Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - wiz povrtnjak u malom
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

wiz povrtnjak u malom

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 68>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2012 u 21:17
Originalno poslano od člana Fiki Fiki napisao:

Originalno poslano od člana wizardica wizardica napisao:

..peršin mi nijie je bio nešto veliki,al bilo ga je zaista puno[IMG]

Gdje si našla ovu crvenu blitvu?Ja sam prekopao sve vrtne centrove u gradu i okolici!

...imate svašta preko aukcija hr..tamo licitiram i kupim svašta što me zanima, večinu nabavim iz vana..blitvu sam nabavila od jedne susjede koja je išla proljetos u Švicu pam je zamolila, a vidim da ima i na aukcijama, pa pogledaj, gospođa pod nickom Jelica i Zdenka šalju izvan Hrvatske pa probaj..

Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2012 u 22:08

Originalno poslano od člana Fiki Fiki napisao:

..peršin mi nijie je bio nešto veliki,al bilo ga je zaista puno[IMG]

Gdje si našla ovu crvenu blitvu?Ja sam prekopao sve vrtne centrove u gradu i okolici!

...imate svašta preko aukcija hr..tamo licitiram i kupim svašta što me zanima, večinu nabavim iz vana..blitvu sam nabavila od jedne susjede koja je išla proljetos u Švicu pam je zamolila, a vidim da ima i na aukcijama, pa pogledaj, gospođa pod nickom Jelica i Zdenka šalju izvan Hrvatske pa probaj..

[IMG]smileys/smiley19.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley19.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley19.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley19.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley19.gif" align="middle" />

Hvala ti!

Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2012 u 22:20
...moon...evo da si ispereš gorak okus u ustima sa ovim slatkim, sočnim jabukamaWink
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2012 u 22:23
..evo ti moon malo mukice i dajzekSmile

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2012 u 22:23
ima da daj mi reci kako se zovu ove prekrasne jabuke? Jesu slatke,kisele ili slatkokiselkaste?
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2012 u 22:27
..neznam ime...al su slaaatke, soćne i mirisne...meso je zelenkasto, predobre su
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2012 u 22:27

..evo ti moon malo mukice i dajzek

Uffff mukica i dajzek ..od toga bude fini vitaminski sokić!
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2012 u 22:31
..sad nam to i treba, meni barem..koje sorte rajčica ti imaš, znatiželjna sam..i zo jaaaakoApprove
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2012 u 22:32

..neznam ime...al su slaaatke, soćne i mirisne...meso je zelenkasto, predobre su

Joooooooj, šmrc ..zašto nitko ne zna ime ove jabuke..imali su te jabuke susjedi kod moji ( bilo dva ogromna stabla)..toliko su bile rodne da su svake godine morali prikolicama voziti nekamo baciti...kasnije su im dosadile i oba su stabla podrezali....a ja tužna....nikad više nisam vidjela da ih tamo netko ima..
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2012 u 22:34

..sad nam to i treba, meni barem..koje sorte rajčica ti imaš, znatiželjna sam..i zo jaaaako[IMG]smileys/smiley14.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Approve" />

Samo nešto malo Rutgersica, inače sam veliki fan tih rajčica i obožavam ih otkad znam za sebe..iako je to kasna sorta, meni je jedna od najboljih..
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2012 u 22:34
..danas još 15 stklenki jabuka naribala
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2012 u 22:35
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

..sad nam to i treba, meni barem..koje sorte rajčica ti imaš, znatiželjna sam..i zo jaaaako[IMG]smileys/smiley14.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Approve" />

Samo nešto malo Rutgersica, inače sam veliki fan tih rajčica i obožavam ih otkad znam za sebe..iako je to kasna sorta, meni je jedna od najboljih..

..ćeš dobiš, češ imaš, češ obožavaš, češ im budeš fanLOL
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2012 u 22:40
Hvala ti Wiz!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2012 u 22:41

Pa kud ih sve pospremiš?
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2012 u 22:42
..po cijelom stanu...sam nek se ima..zima je duga, anas ima vala dosta da pomlatimosmile50
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2012 u 22:46
Tako je! Od viška ne boli glava! bolje da je viška, nego da nema dosta!
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2012 u 22:53
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

Tako je! Od viška ne boli glava! bolje da je viška, nego da nema dosta!

..taaako jeTongue

pogledaj ti molim te ružu sad za vikend..nevjerojatno kako cvijeta

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2012 u 23:12
Ajmeeeeee kako je lijepa! sigurno i ona zamjenila ovo doba za proljeće, ljeto...
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2012 u 23:13
vrijedna nasa Viz jos joj nije dosta spremanja mi Monstera davno odustale od zimnica
sto mi se jedu te krvavo-crvene jabuke mmmmm
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2012 u 23:16
Eto sad si me uplašila Postolovko...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 68>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.