Shashin dnevnik radova |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 39> |
Korisnik | |
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Shasha ljudi su ti počeli prijetiti, to nebude dobro.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Znaš šta shasha?
Najprije se divim tvojem dvorišču, onda se opet divim istome, pa ti nađem vikendicu pa se divim njoj, pa nađem slike tvojih ruža, pa naletim na slike koje je proljeće napravila u tvom dvorišču...
Onda nađem slike novih vaza i tek tada shvatim:Sinulo mi je !
![]() Dok ja lutam po forumu ti radiš, sve prevrnula.
Ako budem tu sjedila i
![]() Dosta je bilo
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Pa ja imam podosta cvijeća i raznih začinskih biljkica kojima treba nova"odora"
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Pa ti si Shasha toga piturala za pola VŽ ... a imam i ja jedan pitar...
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Super da se kužimo...sve u svemu izvoliš od sada redovito stavljati slike!!!
|
|
![]() |
|
Hvala vam
![]() Franjice mi tamanimo mileram a i sakupljam,kod mame ,kod susjede.Skužila sam da su mi super ko tegle jer ih i objesiti mogu.
Proljeće,znaš da ja volim kritike,samo daj.Šta se spužve tiče,radim i njome.Viš onu ispucanu teglu sa srcem,to je sa spužvom naneseno no ispucalo je.Baš mi je slatko tako bilo pa sam samo prelakirala.
Ove limene,lijevo,sa špagom su gotove no one do njih nisu tu još gotove bile.Uglavnom radim i spužvom no negdje mi zgodno izgleda kad ostanu tragovi kista.
Na onu sliku sam sve spužvom nanosila.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Draga moja tko čeka taj i dočeka...samo što sam ja čekala i kada sam imala obveze ti si stavljala slike i svi su već uspjeli iskomentirati...ali sada ću i ja dati svoj skromni sud....
Kao prvo radovi su tvoji i čak bih i rekla meni prepoznatljivi...osobno se više nalazim u ovakvim stvarima nego na onom dijelu foruma gdje mi se čini da je dosta stvari prekopirano sa nekih linkova a onda stavljeno kao original...no nećemo o tome.....
Meni osobno je sve lijepo ali uvijek imam nešto što bih izdvojila...ovaj puta je to kutija za tvoju mamu (čista profesionalnost u izradi) jer je stvarno dobro usklađen cijeli motiv...zatim tacna za klijet...prelijepo...Ma u stvari sve je super i što je najvažnije inspiracija je iz glave....
Ali nešto bih ti rekla ako se nećeš ljutiti...čini mi se da si sve bojala kistom. Probaj uzeti spužvu s kojom pereš suđe i prepoloviti ili prerezati na tri dijela i onda to umakati u boju i nanositi po tegli. Meni osobno je tako puno ljepše, boja mi bude puno jača i ne probija mi original boja ispod. Nadam se da kužiš o čemu ti pričam i da se ne ljutiš što sam ti to rekla...to je samo savjet koji možeš isprobati ali i ne moraš...
Imaš veliku pusu...
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Pa kad već ne cvijeta cvijeće procvjetale tvoje teglice, baš su mi cakane a sjetila sam se kako si prošle godine napisala da sređuješ one od vrhnja salveticama, jasno da sam ti ideju pokupila osim što vidim da trošiš puno više vrhnja nego ja... ma usotalom ti si ama baš u svemu što radiš bolja ... pusa
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Samo da si stavim podsjetnik.Danas su mi počeli nicati paradajzeki
![]() |
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
wow Shasha tvoje tegle,kantice i ostalo su super.I meni su za oko kao i Triši zapele dugačke tegle.
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Vauuu, koliko lijepih posuda!
![]() |
|
![]() |
|
Triša,one dugačke tegle se suše,to je zadnja runda tih dugačkih,kad se osuše trebam ih završiti.
Nebudem se puno zezala sa njima,ionako idu van a nadam se da će ih i cvijeće obrasti pa se to ni nebude vidjelo.
|
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Da i još nešto, još samo jednom reci da si lijena
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ima tu jedan preslatki amperić, a na podu kraj stola jedna predivno ofarbana dugačka posuda za cvijeć.
Super je i ona sa metlišta, a kutijica za mamu- prva liga.
Samo nastavi dalje, mogu onda ukrast neku ideju.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Ja sam šokirana
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
i tu se suše razne tegle,kantice,limenke
![]() i tak,na prozoru je posijano cvijeće,dok nikne i tegle bum završila....valjda.Bum ih slikala kad budu gotove,ako ne prije,kad cvijeće posadim u njih
![]() |
|
![]() |
|
Evo meeeeeee,sa slikama
![]() Ok,da krenemo:ovo je moj radni stol
![]() ![]() Budući da mi je premali,imam"radni pod"
![]() i na stolu i na podu je svašta.Ovo sam na smeću našla,čak je i cijela
![]() ovo je gotovo.Kutija za mamu,za konce i neke takve gluposti
![]() a ovo je tacna za klijet,isto gotova
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Hiperaktivnog li čeljadeta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |