Naš mali vrt... |
Odgovori | Stranica <1 1213141516 35> |
Korisnik | |
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U zadnje vrijeme nekoliko je osoba tražilo moj vrt, ali bezuspješno jer temu nisam otvorila. Ćup sa sempervivumima je čaroban. Baš za naslovnicu nekog časopisa o vrtu. A ja luda za njima.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve mi je lijepo , prekrasno , ali ova tvoja slikica me je posebno osvojila ,
v e l i c a n s t v e n o ! |
|
vila2
Mladi grm Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dragi moji cvjetni prijatelji, nisam vas zaboravila, samo sam prolazila kroz jedno teško razdoblje i nisam imala vremena ni malo za naš mali vrt, pa mi je na neki način bilo teško svraćati i ovdje ( uz to što sam stalno u nekoj utrci sa vremenom )...
Falili ste mi i vi i vaši vrtovi, naša virtualna druženja, tako da ću se baciti u obilazak pošto se na svojoj temi nemam čime posebno hvaliti jer nisam baš imala vremena za fotografiranje ovoga ljeta... Prilažem ipak koju slikicu, da ovo ljeto ipak ostane zabilježeno i u slikama... Svima koji su nam navraćali šaljem veliki pozdrav i topli |
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve što ću ti reći je da sam jako sretna što si opet ovdje.
|
|
Miranda
Odrastao grm Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo što si opet s nama,baš me veseli.Bit će lijepih slika,a i beba je sad veća pa je lakše.
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drago mi je da si opet sa nama i da je teško razdoblje sada iza tebe . |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvoj vrt te čekao, a i mi. Drago mi je da si ponovo tu
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Na zalost , neke stvari nemozemo u zivotu promijeniti , one dodju , rade nam brige
ali onda dodje dan kad ih nekako rijesimo i idemo dalje ! Zelim ti od samo dobre vesele dane u krugu tvoje obitelji , a tvoj prelijepi vrt , tvoje prelijepo cvijece , da ti svako jutro u susret zasjaju i vele dobro jutro vilo , tu smo , dobro smo , budi i ti ! |
|
vila2
Mladi grm Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage prijateljice, hvala vam od na ovoj lijepoj dobrodošlici, jako sam sretna što nas niste zaboravile i što ste navratile do nas... Ova godina je nažalost opet protekla u borbi sa korovom, kojeg sam kako spada uspjela počupati tek jučer! Neke biljčice su me napustile, ali većina je ipak izdržala napad korova i puževa, koje nisam stigla od sredine 7. mj nikako skupljati pa su se nakotili i ima ih na stotine u svakom kutku vrta
U proljeće sam bila sva entuzijastična, posadila kojih 15 vrsta domaćeg paradajza, patliđane, nekoliko vrsta tikvica i paprike, ne bi li moja beba imala nešpricano povrće, ali izgubila sam bitku sa puževima i pojeli su skoro sve Ne odustajem ipak, na godinu će možda biti lakše... Jedina novost u našem malom vrtu je što smo odrezali Albiciju Jako mi fali i vrt kao da je izgubio dio svoje čari, ali bila je previše napadnuta nametnicima i ljepljiva izlučevina je zaista postala nepodnošljiva... Voljela bi kad bi na njezino mjesto mogla posaditi crvenolisni japanski javor, ali za to nemam novaca, pa se nadam da ću uspjeti muža nahandriti da posadimo jednu malu breskvu vinogradarku na to mjesto... U njezinu čast prilažem sliku mog posljednjeg pogleda kroz njezinu predivnu krošnju... Šaljem vam svima poljubac... |
|
|
|
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Vilo, jako sam se razveselila vidjevši da si opet tu...jako si nam falila i slikice tvojeg čarobnog vrta! Nadam se da je sve loše sada iza tebe, i nek tebe i tvoju obitelj nadalje prati puno sreće i zdravlja!
A što se Albicije tiče, znam da je teško kada se mora odrezati tako prekrasno drvo, jer sam i ja ostala iz istog razloga bez svoje...bila je stara 15 godina...crveni javor bi bio predivna zamjena, mada ni ideja sa breskvicom nije loša, jer bi se zdravo i slasno gostili njenim plodovima!Puno te pozdravljam!!!
|
|
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam davno upozoravala na taj problem sa Albicijom. Imali su je moji roditelji kraj vikendice na moru i radi istih problema su je morali maknuti. Parkirali su auto ispod nje, a stalno je bila puna nekakvih uši (unatoč stalnom špricanju) i to je bilo toliko odvratno da si ju nikad ne bi posadila u vrt. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
OSica
Odrastao grm Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i mene,krasna ti je buddleja............
|
|
vila2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Temzi, Anastazija- imate i vi neugodna iskustva sa Albicijom i zaista je šteta što tako lijepo drvo može napraviti toliko problema... No, ne da se ona... Iz panja je pustila već nove grane i prolistala, tako da će biti izgleda malo veći problem ukloniti ju skroz, pa posaditi nešto drugo na njezino mjesto.
Osica- hvala na posjeti, evo za tebe još jedna slika meni najdraže buddleje ( imam i ljubičastu, ali ova roza je tako nježna i meni najljepša ) Ovo ljeto u vrtu i nije bilo baš nešto posebno, ali jesen za mene svakako jest pošto su napokon procvale dvije od moje tri ( prije 3 godine posađene ) anemone... Svima puno pozdrava od naše male obitelji... |
|
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vilo, samo da ti mahnem... uživajte u obiteljskoj idili! Jako me raduje vidjeti takav mir i sklad.
|
|
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako mi se sviđaju roze anemone, baš su posebne...ali zadnja slika je prekrasna!
|
|
|
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve ti je lijepo (moja albicija je 20 cm velika jedva cekam da naraste) , ali pravi razlog za moju tako skoru posjetu je ova tvoja slikica koje se ja nemogu dosta nagledati ! |
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga gute, i ja dijelim tvoje mišljenje. Divna kalica, draga vilo2! Upravo radi nje i njene tako neobične boje, odlučila sam je i ja nabaviti.
|
|
Odgovori | Stranica <1 1213141516 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |