Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Naš mali vrt...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Naš mali vrt...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 35>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2014 u 16:00
U zadnje vrijeme nekoliko je osoba tražilo moj vrt, ali bezuspješno jer temu nisam otvorila. Ćup sa sempervivumima je čaroban. Baš za naslovnicu nekog časopisa o vrtu. A ja luda za njima.
Sutra je novi dan.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2014 u 10:43
Vilo,gdje si?
Šetala sam opet po tvom vrtu i uživala
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2014 u 22:30
Sve mi je lijepo , prekrasno , ali ova tvoja slikica me je posebno osvojila ,

v e l i c a n s t v e n o     !

Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2014 u 19:19
Dragi moji cvjetni prijatelji, nisam vas zaboravila, samo sam prolazila kroz jedno teško razdoblje i nisam imala vremena ni malo za naš mali vrt, pa mi je na neki način bilo teško svraćati i ovdje ( uz to što sam stalno u nekoj utrci sa vremenom )...

Falili ste mi i vi i vaši vrtovi, naša virtualna druženja, tako da ću se baciti u obilazak pošto se na svojoj temi nemam čime posebno hvaliti jer nisam baš imala vremena za fotografiranje ovoga ljeta...

Prilažem ipak koju slikicu, da ovo ljeto ipak ostane zabilježeno i u slikama... Svima koji su nam navraćali šaljem veliki pozdrav i topli Hug

Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2014 u 19:48
Sve što ću ti reći je da sam jako sretna što si opet ovdje.Heart

Na vrh
Miranda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1263
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miranda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2014 u 19:59
I meni je drago što si opet s nama!
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2014 u 20:01
I meni!
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2014 u 21:46
Lijepo što si opet s nama,baš me veseli.Bit će lijepih slika,a i beba je sad veća pa je lakše.
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2014 u 22:18

Drago mi je da si opet sa nama i da je teško razdoblje sada iza tebe  smile78.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2014 u 22:41
Tvoj vrt te čekao, a i mi. Drago mi je da si ponovo tu Hug
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2014 u 22:57
    Na zalost , neke stvari nemozemo u zivotu promijeniti , one dodju , rade nam brige
    ali onda dodje dan kad ih nekako rijesimo i idemo dalje ! Zelim ti od Heart samo dobre
    vesele dane u krugu tvoje obitelji , a tvoj prelijepi vrt , tvoje prelijepo cvijece , da ti
    svako jutro u susret zasjaju i vele dobro jutro vilo , tu smo , dobro smo , budi i ti   !

Elfen bilder     

Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2014 u 11:54
Drage prijateljice, hvala vam od Heart na ovoj lijepoj dobrodošlici, jako sam sretna što nas niste zaboravile i što ste navratile do nas... Ova godina je nažalost opet protekla u borbi sa korovom, kojeg sam kako spada uspjela počupati tek jučer! Neke biljčice su me napustile, ali većina je ipak izdržala napad korova i puževa, koje nisam stigla od sredine 7. mj nikako skupljati pa su se nakotili i ima ih na stotine u svakom kutku vrta Unhappy
U proljeće sam bila sva entuzijastična, posadila kojih 15 vrsta domaćeg paradajza, patliđane, nekoliko vrsta tikvica i paprike, ne bi li moja beba imala nešpricano povrće, ali izgubila sam bitku sa puževima i pojeli su skoro sve Cry Ne odustajem ipak, na godinu će možda biti lakše...
Jedina novost u našem malom vrtu je što smo odrezali Albiciju Unhappy Jako mi fali i vrt kao da je izgubio dio svoje čari, ali bila je previše napadnuta nametnicima i ljepljiva izlučevina je zaista postala nepodnošljiva... Voljela bi kad bi na njezino mjesto mogla posaditi crvenolisni japanski javor, ali za to nemam novaca, pa se nadam da ću uspjeti muža nahandriti da posadimo jednu malu breskvu vinogradarku na to mjesto...

U njezinu čast prilažem sliku mog posljednjeg pogleda kroz njezinu predivnu krošnju...

Šaljem vam svima poljubac... smile78
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1316
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2014 u 12:39
Draga Vilo, jako sam se razveselila vidjevši da si opet tu...jako si nam falila i slikice tvojeg čarobnog vrta! Nadam se da je sve loše sada iza tebe, i nek tebe i tvoju obitelj nadalje prati puno sreće i zdravlja!
A što se Albicije tiče, znam da je teško kada se mora odrezati tako prekrasno drvo, jer sam i ja ostala iz istog razloga bez svoje...bila je stara 15 godina...crveni javor bi bio predivna zamjena, mada ni ideja sa breskvicom nije loša, jer bi se zdravo i slasno gostili njenim plodovima!Puno te pozdravljam!!!
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2014 u 22:32

Ja sam davno upozoravala na taj problem sa Albicijom.
Imali su je moji roditelji kraj vikendice na moru i radi istih problema su je morali maknuti.
Parkirali su auto ispod nje, a stalno je bila puna nekakvih uši (unatoč stalnom špricanju) i to je bilo toliko odvratno da si ju nikad ne bi posadila u vrt.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1105
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2014 u 07:51
Evo i mene,krasna ti je buddleja............
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2014 u 19:19
Temzi, Anastazija- imate i vi neugodna iskustva sa Albicijom i zaista je šteta što tako lijepo drvo može napraviti toliko problema... No, ne da se ona... Iz panja je pustila već nove grane i prolistala, tako da će biti izgleda malo veći problem ukloniti ju skroz, pa posaditi nešto drugo na njezino mjesto.

Osica- hvala na posjeti, evo za tebe još jedna slika meni najdraže buddleje ( imam i ljubičastu, ali ova roza je tako nježna i meni najljepša )

Ovo ljeto u vrtu i nije bilo baš nešto posebno, ali jesen za mene svakako jest pošto su napokon procvale dvije od moje tri ( prije 3 godine posađene ) anemone...

Svima puno pozdrava od naše male obitelji...

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2014 u 19:33
Vilo, samo da ti mahnem... uživajte u obiteljskoj idili! smile79 Jako me raduje vidjeti takav mir i sklad. Hug
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1316
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2014 u 19:58
Jako mi se sviđaju roze anemone, baš su posebne...ali zadnja slika je prekrasna!
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2014 u 22:51
Originalno poslano od člana gute Fee gute Fee napisao:

Sve mi je lijepo , prekrasno , ali ova tvoja slikica me je posebno osvojila ,

v e l i c a n s t v e n o     !

Sve ti je lijepo (moja albicija je 20 cm velika jedva cekam da naraste) , ali pravi razlog za moju tako skoru posjetu je ova tvoja slikica koje se ja nemogu dosta nagledati !
                                                                                                                                 Kuscheln und kussen bilder
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2014 u 10:14
Draga gute, i ja dijelim tvoje mišljenje. Divna kalica, draga vilo2! Heart  Upravo radi nje i njene tako neobične boje, odlučila sam je i ja nabaviti. 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 35>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.