]() |
||
zagreb |
||
![]() |
||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
saro bijeli iris je super.moj takav je nestao .ostao mi samo plavi.
zlatoglavicu ovo proljeće prvi put vidim.baš je dobra
![]() |
||
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
||
![]() |
||
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
|
Draga R.Sara navratila malo da se odmorim kod tebe, nakon naporon dana, irisi i perunike su ti lijepe bez obzira od kud dolaze, važno da nas razveseljavaju svojim cvijetovima.
![]() |
||
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Draga Sara, zaista je osvježen tvoj senjski vrt! Baš je svaka biljkica lijepa i posebna.
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
dado_84 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
|
Ne uzgajam tu vrstu, inace raste divlja pa se mozda rasijala :) |
||
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
||
![]() |
||
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
|
Draga RS, napokon da pregledam zaostatke, a ostala sam
![]() Tvoji cvjetići u senjskom vrtu baš su se lijepo udomaćili i razbujali. Svaka ti čast. Balkonsko i kućno, ma nemam riječi, koliko zdravih i bujnih cvjetića imaš. ![]() Puno pozdrava do iduće šetnje. ![]() |
||
![]() |
||
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
|
Krasno je u tvom Senjskom vrtu,prekrasan iris imaš a i puno posla.
|
||
![]() |
||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
Samo bi dodala - glechoma je dobričica, jako efikasan pokrivač tla
|
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
![]() |
||
|
zagreb |
||
![]() |
||
|
zagreb |
||
![]() |
||
|
zagreb |
||
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
Koje super biljčice imaš.Pa gdje sam ja gledala?Fotke su ti predivne,a volim i plave cvjetove tako da mi je pogled na njih pun pogodak.Da ne znam da to imaš na balkonu,ne bi nikad rekla da nisu posađene vani.
![]() |
||
![]() |
||
|
zagreb |
||
![]() |
||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
Jako su ti lijepi noviteti, naročito šareni flox. Zanima me kakav bu mu cvijet.
|
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
![]() |
||
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
|
ma ko ne voli pakujce?! tvoji su krasni, a i sedum spathulifolium cape blanco
điran je super, sigurna sam da će još mjenjati nijanse po zadnjem javljanju, čini mi se da si se malo preorjentirala sa crvenih/žutih/narančastih tonova ![]() da nije ovo sa zadnje slike arabis? Arabis procurrens 'Variegata' |
||
![]() |
||
|
Ana, on je već ocvao, cvijet je bio jako slatki plavi
![]() |
||
zagreb |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 138139140141142 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |