Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 138139140141142 243> |
Korisnik | |
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Turbo Triša pripremila svoj vrt za proljetni start. Još par dana sunčeka i bit će svega kod tebe!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Kakva si ti sretnica, pa sve ti buja.....
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma svaka čast -samo ti sadi tačno mi drago jer kad dođeš meni nećeš ništa nositi kad sve imaš
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
A jeste pokisle u mom dvorištu i ja zajedno s vama. Ako sutra ne zasja barem djelić sunca, morat ću se obračunat s majčicom prirodom.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
8 praznih vaza..nedopustivo..triša jel imam kaj pametnog u vrtu da ti pošaljem za popuniti bar jednu? |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ha, ha Duda, hvala ti, ali već je sve spremno za sadnju, za koji dan sve će biti krcato i onda ću mikroskopom tražiti komadić slobodnog prostora u dvorištu, jer ću sigurno poželjeti zasaditi još nešto.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Jutro, oblačno, bez kiše, kad bi bar provirilo malo sunca......ali obećali su popodne. No ništa me ne može omesti u obilasku mog malog dvorišta, pa je tako bilo i jutros.
Mendula (badem, bajama) gotovo je već ocvala-pogled s prozora spavaće sobe
![]() Kako latice padaju, stvaraju nježni bijeli pokrivač
![]() U blizini se "šepuri" Hoyina ljepotica-puna je već pupoljaka, odjenut će još malo ovaj dio u plavo-ljubičasto
![]() U kamenjaru sprema se cvasti Hortina euphorbia
![]() Ovaj je sedum odavno najavio cvatnju, ali sada je to izgleda ozbiljno nakanio
![]() Kad smo već kod kamenjara i ovaj crveni ljepotan će cvjetati uskoro
![]() Skimija se također okuražila, ni ona ne želi zaostati u cvatnji
![]() Puno biljaka u mom dvorištu sam dobila od naše Jagode
Kerija će još malo zasjati sa svojim žutim "ružicama"
![]() Još jedna velika Jagodina kerija našla mjesto pored lavande ispred ambulante, puna je pupoljaka
![]() Oko eukaliptusa opet Jagoda, pardom sjeme moje rumenke, ali došle su od Jagode.
![]() Konačno nešto moje ha-ha lupinusi lani došli iz Vozilića
![]() Posebno se veselim ovoj romaniji (šeboj) zaista me podsjeća na vrt moje mame i none
![]() Završena šetnja mokrim dvorištem, sada gledam kroz prozor u očekivanju sunca, a što je najljepše danas ću se naći s Mare nostrum, koja ima za mene biljkice i poklone od Tatjane Bajčić, dakle bit će još slikica.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
ma prekrasno uživam više ćitati nego gledati
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Stabla u cvatu su mi posebna proljetna ljepota i jedva čekam da i kod nas procvjetaju.
Samo kakvi su ono plodovi između cvijetova na tvom bademu? ![]() |
|
![]() |
|
Cimi, to su stare mendule-bademi od lani, visoko su pa ih nitko nije skinuo.
Hvala cure, imam još jednu novost u mom dvorištu, jučer kibicirala danas kupila.
Osteospermum
Jedan još nije posađen - možda ga poklonim MPK za balkon
![]() Dva su već presađena i ostaju u mom dvorištu u vazi
![]() Danas mi je posredstvom naše Mare došao i paket od moje drage Tatjane iz Zagreba, a unutra čudesa - ne znam čime sam to zaslužila, ali pokloni su božanstveni.
![]() Otok obećajem da ću za idući put promijeniti stolnjak.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Prekrasno..ostići, badem u cvatu..predivno je kod tebe
|
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Kad mendule procvitaju, u ranu zoru doći ću
i napunit ruke sve, s biljčicama naše Trišice... la la la la la
![]() (a jesam muzikalna
![]() Ipak si upecala ostiće
![]() A kako ne bi zaslužila poklone kad si ti dobri duh ovog foruma
![]() |
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ne mijenjaj stolnjak
![]() Lijepe prinove |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Triša, draga, stvarno ti ponestaje mjesta na dvorištu, fino si ga popunila. A pokloni od Tatjane, prelijepo!
|
|
![]() |
|
53rijeka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 2310 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dobar sine paket -nije ko neki kad pošalju u kutiji za kaladont cvijeće
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
ostići su uvik in baš su lipi primjerci,a mendula je divna (i moja bu za kojih 100g s obzirom da sam ju posadila od koštice
![]() |
|
![]() |
|
Hvala cure, ma naša Tatjana je prava majstorica, ne smijem više ništa poželjeti jer ona prevrne nebo i zemlju da bi mi to našla, ali ove je sve sama uzgojila, pa su mi tim draži,
Niho - ljepotice, nema paketa u kutiji od kalodonta, sada uživo razmjenjujemo.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
-ej Otok pa ja nisam bogami ni primijetila pa ona je čak i promijenila stoljnjak-i jeste baš u nenome stanu sliikano cvijeće-poznam stolicu .nije sad kod komšije-- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
najvise me obradovao cvet bajame
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 138139140141142 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |