Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Babotok
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Babotok

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 207>
Korisnik
Poruka
marijana View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Status: Offline
Bodovi: 67
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marijana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2009 u 21:09
od prve do posljednje fotografije ostala sam bez riječi, bilo da je na njima lijepo, ili ono ružno nevrijeme

prekrasno je kad se stanovnici jednog mjesta tako lijepo slažu i podupiru (kod mene je puno više onih koji kopaju jamu jedan drugome pa čak i brat bratu),

nagrade ste stvarno zaslužili, a kako smo na početku nove godine, želim vam i dalje puno uspjeha u cvjetličarenju, kao i druženja s nadom da će se to možda jednom proširiti i na ovu ˝lijepu našu˝

svaka čast i veliko hvala na (kad pogledaš od početka do kraja u komadu) ovom prelijepom dokumentarcu iz Babotoka Cool 
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2009 u 11:17
A da zaboravio sam.Na mojoj stranici mozes vidjeti svakodnevni zivot u selu onakav kakav je
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2008 u 20:28
Jako lijepa tradicija. Božić je upravo to - zajedništvo, druženje, lijepa riječ...
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2009 u 21:45
Originalno poslano od člana kaća43 kaća43 napisao:

prekrasne slike,jos lijepsi obicaji.kad bi me pitali koje mjesto u hrvatskoj bi najvise voljela posjetiti,odgovor bi bio babotok..tu zelju si mi usadio upravo ti,toni, sa ovim prekrasnim fotografijama..smile141 za prekrasno mjesto i divne ljude koji zive u njemu.
Pa nije ni kod nas bas uvjek  tako prekrasno ponekad dodje i do nesuglasica kao i u drugim mjestima,ali se nadje uvjek neko rijesenje.
Sadfa sam morao ponovo instalirati komp da jos imam malo problema.
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2009 u 11:34
Posto je zima evo i zimskih radosti.
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Prosinac 2008 u 16:48
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Toni super je ovaj Djeda Mraz koji se penje,to sam prvi put vidjela u Austiji prije par godina i baš je super ideja.
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2009 u 15:26
da prvi snijeg i ja sam ga osjetila....na putu za zagreb u 5 sati ujutro 1.1....ali divno je i sve cisto pokriveno bijelim pokrivacem
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2009 u 11:40
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2009 u 21:31
prekrasne slike,jos lijepsi obicaji.kad bi me pitali koje mjesto u hrvatskoj bi najvise voljela posjetiti,odgovor bi bio babotok..tu zelju si mi usadio upravo ti,toni, sa ovim prekrasnim fotografijama..smile141 za prekrasno mjesto i divne ljude koji zive u njemu.
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2009 u 11:26
Super je,tu kod Vas. Prije par godina i sama sam bila u Bjelovaru, poslom.
Čak sam radila  dva tjedna u Vrbovečkoj dubravi. Vidjela sam te vrtove i susretala ljude koji tamo žive. Topliji su od nas Primoraca (neka mi ne zamjere Primorci!) , tu se više druži, mezi se i slavi život. Lijepo je što njegujete svoje običaje.Kada gledam neku emisiju na TV i one silne rukotvorine, zlatoveziClap ... krasno.
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2009 u 16:01
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2009 u 11:15
Originalno poslano od člana zvonkica zvonkica napisao:

Eto i mene kod tebe u tvojoj galeriji: a što reći , uživaš pa skoro do kraja gdje te čeka realnost i brige naše svagdanje!
Ipak su slike na početku puno lijepše od ovih na kraju. Lijepo je tamo kod Vas, ko neki davno zaboravljeni kraj , gdje nema problema. Samo cvijeta cvijeće i baš te briga ali si nam na kraju pokazao da nije baš sve tako ružičasto! smile45
Drago mi je da si posjetila moju galeriju.Mjesto ko i sva druga,ima i problema nekad vecih nekad manjih,ali sve je rijesivo.Samo od cvijeca se nemoze zivjeti.Vec sam puno puta spomenuo onako kako ti volis svoje mjesto ,tvoj prvi susjed,okolna mjeta tako ga zavole i drugi.Najprije treba poceti od samog sebe.
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2009 u 16:00
Prvi snijeg ove zime
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2009 u 09:58
Eto i mene kod tebe u tvojoj galeriji: a što reći , uživaš pa skoro do kraja gdje te čeka realnost i brige naše svagdanje!
Ipak su slike na početku puno lijepše od ovih na kraju. Lijepo je tamo kod Vas, ko neki davno zaboravljeni kraj , gdje nema problema. Samo cvijeta cvijeće i baš te briga ali si nam na kraju pokazao da nije baš sve tako ružičasto! smile45
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2008 u 16:08
I ovdje mozete pogledati cestitke
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2009 u 20:25
Originalno poslano od člana toni toni napisao:

toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2009 u 11:49
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Prosinac 2008 u 16:31

toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2009 u 22:50
Ves se susi i u zimi samo koliko dana dube trebalo da bude suh
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2009 u 11:36
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 207>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,262 sekundi.