Babotok |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 207> |
Korisnik | |
marijana ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 19 Travanj 2008 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 67 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
od prve do posljednje fotografije ostala sam bez riječi, bilo da je na njima lijepo, ili ono ružno nevrijeme
prekrasno je kad se stanovnici jednog mjesta tako lijepo slažu i podupiru (kod mene je puno više onih koji kopaju jamu jedan drugome pa čak i brat bratu),
nagrade ste stvarno zaslužili, a kako smo na početku nove godine, želim vam i dalje puno uspjeha u cvjetličarenju, kao i druženja s nadom da će se to možda jednom proširiti i na ovu ˝lijepu našu˝
svaka čast i veliko hvala na (kad pogledaš od početka do kraja u komadu) ovom prelijepom dokumentarcu iz Babotoka
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
A da zaboravio sam.Na mojoj stranici mozes vidjeti svakodnevni zivot u selu onakav kakav je
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Jako lijepa tradicija. Božić je upravo to - zajedništvo, druženje, lijepa riječ...
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
Pa nije ni kod nas bas uvjek tako prekrasno ponekad dodje i do nesuglasica kao i u drugim mjestima,ali se nadje uvjek neko rijesenje.
Sadfa sam morao ponovo instalirati komp da jos imam malo problema.
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Posto je zima evo i zimskih radosti.
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
da prvi snijeg i ja sam ga osjetila....na putu za zagreb u 5 sati ujutro 1.1....ali divno je i sve cisto pokriveno bijelim pokrivacem
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
prekrasne slike,jos lijepsi obicaji.kad bi me pitali koje mjesto u hrvatskoj bi najvise voljela posjetiti,odgovor bi bio babotok..tu zelju si mi usadio upravo ti,toni, sa ovim prekrasnim fotografijama..
![]() |
|
![]() |
|
zvonkica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 968 |
Super je,tu kod Vas. Prije par godina i sama sam bila u Bjelovaru, poslom.
Čak sam radila dva tjedna u Vrbovečkoj dubravi. Vidjela sam te vrtove i susretala ljude koji tamo žive. Topliji su od nas Primoraca (neka mi ne zamjere Primorci!) , tu se više druži, mezi se i slavi život. Lijepo je što njegujete svoje običaje.Kada gledam neku emisiju na TV i one silne rukotvorine, zlatovezi ![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Docek Nove Godine
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Drago mi je da si posjetila moju galeriju.Mjesto ko i sva druga,ima i problema nekad vecih nekad manjih,ali sve je rijesivo.Samo od cvijeca se nemoze zivjeti.Vec sam puno puta spomenuo onako kako ti volis svoje mjesto ,tvoj prvi susjed,okolna mjeta tako ga zavole i drugi.Najprije treba poceti od samog sebe.
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Prvi snijeg ove zime
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
zvonkica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 968 |
Eto i mene kod tebe u tvojoj galeriji: a što reći , uživaš pa skoro do kraja gdje te čeka realnost i brige naše svagdanje!
Ipak su slike na početku puno lijepše od ovih na kraju. Lijepo je tamo kod Vas, ko neki davno zaboravljeni kraj , gdje nema problema. Samo cvijeta cvijeće i baš te briga ali si nam na kraju pokazao da nije baš sve tako ružičasto! ![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
I ovdje mozete pogledati cestitke
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Ves se susi i u zimi samo koliko dana dube trebalo da bude suh
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 207> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |