BB |
Odgovori | Stranica <1 1213141516 19> |
Korisnik | |
Betty Boop
Odrastao grm Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
The impossible is often the untried.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Betty Boop
Odrastao grm Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Betty Boop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Betty Boop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepo, bajkovito......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Betty Boop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Milice
Verujem da i kod tebe zimska idila vlada... hvala ti
|
|
|
|
klaudija8
Mladi grm Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajme, kod vas bas napadao
prekrasne slicice zimske idile
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Betilly moja! |
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Betty Boop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje cure hvala vam što šetate mojim vrtom po ovome mrazu
Klaudija draga Dok je sve bilo belo,snežno bilo je lepo,a onda se sneg istopio i ostala samo pusta hladnoća Monsti moja Drago mi je da te vidim...daj me uteši da će ova zima brzo proći...evo,izdržala sam nedelju-dve al' ne mogu više Miska,draga moja primorko Nema više snega do sledeće ture,al' ja sam ga se već i zasitila...što se mene tiče ne mora više ni padati Ipak najviše volim 'cvetne bajke' i zato vam svima darujem jednu preslatku sličicu |
|
|
|
ane6
Pustio korijenje Pridružen: 16 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 329 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prošetala sam tvojim vrtom ,sve ti je prekrasno ,a ulaz u tvoje dvoriste je posebno lijep.Dok zima traje uživaću još koji put u tvom cvijeću..
|
|
wizardica
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
Betty Boop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga ane,dobro mi došla s mora Dok čekamo novo proleće i novo buđenje i bujanje naših biljčica toliko nam dragih,pozdravljam te jednom letnjom...da se malo ugrejemo |
|
|
|
Betty Boop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj,wizardice moja draga,taj sam ti sneg ja već izgustirala i eto sam se ušuškala u ...sa čežnjom gledam u budućnost i priželjkujem proleće što pre...jer prizor će tada biti sasvim drugačiji zar ne?
|
|
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
polako, polako da ne probudim koju uspavanu biljčicu, a tebi ostavljam
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pekrasne si snimke napravila kombinirajuci snijeg i zuti cvijet !
Jako mi se to dopalo ! |
|
Betty Boop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja,milo mi je što te vidim Decembar mi beše pun raznoraznih obaveza pa nikako i ovde da stignem. U zimovniku biljke spavaju dubokim snom,a napolju kao da je proleće... Šaljem ti samo lepe misli i puno
|
|
|
|
Betty Boop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti gute,milo mi je da su ti se svideli snežni prizori iz mog vrta |
|
|
|
Betty Boop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
tačkaćica
Pustio korijenje Pridružen: 09 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 245 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan ti je ovaj sljez. za visibabu.
|
|
VG
|
|
Odgovori | Stranica <1 1213141516 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |