Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - OTOK- moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

OTOK- moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 138139140141142 374>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Status: Offline
Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2010 u 10:29
wow već cvijeta bugenvilija.....kad vidim ove rasvijetane proljetnice znam da je proljeće blizu.....nadam se da neće i po njima pasti snijegsmile169
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2010 u 12:56
 iz moje zavejane snijegom  okoline prosto ne mogu da vjerujem da te  boje sada postoje,stalno se vračam na te predivne slike koje griju moju dušu,prekrasnosmile65
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2010 u 14:39
Gledam kroz prozore kako pada snjeg i uživam u tvom proljeću smile71
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2010 u 16:05
eeeeh...evo kratko sam uzivala,a sad odoh napolje
...Nero ceka da ga pustim,on jedini uziva po ovakvom vremenu.
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2010 u 16:10
uživancija je prošetati tvojim rascvjetanim vrtom,Clap dok kod nas pada snijeg

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2010 u 16:10
Ovo je baš ono što mi je trebalo danas!
Vjetar, snijeg, hladnoća, a kod tebe prava proljetna idila.
Joooooooj koje cvijeće!!Clap ovi zumbuli mirišu čak i preko ekrana.Clap
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2010 u 17:16
Sve moguće kombinacije proljetnica nađem u tvom vrtu, miris zumbula dolazi preko mora, neka traje baš uživam u njemu. Samo neka prođe ovaj tjedan, evo nas u kratkim rukavima.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2010 u 17:22
Otok, zamirisalo mi tvoje proljeće u mojoj bijeloj, bijeloj, bijelooooj zimi danas!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2010 u 17:57
tako mi je drago što je lora dobila dio tvojih biljkica,nadam se da če se dobro osječati i napredovati kao i u tvom vrtu,pa da i dalje mogu trčkarat iz vrta u vrt i uživati u svoj toj ljepoti  dok kod nas nestigne prolječe
Na vrh
Jurica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 234
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jurica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2010 u 18:32
Osim što me oduševljevaš sa sukulentima,sad ćeš me zaraziti i sa proljetnim lukovicama!Kod mene tu i tamo neka,a baš je lijepo kad ih ima puno zajedno.Istina bog da proljeće kasnije dolazi k meni,tak da je kod tebe zaista lijepo doći u posjetu(...još malo pa bude neš i kod mene,mislim si...)Ostale su mi jako slike frezija u glavi iz tvog vrta!Volim tvoj vrt!
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2010 u 07:53
Evo i mog amarilisa

i sad se već potpuno rascvjetao

Baš me zanima što će biti s prošlogodišnjim amarilisima koje sam posadila u vrt.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2010 u 08:03
P r e d i v a n   je!ClapClapClap
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2010 u 08:25
počela je invazija amarilisa (osim mojih kojima ne pada na pamet da bi cvali) i ovaj tvoj je stvarno prekokrasan Thumbs%20Up
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2010 u 09:55
Amarilis je predivan, zaista, ali ona tvoja "ljepša od moje" vidim  "pleše" i
"pjeva" indijanski ples.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2010 u 13:46
sviđa mi se proljetni ugođaj i tvom vrtu
ipak je Lošinj poznat pu ugodnoj klimi
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2010 u 15:05
Ostići - malo ih je bura sredila, ali ipak cvjetaju

margarite

tratinčice među kurikama

a zimski cvjetići kažu - ni mi se još nedamo

a i ovaj se je stvarno iskazao - cijelu zimu ima ove vesele bobice i još je uvijek lijep

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2010 u 15:17
Otok neznam je li ljepše kod tebe unutra ili van Clap, danas sunce, čitam ti uživaš na GO, pa neka je barem sunce.
život je more
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2010 u 15:36
fala, fala na nadi kako će proljeće ipak stići, krenulo s juga pa dok ga "iskoriste" Primorke doći će i do bijelog Zagreba...prekrasan proljetni aranžman a ja se prekonekoliko puta vraćala mimozi. Volim žuto, oh, što volim žuto!
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2010 u 16:38
Divano ti je cvijeće Otok !!!! Predivano!!!
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2010 u 17:21
malo sunca mi je prijalo,za cvjece sve pohvale
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 138139140141142 374>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.