OTOK- moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 138139140141142 374> |
Korisnik | |
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
wow već cvijeta bugenvilija.....kad vidim ove rasvijetane proljetnice znam da je proljeće blizu.....nadam se da neće i po njima pasti snijeg
|
|
Sponzorirani linkovi | |
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
iz moje zavejane snijegom okoline prosto ne mogu da vjerujem da te boje sada postoje,stalno se vračam na te predivne slike koje griju moju dušu,prekrasno
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gledam kroz prozore kako pada snjeg i uživam u tvom proljeću
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
eeeeh...evo kratko sam uzivala,a sad odoh napolje
...Nero ceka da ga pustim,on jedini uziva po ovakvom vremenu. |
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uživancija je prošetati tvojim rascvjetanim vrtom, dok kod nas pada snijeg
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je baš ono što mi je trebalo danas!
Vjetar, snijeg, hladnoća, a kod tebe prava proljetna idila.
Joooooooj koje cvijeće!! ovi zumbuli mirišu čak i preko ekrana.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve moguće kombinacije proljetnica nađem u tvom vrtu, miris zumbula dolazi preko mora, neka traje baš uživam u njemu. Samo neka prođe ovaj tjedan, evo nas u kratkim rukavima.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok, zamirisalo mi tvoje proljeće u mojoj bijeloj, bijeloj, bijelooooj zimi danas!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tako mi je drago što je lora dobila dio tvojih biljkica,nadam se da če se dobro osječati i napredovati kao i u tvom vrtu,pa da i dalje mogu trčkarat iz vrta u vrt i uživati u svoj toj ljepoti dok kod nas nestigne prolječe
|
|
Jurica
Već proklijao Pridružen: 16 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 234 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Osim što me oduševljevaš sa sukulentima,sad ćeš me zaraziti i sa proljetnim lukovicama!Kod mene tu i tamo neka,a baš je lijepo kad ih ima puno zajedno.Istina bog da proljeće kasnije dolazi k meni,tak da je kod tebe zaista lijepo doći u posjetu(...još malo pa bude neš i kod mene,mislim si...)Ostale su mi jako slike frezija u glavi iz tvog vrta!Volim tvoj vrt!
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i mog amarilisa
i sad se već potpuno rascvjetao Baš me zanima što će biti s prošlogodišnjim amarilisima koje sam posadila u vrt. |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
P r e d i v a n je!
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
počela je invazija amarilisa (osim mojih kojima ne pada na pamet da bi cvali) i ovaj tvoj je stvarno prekokrasan
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Amarilis je predivan, zaista, ali ona tvoja "ljepša od moje" vidim "pleše" i
"pjeva" indijanski ples.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sviđa mi se proljetni ugođaj i tvom vrtu
ipak je Lošinj poznat pu ugodnoj klimi |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ostići - malo ih je bura sredila, ali ipak cvjetaju
margarite tratinčice među kurikama a zimski cvjetići kažu - ni mi se još nedamo a i ovaj se je stvarno iskazao - cijelu zimu ima ove vesele bobice i još je uvijek lijep |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok neznam je li ljepše kod tebe unutra ili van , danas sunce, čitam ti uživaš na GO, pa neka je barem sunce.
|
|
život je more
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
fala, fala na nadi kako će proljeće ipak stići, krenulo s juga pa dok ga "iskoriste" Primorke doći će i do bijelog Zagreba...prekrasan proljetni aranžman a ja se prekonekoliko puta vraćala mimozi. Volim žuto, oh, što volim žuto!
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divano ti je cvijeće Otok !!!! Predivano!!!
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
malo sunca mi je prijalo,za cvjece sve pohvale
|
|
Odgovori | Stranica <1 138139140141142 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |