aurelia - moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 1213141516 26> |
Korisnik | |
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisa
|
|
|
|
Sponzorirani linkovi | |
zvjezdica
Pustio korijenje Pridružen: 13 Srpanj 2015 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Asteri su prekrasno jesensko cvijeće, tako su nezahtjevni a tako bujni,
lijepi su ti , također i cinije su prave ljepotice
|
|
"Sreća - to je biti s prirodom, gledati je i s njom govoriti." - L.N.Tolstoj -
|
|
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zvjezdice
|
|
|
|
catalpa
Odrastao grm Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasni asteri,sijala sam ukrasni slak ali samo mi onaj divlji uspijeva.
|
|
aurelia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Catalpa dobila sam sjeme ukrasnog slaka od drage naše forumašice i izrastao je velik i sa puno cvjetova...
Ovih dana sam proširivala cvjetnu gredicu i posadila neke nove biljke... Nekoliko bršljana |
|
|
|
aurelia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Spireu dvobojnu
|
|
|
|
aurelia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bisaerak
|
|
|
|
aurelia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lonicere
|
|
|
|
aurelia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam dvojbu oko fuksija (magellanica) i nekih trajnica: saditi sada ili u proljeće?
|
|
|
|
aurelia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koraljne zvončike su se već udomaćile
|
|
|
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Veseli me što se proširuju cvjetne gredice . U grmove sam zaljubljena tako da ću moći uživati i u tvojima. Tko je vješt sa škarama i oblikovanjem, sa lonicerom se čuda mogu raditi.
Ako je vjerovati prognostičarima, zima ne bi trebala biti nešto hladna i snježna, tako da bih ja trajnice još sad posadila, a sa fuksijama nemam nikakvo iskustvo.
|
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
aurelia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rajski ...kad bih znala da ne bude velikih minusa imam još nešto za posaditi...danas su bile lukovice na redu za sadnju
|
|
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odmaram se u tvom vrtu...predivno.
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
aurelia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro mi došla Belina...
|
|
|
|
aurelia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fuksije još uvijek lijepo cvatu...
...ova je izgubila nešto listova |
|
|
|
aurelia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Njihovi pelceri spremljeni na sigurno prije zahlađenja
|
|
|
|
aurelia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dio biljki već stavljen na prozor u garažu
|
|
|
|
aurelia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tradescantia nakon orezivanja ponovo dobiva zeleno-rozu boju listova
|
|
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jutros sam nadoknadila sve propušteno... divni su ti i zdravi cvjetići, a ekipa na zimovanju za deset. Ovu tradescantijicu sam i ja srezala do kraja pri spremanju u kuću... ali mislim da ju je napala neka bolest, nekako joj svaki novi listić na rubu posmeđi.
|
|
aurelia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bugice ...
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 1213141516 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |